Kαλύτερα μπας και δούμε κανένα στο Σκαι.
και παλι δεν θα ασχολιομουν. εχει να κανει με νοοτροπια ανθρωπου και οχι ομαδας.
αν ειναι για 5χ5 μολις βρηκες τερμα. απλα σημερα δεν μπορω…
κυριακή (αύριο δλδ :p) 7:15-8:30 στου καραπιάλη, δηλώνεις συμμετοχή εδώ -> http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2663
Nα σηκωσεις τον κωλο σου να πας γηπεδο. :blow:
Είναι αλήθεια ότι πέταξαν έξω τον επόπτη που έδωσε το οφσαιντ στο gαυρος καβάλα; :lol::lol:
gαυρος, gαυρος αλλα καλα σε πηγε παλι ε
και τα παπουτσια μεσα
Δεν είμαι σαλονίκη μπρε.
Αποβαση 3000 οπαδων του ΗΡΑΚΛΗ σημερα στην Καβαλα.
Τρομερη εξεδρα, ηταν σαν να επαιζε η ομαδα εντος εδρας. 8)
Δυστυχως χασαμε με ενα γκολ που δεν επρεπε να μετρησει καθως ηταν καθαρο επιθετικο φαουλ. :blow:
Καθαρό το γκολ Άλεξ, ο δικός σας έπρεπε να πηδήξει για την κεφαλιά, δεν τον εμπόδιζε… Δεν το είδα το ματς αλλά λέει παίξατε χάλια. Κρίμα, γιατί είχε δείξει καλά στοιχεία ο Ηρακλής.
Ναι η Καβαλα επαιξε καλυτερα.
Ετσι οπως φαινεται, ο παιχτης της Καβαλας βαζει τα χερια του στην πλατη του Ιακομπ και παταει πανω του για να στηριχτει αφοτου εχει πηδηξει. :dunno:
Δεν έχω δει τη φάση αλλά αν είναι όπως την περιγράφεις δεν είναι επιθετικό φάουλ.
Φάουλ είναι όταν ο επιτιθέμενος στηρίζεται εξαρχής στον αμυνόμενο όταν πηδάει για κεφαλιά, γιατί τότε αποκομίζει πλεονέκτημα.
Απλά στην Ελλάδα πρέπει ΠΑΝΤΑ να βρούμε τη φάση να τα ρίξουμε στη διαιτησία, έστω κι αν δεν γνωρίζουμε καμιά φορά τι λένε οι κανόνες. Όπως ακριβώς έγινε και με το “χέρι” του Μέλμπεργκ.
Πάντως παιδιά, να λέμε ευτυχώς που υπάρχει ο ΠΑΟ και βλέπουμε λίγη μπαλίτσα στο ελληνικό πρωτάθλημα! Να αναγνωρίζουμε κάποια πράγματα ασχέτως συλλογικής προτίμησης…
H αληθεια ειναι οτι ετσι οπως το ειδα δεν φενεται ξεκαθαρα ποτε αρχισε να τον σπρωχνει στην πλατη, μεχρι που στο τελος τον εριξε κατω.
Βεβαια πριν ακομη μπει η μπαλα στα διχτυα, το σπρωξιμο ειχε ηδη γινει.
Μόλις το είδα.
Ο σκόρερ πηδάει ψηλά και παίρνει την κεφαλιά καθαρά.
Στην πτώση του λογικό είναι να βάλει τα χέρια του πάνω στον αμυνόμενο, δεν μπορεί να τα κόψει.
Κανονικό είναι το γκολ.
Οι Λέτο και Κατσουράνης του έχουν δώσει πολύ κινητικότητα και ανεξάρτητα από το αν νικάει συνέχεια στο γκολ μέχρι στιγμής παίζει την καλύτερη μπάλα (μεταξύ τυφλών βέβαια…)
Το σχόλιο μου αναφερόταν κυρίως στις σπόντες των βάζελων για το πώς πήραμε τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αν και γενικά, αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να συνεχίσει στο στυλ του Α’ ημιχρόνου με Πανιώνιο δε βλέπω καμιά διαφορά.
Λέω και εγώ κανας φούρνος γκρεμίστηκε και έκανες θετικό σχόλιο για το βάζελο… Πάντως, αφήνωντας τη μπάλα απ΄έξω, εκεί που ο βάζελος σίγουρα ξεχωρίζει είναι στη φυσική κατάσταση…
Για το ντέρμπυ:
- Με 3 σουτ, νικήσαμε με ένα γκολ, αυτό θα πει αποτελεσματικότητα.:lol:
- Ο Σάλπι είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος.
- Η ΑΕΚ είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Δεν έχει πρόεδρο, κόσμο να την στηρίζει, μόλις 4-5 παίκτες κορμού, με έναν Μπλάνκο να ψάχνεται, ο Σκόκος να είναι αλλού. Και τώρα με Μπενφίκα…
ΠΑΟΚ ΡΕ
+φωνω με παπαρδελα…αυτο που ειπε ειναι ολο το ρεζουμε του τοπικ αυτου οποτε προτεινω κλειδωμα γιατι μετα απτον παοκ το χαος
Παοκ ρε
Πλεον ειμαστε σιγουροι οτι ειστε παοκτσηδες. :lol: