Superleague 2009-2010

Ναι, γιατί ως γνωστόν οι εφημερίδες πολεμάνε την ΑΕΚ.

κ οι διαιτητές τον ολυμπιακό

Φέτος όντως δείχνουν άσχημα τα πράγματα.
Ο βάζελος έχει κάνει πολλή δουλειά.

Στους πίνακες εννοείς;

ΟΣΦΠ (ότι και να γίνει)
ΠΑΟ (αν φύγει νωρίς ο τεν κάτες. αλλιώς πιο κάτω)
ΠΑΟΚ (αν κονσεισαο,γκαρσία,τσιρίλο δεν τα κάνουν όλα πουτάνα)
ΑΕΚ (αν δεν φύγει ο μπάγεβιτς)
ΑΡΗΣ (αν βγει ο κοκε από την εντεκάδα, και δεν υπάρχουν τραυματισμοί)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (αν δεν χαντακωθεί στην αρχή που θα λείπει ο Εστογιάνοφ)
ΛΑΡΙΣΑ (λόγω κόσμου πιο πολύ.)
ΞΑΝΘΗ (λόγω μεγαλομετόχου πιο πολύ)
ΗΡΑΚΛΗΣ (τον φοβάμαι τον προτάσοφ)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (εντάξει πιο πάνω δύσκολα για πρώτη χρονιά)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (τί να φοβηθεί αφού έχει τον μπαλάφα;:wink:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (δύσκολα τα πράγματα φέτος)
ΚΑΒΑΛΑ (ο μάκαρος θα την σώσει την ομάδα. όπως τόσα χρόνια ο κομπότης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (χωρίς φιλομένο λογικά θα πάει χειρότερα από πέρσυ. άρα…)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (εκτός αν υποσχεθεί κανά νέο ταλέντο στον θείο)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (με τίποτα)

Η πρόβλεψή μου. Όχι ότι ενδιαφέρει κανέναν. Απλά θέλω να την καταχωρήσω για να δω στο τέλος πόσο μέσα έπεσα. Στην 5η αγωνιστική ίσως βάλω και μια εναλλάκτικη αφού δούμε και μερικούς αγώνες.

θα με ήθελα πιο πάνω, αλλά με 3 γκολ όλα κι όλα σε τόσα φιλικά φοβάμαι και για το πιο κάτω. Τελείως καινούργια ομάδα για ΠΑΣ. Διώξαμε και Σολάκη για να πάρουμε Μπάκα-γιόκο…

Πάντως, ο Τσιρίλο, αν θυμάμαι σωστά δεν είχε προκαλέσει προβλήματα στην ΑΕΚ. Μπορεί η μούρη του να θυμίζει κωλοπαιδαρά, αλλά γενικά ήταν ήσυχος.

Nαι γιατί έπαιζε στην ΑΕΚ. Αν έπαιζε στον ΠΑΟΚ και έριχνε την κλωτσιά εκείνη στο κεφάλι του Μίετσελ τώρα θα είχε απελαθεί από τη χώρα

Πάντως ο Πάμπλο Γκαρσία που τα έκανε και εσκεμμένα δεν είδα να τον διώχνουν από την χώρα…

Xαχα ναι ο Τσιρίλο το έκανε κατά λάθος. Απλά ο Γκαρσία τιμωρήθηκε για αρκετές αγωνιστικές και μόλις γύρισε έφαγε 2 τελείως αναίτιες κίτρινες σε 10 δεύτερα με αντίπαλο ποιόν; Τον Θρασύβουλο.

Kαλά ότι πεις. Έτσι και αλλιώς με τους γαύρους (βορρά και νότου) δεν βγάζεις άκρη…

:lol: :lol: :lol:

Πιστευω οτι φετος ο Ηρακλης ανετα μπορει να μπει στην πρωτη 7αδα. Ισως και 6ος.
Οι 6 πρωτες οπως τις εχει βαλει ο Crabsody. Ακριβως με την ιδια σειρα τις βαζω και εγω.
Αλλα νομιζω πως Λαρισσα και Ξανθη εχουν αποδυναμωθει αρκετα φετος, και, τουλαχιστον ‘‘στα χαρτια’’, ειμαστε καλυτεροι και πιο ελπιδοφοροι.
Προβλεπω δηλαδη κοντρα με Πανιωνιο για την 6η θεση.

Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ. Ο ΗΜΙΘΕΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ. 8)

[SIZE=“3”]Παμε ρε ΗΡΑΚΛΑΡΑ γερα !!![/SIZE]
:bounce:

H Λάρισα έχει αποδυναμωθεί πολύ (και λόγω γηπέδου) και κόσμος που είναι κοντά στην ομάδα κάνει εκτιμήσεις που φτάνουν μέχρι και στο να παλεύει για παραμονή…

Eπισης, αν αποδωσουν τα αναμενομενα οι νεοι παιχτες του Αρη, τοτε ο Αρης την εχει την ΑΕΚ.

όλος ο Άρης δεν πηγε στον παοκ φετος ??? :-k:-k:-k

Σιγα ρε… Μονο Βιτολο και Παπαζογλου (που στον Αρη δεν τον εβαζαν μετα τον τραυματισμο του).

Αλλωστε το '07 και το '08 ο Αρης βγηκε 4ος, με χειροτετο ροστερ απο το φετινο κατα τη γνωμη μου.
Περυσι, που ο Κοκε δεν ηταν σε φορμα, κατεληξε 6ος.
(και θα ηταν 5ος αν δεν συνεβαιναν τα περιεργα της Λαρισσας με διπλο στο Καραισκακη κλπ.)

Ε με την φετινη του ομαδα και με τις ‘‘περγαμηνες’’ που εχουν ερθει οι νεοι παιχτες, σε συνδιασμο με την τωρινη εικονα της ΑΕΚ, δεν βλεπω το λογο γιατι να μην μπορει ο Αρης να χτυπησει ακομα και 3η θεση. Nα περασει δηλαδη και ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ισως ακουγεται τραβηγμενο αλλα who knows…

Στην τελικη ολα στο χορταρι θα φανουν.:wink:

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, με ποια λογική έβαλαν τα ματς, μεσημεριάτικα με ντάλα ήλιο; Μπορεί επίσης κάποιος να μου εξηγήσει γιατί η ΝΕΤ θα δείξει στις 7 το ματς του ΠΑΣ σε μαγνητοσκόπηση; Δηλαδή πιστεύει πως θα κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στη θεαματικότητα της το να μας δείξει μαγνητοσκόπηση 2 ώρες μετά; Εξαιρετικά ανοργάνωτα ξεκινάει η σεζόν…

Eνα σαητ να δω τα γκολ εκτος απο το goal4replay το οποιο σερνεται υπαρχει ?
Καλυτερος ο Αρης σημερα απεναντι σε εναν χαλια Ατρομητο.

Ωχωχωχωχωχωχωχ!!!

Παρακαλάτε παιδιά να μην αναβληθουν τα ματς σήμερα, γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι ΑΕΚτζήδες θα πουν ότι την φωτιά την έβαλε ο Σώκρατες για να παίξουν Αβραάμ και Γκαλέτι στο ντέρμπι…

Αναβλήθηκε το ντέρμπι και το ματς ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ λόγω των φωτιών.