εκεί που με έχασε γενικά η 2η σεζόν DD ήταν μετά τα 4 πρώτα γαμηστερά επεισόδια, και πέρα των λίγο άκομψων -σε σχέση με την 1η σεζόν δλδ- μεταφυσικών/υπερφυσικών/ακόμα πιο υπερβολικών σεναριακών στροφών, η απουσία σπουδαίου villain όπως ο Kingpin…το the Hand ηταν πολύ, πολύ λίγο και έριξε πολύ την σειρά, μαζί και την παρουσία της Ηλέκτρα…
έχασε επίσης για μένα το gritty street level ψιλορεαλιστικό ύφος, που έκανε και τη πρώτη να μου αρέσει τόσο πολύ…
η JJ ενώ σε σημεία κούραζε και έκανε κοιλιά, είχε ως μεγάλο ατού τον ίσως 2ο καλύτερο villain του MCU και MTVU μετά τον Loki…Luce Cage μου φάνηκε βαρετό overall ενώ ο Iron Fist απλά κακό, χωρίς βέβαια να μπορώ να πώ με σιγουριά μιας και δεν κατάφερα να τα τελειώσω ποτέ-και ούτε πρόκειτε-…
το Defenders ήταν λίγο απόλα τα παραπάνω…με τα καλά και τα κακά τους…επίσης ναι, τα 8 επεισόδια είναι ιδανικός αριθμός για τέτοιες σειρές, μετά κουράζει…
Πιανω και εγω defenders απο αυριο αφου εκλεισα και το luke cage το οποιο βρηκα αρκετα καλο.
Η σειρα παει ευκολα
1.daredevil
2.jessica jones
3.luke cage
σαν trailer ειναι λιγο ανακατωσουρα, αλλα γαμαει με metallica.ελπιζουμε να ειναι καλυτερα απο luke cage και iron fist. αντε να βγαινουν παλι τα μπλουζακια με την νεκροκεφαλη εξω…
κρίμας ο Κούγκλερ μετά το Fruitvale Station και το Creed (\m/) να γυρίζει τέτοιες παπαριές…τουλάχιστον το επόμενό του Wrong Answer φαίνεται να έχει καλό potential για τα στάνταρ του και να επιστρέφει στο ύφος που του πάει
Έχει λίγο γέλιο η υπόθεση Juctice League αφού κάποια στιγμή σήμερα ο Whedon, που σύμφωνα με τον παραγωγό της ταινίες είναι υπεύθυνος για το 15-20% σκηνοθετικά, έκανε like σε ένα ποστ του twitter που θάβει την ταινία.