Το Shang-Chi πάντως έχει κάποιες πολύ καλές χορογραφίες και σκηνές δράσης, μια ωραία wuxia σκηνή-κλείσιμο ματιού με Michelle Yeoh και Tony Leung, γενικά ευχάριστο και καλή απόπειρα martial arts/wuxia μέσω marvel πρίσματος.
F4 νύστα πέρα από 2-3 καλές σκηνές, πέρα από αυτά δεν έχω άλλη επαφή με post-Endgame μαρβελοταινίες, αλλά το νέο Avengers λόγω Russos και X-men με ενδιαφέρει.
Στην μετά Endgame εποχή μόνο 2-3 ταινίες είναι που πέρασα καλά (Strange, Deadpool, F4). Το ίδιο το Endgame by the way έχει πέσει πάρα πολύ, μετά και από μια τρίτη προβολή που του έριξα πέρυσι αν θυμάμαι καλά. Εδώ με ιντριγκάρουν λίγο οι νέοι X-Men αλλά μέχρι εκεί. Μοιάζει να θέλουν να επαναφέρουν ένα σοβαρό Thor αλλά λίγο too little too late μου φαίνεται, τον έχουν γαμήσει πατόκορφα αυτόν τον χαράκτηρα. ιμιτασιον Black Panther, Cap κλπ ανία βαρεμάρα.
Ωστόσο το ενδιαφέρον του κόσμου μάλλον δεν λέει να κοπάσει ε. 23 εκ προβολές σε 7 ώρες!! 1.6 εκ like!! χαμούλης δηλαδή.
Προσωπικά την επιστροφή Ρ.Ντ. Τζούνιορ και Έβανς την εκλαμβάνω ως αποδοχή ήττας ότι οι νέοι χαρακτήρες ή ηθοποιοι δεν είχαν αρκετόstar power να κουβαλήσουν
Και γενικά μετά το endgame ούτε εμένα με εψησαν πολλά project
Spiderman
WandaVision
Dr. Strange
Loki
Daredevil
Ένα one shot Punisher που απλά ξεκληρίζει κόσμο όσο πίνεις 2 μπυριτσες
Guardians
Χοντρικά 8/30 δλδ
Ότι θα το δω θα το δω, έχω χάσει μόνο κατι πρόσφατα , Ironheart & Wonderman
Εγώ θα σταθώ στην υπερβολική δύναμη του Doom στο trailer.
Βάζω και spoiler από τα κομικ για όσους μπορεί να ενδιαφέρονται.
Summary
Τέτοια δύναμη ο Doom στα κομικ την είχε μόνο στο πρώτο Secret Wars που όμως υποτίθεται έρχεται μετά από αυτή την ταινία. Επίσης, αυτό σημαίνει πως θα δούμε Beyonder?? Τότε αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον το πράγμα, γιατί αλλιώς από που?? Οι σκηνές στα κομικ που ο Doom κλέβει την δύναμη του Beyonder, και γίνεται σχεδόν θεός, είναι από τις αγαπημένες μου ever. Το δε sequel του secret wars στα κομικ ειναι ίσως το αγαπημενο μου κομικ από marvel. Αλλά μου φαίνεται εντελώς απίθανο να δούμε κάτι τέτοιο, αν υποθέσουμε πως τελικά αυτή η πρώτη ταινία μπορεί να είναι το πρώτο secret wars.
Τεσπα μάλλον φαίνομαι υπερβολικά αισιόδοξος και τελικά δεν θα δούμε τίποτα σοβαρό αλλά κουβεντα να γίνεται.
Καλοκαιρακι, διακοπες απο το σπιτι για ενα μηνα, εχω χρονο να δω σκουπιδιλα. Καθε χρονο αλλωστε νομιζω βλεπω (οριακα hatewatch) ο,τι Μαρβελ δεν εχω δει το καλοκαιρι απο ταινιες. Αλλωστε αφου αντεξα ολοκληρο το Dr. Strange 2 (απιστευτο σκουπιδι, μακραν οτι χειροτερο εχω δει σε Μαρβελ), νομιζω τα Δαχτυλιδια, οι F4 και οι Αβεντζερς απο τα τεμου θα μου φανουν οκ.
Δεν ξερω πως τα βγαζεις 30 τα προτζεκτς, αλλα κατι θα ξερεις
Εγω παντως τις προσφατες σειρες (κυριως Λοκι και Γουανταβιζιον) τις απολαυσα παρα πολυ.
Και μου αρεσε και το Quantumania. Και παντοτε ολα τα GotG.
Οριακά παρωδία το λέω βασικά. Κι είναι ακόμα πιο κρίμα γιατί το πρώτο Dr. Strange ήταν πολύ ωραίο. Ίσως ο Ράιμι να νόμιζε ότι φτιάχνει ακόμα ένα Evil Dead. Παίζει να την θεωρώ την χειρότερη ταινία Μάρβελ που έχω δει ποτέ.
Εκεί στην DC έχουν χάσει εντελώς το μυαλό τους και κάνουν πραγματικά ότι τους κατέβει έτσι; Δηλαδή έκαναν Superman που τα πήγε απλά οκ στο box office και μετά σου λέει ας κάνουμε… Supergirl. Έπιασε πάτο κανονικό και τώρα ας βγάλουμε… Clayface!! Προσπαθούν να αποτύχουν; Κάτι τέτοια κάνουν τους πάντες να βλέπουν μόνο Marvel και δεν τους αδικώ.
Καλα και το Supergirl και το Clayface ειχαν μπει σε διαδικασια παραγωγης πριν βγει το Superman στον κινηματογραφο. Τι να εκαναν, να τα ακυρωναν την στιγμη που ειδικα το πρωτο ειχε σχεδον ολοκληρωθει, επειδη το Superman δεν εβγαλε τρισεκατομμυρια?
Εντωμεταξυ μια χαρα τα πηγε η ταινια (Superman) στην post-Covid εποχη.
Το Supergirl δεν τα πηγε καλα, αλλα δεν εκπλησσομαι. Στην εποχη που η τοξικοτητα κυριαρχει στα social media και οχι μονο, θελει κουραγιο πλεον να βγαλει κανεις ταινια με γυναικειο βασικο ρολο ως χαρακτηρας σουπερ ηρωιδας, και μαλιστα στην πρωτη μεγαλη εμφανιση της ηθοποιου (Milly Alcock).