Μόνο εμένα μου φαίνεται πολύ ΔΗΘΕΝ ότι έχει βγει ως τώρα σε σχέση με το Supergirl?
Δηλαδη;
Σα να προσπαθούν πολύ με το ζόρι για guardians of the galaxy feeling στο πιο χύμα.
Μα αυτο ειναι απλα το στυλ του James Gunn, ο οποιος ειναι πλεον ο head of the studio για το DCU. Δεν περιμενω να αλλαξει το στυλ του και την προσεγγιση του επειδη δουλευει σε διαφορετικο cinematic universe. Η φαση με το DCEU ειναι γενικα ενα χυμαδιο, εχει φαει 2 reboot ηδη. Δεν εχω δει ακομα το Superman, αλλα το τρεηλερακι με την συμπαθεσταση Milly Alcock ειναι μια χαρα. Δεν θα το δω σινεμα βεβαια (αν και θα ειμαι Ελλαδα, ισως παω με καποια παρεα για το old times sake) αλλα θελω να το δω καποια στιγμη σιγουρα.
Αναμενεται box office αποτυχια βεβαια αν κοιταξουμε ολα τα σημαδια.
Οντως εχει να κανει με τον Gunn που ειναι πισω απ τις ταινιες της DC πλεον . Επιπλέον υποθέτω θα υπάρχει μεγαλο αγχος στις ταξεις της εταιρίας για επιτυχια στο box office καθως η WB και σε επεκταση η DC αν παρακολουθείτε τα μιντια ειναι σε πολυ περίεργη φαση. Ε και κανουν οτι μπορουν στο μαρκετινγκ τα ειδαμε και στο superman.
Βλέπω μια μικρή τάση επιστροφής στις ρίζες παλιών κλασικών κομικ τον τελευταίο καιρό, τόσο με την επιστροφή των πολύχρωμων στολών όσο και μιας γενικότερης αισθητικής. Φάνηκε κάπως στο Deadpool, αρκετά στο τελευταίο συμπαθέστατο Fantastic 4 και τώρα στα trailer της νέας ταινίας Spider-Man.
Δεν είναι ότι η ποιότητα των ταινιών έχει ανέβει ιδιαίτερα βέβαια, αλλά μου αρέσει η τάση που βλέπω προς το παρόν και ελπίζω να συνεχίστεί.
Για οσο δεν υπάρχει σοβαρο σενάριο, σοβαροι εχθροι και κανουν οτι αλλαγες τους κατεβει στο κεφάλι βασει κομικ, δεν τρεφω καμμια ελπίδα.
Εγώ ελπίζω η επιτυχία του One Piece να παρακινήσει αρκετούς εκει στο Hollywood και στην Disney να κρατήσουν την πιο πολύχρωμη αισθητική των κομικ ζωντανή. Όλα όσα διαβάζω για το One PIece εκθιάζουν το πόσο κοντά έχουν μείνει και στην αισθητική και στο story του anime. Μου δίνεται η εντύπωση πως η Marvel/Disney κάνει τα πρώτα δειλά βήματα προς τα εκεί. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και αν θα τολμήσουν το κάτι παραπάνω, αλλά one can only hope. Όχι τίποτα άλλο αλλά ως έχει η κατάσταση αυτή την στιγμή το όλο MCU φαίνεται να έχει χάσει και την λάμψη και το νόημα του. Δεν ξέρω πόσοι ανυπομονούν πραγματικά για το νέο Avengers π.χ.
Αν τα κάνουν θάλασσα και στο doomsday κανείς δεν θα ασχοληθεί ξανά μαζί τους.
πάαααααλι κακος Χαλκ ; παααααλι ; τοσοι κακοι στο σπαηδογιουνιβερς, αυτον βρηκαν ;
Ο Ραφαλο σπιτι δεν εχει ;
Χαμουλης
Μαλλον πρεπει να κανω catch up και να δω Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Fantastic Four και Thunderbolts.
or save your time, δες οτι υπαρχει στο youtube