Ωραίο traile, καρδούλες σε Kirby
ναι, “καρδούλες”
Δεν με ενθουσιασε το cast.
Λειπουν πολλοι. Και απο τους πολυ παλιους, παιζει να διαλεξαν αυτους με το χαμηλοτερο κασέ
Εχοντας μεγαλωσει με τις ταινιες του Κριστοφερ Ριβ και εχοντας λατρεψει τον χαρακτηρα του Σουπερμαν με το Smallville (μακραν το καλυτερο adaptation των comics δε πα να χτυπιουνται μερικοι), δεν μπορω να πω οτι τα τελευταια 15 χρονια εχω τρελο investment σε καποια απο τις πολλαπλες ταινιες που εχουν βγει με τον Man Of Steel.
Θα πω ομως οτι η δημιουργια του Fortress Of Solitude φαινεται υπεροχη, ενω πολλα στοιχεια σε αυτο το 5λεπτο sneak peek ειναι επισης πολυ ομορφα οπτικα. Η Rachel Brosnahan μπορει να αποδειχθει μια απο τις καλυτερες Lois Lane που εχουμε δει, ενω κι ο Nicholas Hoult ως Lex φαινεται υπεροχος.
Τωρα τα διαφορα τερατα και οι κλασικες χαζομαρες του Gunn (που ταιριαζουν ΑΨΟΓΑ στα διαφορα GotG) με βγαζουν πολυ εξω απο το κλιμα προς το παρον, και ελπιζω να μην χαλανε την ταινια. Ο νεος ηθοποιος φαινεται πολυ σωστος ο Clark Kent, αλλα οταν εχεις παρει Christopher Reeve, Henry Cavill, Tom Welling, και ακομα και Brandon Routh ή Dean Cain, φαινεται απλα “λιγος” ως Superman. Μου φαινεται λες και το προσωπο του φτιαχτηκε απο (μετρια) ΑΙ εφαρμογη που της ζητησες να σου βγαλει το “average Superman face”.
ΥΓ1. Πολυ αδικημενο btw το Superman Returns, το ειδα προσφατα ξανα και θυμηθηκα ποσο καλο ειναι.
ΥΓ2. Να πιασω καποια στιγμη τις διαφορες DCEU τηλεοπτικες σειρες, τυπου Supergirl, Arrow, The Flash, Legends Of Tomorrow, Superman & Lois? Εχω ακουσει καλα λογια για καποιες απο αυτες, και η αληθεια ειναι πως δεν περισσευει και ιδιαιτερα πολυς ελευθερος χρονος, αλλα ισως θελω κατι χαλαρο και feelgood για να περναω τα ξενυχτια με το μωρο πανω μου…
Superman & Lois από τα καλύτερα adaptations- what ifs εκεί εξω. Είναι ο μόνος λόγος που στεναχωριέμαι για το νέο Σούπερμαν καθώς ακυρώθηκε λόγω ταινίας (αν και ευτυχώς πήραμε ωραιο φινάλε και κλαιγαμε 2 μέρες). Flash/ Arrow: Δύο πρώτες σεζόν φοβερές και τα δύο, μετά μια ταλαιπωρία σκέτη με εκλάμψεις. Supergirl: Αυστηρά μόνο πρώτη σεζόν. Legends: Είναι ένα παράξενο πράγμα που ξεκινάει σαν sci-fi και καταλήγει κάτι μεταξύ Goosebumps και Power Rangers, έχω περάσει καλά βλέποντας το αλλά δυσκολεύομαι να το προτείνω σε οποιονδήποτε.
Πολύ υποτιμημένη σειρά το Smallville, και γενικά ο Tom Welling σαν πιτσιρικάς Σούπερμαν.Φοβερός ήταν.Και Kristin Kreuk (αν το γράφω σωστά) έρωτας μεγάλος.Κρίμα που μετά έπαιξε την Τσαν Λι …