Superleague 2009-2010

Εγώ δεν θέλω ποτέ την ομάδα μου να νικάει με βοήθεια τρίτων.
Γι αυτό ξενέρωσα με τον Αρη στο τέλος.

άλλο ένα παιδάκι πέθανε… :frowning:

ωπ εβγαλαν cd οι Maiden?:-k

Γαυροι -οι χειροτεροι οπαδοι.

chrisp

σχολιάζεις εξώφυλλα αθλητικών εφημερίδων? λολ. κοροϊδευόμαστε? όλες τα ίδια γράφουνε σε αντίστοιχες περιστάσεις, μη μου πεις πως διαφωνείς. το ότι έκανε 2 φάσεις η αεκ την κυριακή ασχολίαστο αν το γραψες στα σοβαρά.

καρβου

το χειρότερο που χει κάνει διαιτητής στην σούπα λιγκ ή στο κύπελλο εναντίον σας τα τελευταία 15 χρόνια δηλαδή είναι να δείξει κίτρινη σε παίχτη με γυρισμένη πλάτη? όχι πως δεν είναι λάθος βέβαια, απλά ντάξει, τι να πεις από κει και πέρα… το χέρι του αλεξόπουλου και του μέλμπεργκ τα βλέπεις σαν ίδιες φάσεις ακριβώς και τις συγκρίνεις?

samis

εγώ προσωπικά δε γουστάρω εύνοιες, αλλά τι νόημα έχει η ερώτησή σου?

ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ?

ή, παραφράζοντας τη διαφήμιση της νοβα…

Δε το θεωρείς την ίδια φάση όπως εγώ; Δεκτόν. Το πρώτο γκολ του Μπλάνκο στον περσινό τελικό κυπέλλου ήταν οφσάιντ. Το προτιμάς; Στις πόσες φάσεις από τον περσινό τελικό θα παραδεχτείτε πως ήταν μια μη κακόβουλη διαιτησία, που έκανε λάθη εναντίον μιας ομάδας (έτυχε να είμαστε εμείς) και κανείς μας δεν ασχολήθηκε (σε σημείο που έχουν ξεχαστεί οι αμφισβητούμενες φάσεις λίγο καιρό πριν).

@ Μόντε
Ο Αλέφαντος που δε τον πήρε τηλέφωνο ο Δούρος δεν είναι χαρακτηριστικό δείγμα Ολυμπιακού. Εκεινή τη χρονιά οι περισσότεροι γαύροι παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του ΠΑΟ συνολικά στη χρονιά, που αποδείχθηκε και στο τελικό κυπέλλου και μέχρι σήμερα μιλάμε για το χειρότερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων στον Ολυμπιακό εκείνη τη χρονιά. Ούτε ηθικοί πρωταθλητές, απονομομες, διαιτητογκρίνιες ή μη αναγνώριση του double του ΠΑΟ. Το πολύ πολύ λίγο χαβαλέ και πείραγμα στους ΠΑΟΚτζήδες για το γκολ που έφαγαν με το Βόκολο στην άμυνα από τον Ολισαντέμπε.

Εγώ σοβαρά το είπα για τις 2 φάσεις (+ το γκολ).
Εσύ ή κάποιος άλλος μπορει (σοβαρά όμως) να μου πει το αντίθετο?
Φάσεις όμως, ευκαιρίες, όχι μυρωδιές…

Για τις εφημερίδες έδωσα παράδειγμα όπου δεν έγινε το ίδιο.
Και ήταν μόλις 3 μέρες πριν.
Μπορεί εσύ, εγώ και αρκετοί να μην τις παίρνουμε σοβαρά (ή τουλάχιστον έτσι λέμε) αλλά καλώς ή κακώς κλίμα αυτές διαμορφώνουν συν τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση.

Όσο για την ερώτηση σου στον karvou, όχι δεν είναι η μεγαλύτερη αδικία αυτή στο κύπελλο (για μένα δεν είναι καν αδικία, παράβλεψη είναι). Υπάρχουν πολλές άλλες μεγαλύτερες αλλά αν αρχίσω να λέω παραδείγματα (εμένα που η μνήμη μου είναι > 128ΚΒ στα αθλητικά θα αρχίσουν τα χιλιοειπωμένα τσιτάτα για παιδάκια, ουγκάντες και φώκιες. Επομένως δεν υπάρχει λόγος.

Απλά έχεις να κάνεις με ένα ματς ΑΕΚ-ΟΣΦΠ…Αλλάζει το πράμα.

όσον αφορά τις φάσεις, ό,τι βιντεάκι είδα στο γιουτχιουμπ, δοσμένο είτε από αεκτζή, είτε από ολυμπιακό, μου δειξε πάνω από 2 φάσεις για την αεκ (εκτός του γκολ). στη χειρότερη είδα μοιρασμένες φάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. να δεχτώ πως είδα επιλεγμένες φάσεις και όλο τον αγώνα, επομένως δεν έχει βάρος η γνώμη μου, οκ. στο ότι για ντέρμπι (αγώνα δλδ μεταξύ των καλύτερων ομάδως και καλά) δε γίνανε αρκετές φάσεις, δε θα διαφωνήσω.

επειδή εγώ δεν έχω μνήμη αλλά έχω καλή… μύτη και μου μένουνε μυρουδιές και βρώμες όμως, να πω ότι οι γαύροι (περισσότερο απ όλους), οι βάζελοι και τα χανούμια, δεν κάνει να γκρινιάζουνε για διαιτησία. δλδ ντάξει, αμαρτία, πως αλλιώς να το πω. δεν πήρε σφυρίγματα πέρσι η αεκ? ο μοναδικός λόγος για τον οποίο “αξίζει” να γκρινιάζουνε οι πρασινοκίτρινοι είναι επειδή παίρνουν… λιγότερο σφυρίγματα απ τους κόκκινους. η αεκ προφανώς είναι η περισσότερο γκρινιάρα απ όλους, γιατί δεν έχει αρκετή δύναμη ώστε να επηρεάσει πολύ καταστάσεις κι επομένως νιώθει ριγμένη η κακομοίρα.

τελευταία αναφορά στις εφημερίδες. δεν έγραψαν τπτ οι εφημερίδες του ολυμπιακού για το πέναλτι του άρη? ρωτάω γιατί δεν είδα εξώφυλλα της δευτέρα, αν και είμαι σίγουρος ότι έγραψαν. απλά εσύ σαν ολυμπιακός έχει εφημερίδες 2 παρατάξεων να σε κράζουνε, λόγω (ας πούμε δικαιολογημένης) εμπάθειας προς τον ολυμπιακό.

κάρβου, τη φάση δεν την θυμάμαι. τα γνωστά δλδ.

Δεν με ενδιαφέρουν οι οπαδικές εφημερίδες.
Μιλάω ξεκάθαρα για SportDay, Goal, Εξέδρα και (λιγότερο) Φίλαθλο.

Η αντιμετώπιση των δύο περιπτώσεων από πλευράς προβολής ήταν σαφέστατα διαφορετική.
Δεν θυμάμαι ποια απ’ όλες είχε πλαίσιο με μεγάλα γράμματα “ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ”.

Εγώ πάντως σίγουρα δεν γκρινιάζω για τη διαιτησία.
Αν ήθελα, θα έιχα ξεκινήσει από το ματς με την Καβάλα.

Για τις φάσεις της ΑΕΚ ακόμα περιμένω να μάθω ποια άλλη υπάρχει πέραν της κεφαλιάς του Μπλάνκο και αυτής του Νέμεθ στο πρώτο ημίχρονο.

έχει και μία που ο Σκόκο μπαίνει από τα δεξιά μόνος και σχεδόν κάνει <τσαφ> στο σουτ του και περνάει η μπάλα αργά έξω από τα δοκάρια κι αν ο Γκερέιρο είχε κάνει νωρίς το σουτ, τότε θα είχαν άλλη μία. Το τελικό του σουτ όμως παραήταν εύκολο για Νικοπολ.

κάτσε, το γκολ δεν είναι πλέον ψιλοκιτρινισμένη εφημερίδα? η εξέδρα δεν είναι κάπως πράσινη? εκτός απ τον φίλαθλο και (παλιότερα) το σπορτάημ, δε νομίζω ότι υπάρχει καμμια άλλη εφημερίδα ας πούμε αντικειμενική.

δε μας λέτε εσείς που είδατε το ματς τι φάσεις έκανε ο ολυμπιακός, εκτός απ τα 2 γκολ (που το ένα δεν ήταν φάση κιόλας) και την κεφαλιά στην δοκό? θα προτιμούσα να δώσετε έμφαση στις ευκαιρίες πριν το δεύτερο γκολ σας.

για την αεκ δε λέω τπτ, με κάλυψε η ειρωνική περιγραφή των ευκαιριών από τον καρβού.

Με βάση το τι θεωρώ εγώ φάση για γκολ, δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ πριν το 2ο γκολ μας.
Μετά είναι το τετ-α-τετ του Ζαϊρί, το δοκάρι και το τετ-α-τετ του Ντουντού.

3 ελεύθερα σουτ απτον Ντουντού που τα στειλε στο διάολο και το τετ α τετ Ζαιρί

το λεω γιατι αυτη η κουβεντα δεν σταματαει ποτε. δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να μιλαμε συνεχεια για τα ιδια και τα ιδια. εκει που πανε να ηρεμησουνε τα πνευματα, παντα καποιος πεταγεται και λεει κατι, παντα καποιος αντιδρα. και πολυ φυσιολογια αναρωτιεμαι τι πρεπει να γινει για να σταματησουν καποιοι να λενε να λενε και να λενε. γιατι πραγματικα εχω βαρεθει 3 μερες στο φορουμ τα ιδια και τα ιδια. για αυτο και δεν εγραψα πιο πριν κατι. εγω βαριεμαι να ασχολιεμαι με το διαιτητη κι αν ασχοληθω το κανω μια και τελος. οχι επι 3 μερες συνεχεια.
παρασκευη βραδυ εφτασε και ακομα με το δαλουκα ασχολιομαστε φυσικα με χρι τον επομενο. κλασσικα εικονογραφημενα…

δεν παμε για κανα μπασκετακι να ξεσκασουμε λεω γω…

samis εσύ είσαι γαύρος. Είναι δυνατόν να θέλεις να ασχοληθείς με τον διαιτητή;

να κανονίσουμε. προς το παρόν, κι επειδή έχουμε 2 κενές θέσεις, ΜΠΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙΣ? :lol:

Ποιόν θα βάλετε διαιτητή; :stuck_out_tongue:

δεν υπάρχουν φάουλ στη μάχη των τιτάνων, μέχρι τελικής πτώσεως :stuck_out_tongue:

Συγγνωμη που διακοπτω τη συναθροιση, μπορει να μου εξηγησει καποιος κατι;;;

Γιατι τα 10 στα 15 παιχνιδια του πρωτου γυρου ο ΑΡΗΣ πρεπει να τα παιξει Σαββατο;;;