Μόνο εμένα μου φαίνεται πολύ ΔΗΘΕΝ ότι έχει βγει ως τώρα σε σχέση με το Supergirl?
Δηλαδη;
Σα να προσπαθούν πολύ με το ζόρι για guardians of the galaxy feeling στο πιο χύμα.
Μα αυτο ειναι απλα το στυλ του James Gunn, ο οποιος ειναι πλεον ο head of the studio για το DCU. Δεν περιμενω να αλλαξει το στυλ του και την προσεγγιση του επειδη δουλευει σε διαφορετικο cinematic universe. Η φαση με το DCEU ειναι γενικα ενα χυμαδιο, εχει φαει 2 reboot ηδη. Δεν εχω δει ακομα το Superman, αλλα το τρεηλερακι με την συμπαθεσταση Milly Alcock ειναι μια χαρα. Δεν θα το δω σινεμα βεβαια (αν και θα ειμαι Ελλαδα, ισως παω με καποια παρεα για το old times sake) αλλα θελω να το δω καποια στιγμη σιγουρα.
Αναμενεται box office αποτυχια βεβαια αν κοιταξουμε ολα τα σημαδια.
Οντως εχει να κανει με τον Gunn που ειναι πισω απ τις ταινιες της DC πλεον . Επιπλέον υποθέτω θα υπάρχει μεγαλο αγχος στις ταξεις της εταιρίας για επιτυχια στο box office καθως η WB και σε επεκταση η DC αν παρακολουθείτε τα μιντια ειναι σε πολυ περίεργη φαση. Ε και κανουν οτι μπορουν στο μαρκετινγκ τα ειδαμε και στο superman.