Superleague 2009-2010

Λοιπον…

Αν σε καποιο παραλληλο συμπαν κανει φαουλ ο Ροναλντο, εγω ειμαι η Ελισαβετ της Αγγλιας.

Δευτερον, υπαρχει κι αλλο ενα πεναλτι, που θαφτηκε απο παντου.

Τριτον, λεει για τη δευτερη καρτα του Νετο, αλλα δε λεει πως ηρθε η πρωτη. :smiley:

στο τελος θα κοιτατε και σε ποιον μιλησε ασχημα ο διαιτητης και το εκλαμβανετε σαν ευνοια προς την αντιπαλη ομαδα…

Πάντως για το πέναλτι που λες σε τράβηγμα στη φάση του κόρνερ, άστο καλύτερα. Εϊναι προφανές ότι του δίνει κάρτα για τράβηγμα πριν την εκτέλεση του κόρνερ. Ίδια φάση ακριβώς με το Ελβετία-Ελλάδα και την κίτρινη στον Βύντρα. Εκτός αν και ο ντε Μπλέκερε δεν ξέρει τους κανονισμούς.

Μείνετε στις πραγματικές αδικίες δηλαδή το γκολ του Κόκε και το γκολ του Πανιωνίου. Μην προσπαθείτε να βρείτε φάσεις από το μηδέν για δείξετε ότι αδικήθηκε η ομάδα σας.

και εγω λεω οτι δεν θα βγαλουμε νοημα με τους διαιτητες…

οι τυποι εκτος οτι μπορουν να μπουν σε παραγκες, σε ουρανοξιστες. ακομη και σε τσαντιρια ειναι και ασχετοι…
αυτο το ερμο το πλεονεκτημα που ειναι το πιο απλο το βλεπω να αξιοποιείται μια στις 30 περιπτωσεις…
ποσο δυσκολο μπορει να ειναι…

Δε χρειαζεται να βρω κατι, ουτε να δειξω κατι.

Το γκολ του Κοκε και το οφσαιτ ειναι υπεραρκετα.

Και στην τελικη, μακαρι να μην ημουν σ’ αυτη τη θεση ΚΑΘΕ βδομαδα να βριζω θεους και δαιμονες μετα τα ματς του ΑΡΗ.

Αλλα οταν σφυριζει να εκτελεστει το κορνερ και σταματαει τη φαση, μαλλον δινει και φαουλ ταυτοχρονα.

τσ,τσ,τσ…μη τα λες αυτα γιατι χανεις το δικιο σου

Όχι ακριβώς, ενάμισι πέναλτι του χάρισε του ΠΑΟΚ ο Καλόπουλος.

Γελάει ο κόσμος…

Yπάρχουν και άλλες ομάδες πέραν από τον Ολυμπιακό και τον Καουμπόι του…:stuck_out_tongue:

Τι να κάνουμε όμως που αυτή την αγωνιστική ο καουμπόη και MVP ήταν και το ωραιότερο γκολ έβαλε?

Γιατι ειδες τα αλλα ματς?

Είδα σίγουρα το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για να ξέρω για τον Σκόκο και τις φάσεις από όλα τα υπόλοιπα.

:D:D:D:D

μπορει να μην σου αρεσει που ο μητρογλου δεν βγηκε MVP αλλα το αποτελεσμα της ψηφοφοριας ειναι πιο αντικειμενικο απο την δικη σου γνωμη

OK, είναι αντικειμενικό και γελοίο.
Ακόμα και ο Ναπολεόνι το άξιζε παραπάνω από τον Σκόκο.

Αλοίμονο να ψηφίζεται MVP κάποιος που έκανε μια ασίστ και ένα σουτ στο δοκάρι.

Τεσπά, στ’ @@ μου δημόσιες σχέσεις είναι αυτά έτσι κι αλλιώς.

στεναχωρηθηκατε τα γαυρακια που ο καγκουρομητρογλου δεν βγηκε MVP…:stuck_out_tongue:

Μεγάλη στενοχώρια σου λέω…

´Οταν μια ομάδα δεν έχει κάνει ούτε στη σφαίρα επιστημονικής φαντασίας φάση στην έδρα της για 48 λεπτά και ένας παίκτης κάνει φοβερή ενέργεια και ουσιαστικά την βάζει μπροστά το σκορ μόνος του και από το πουθενά νομίζω αξίζει τον τίτλο του MVP. Ο Μήτρογλου έβαλε το πιο έυκολο γκολ της αγωνιστικής. Το δεύτερο ήταν πολύ όμορφο αλλά η φάση ήταν ήδη έτοιμη. Ο Σκόκο δημιούργησε ΜΟΝΟΣ του την ευκαιρία.

Ποιος χέστηκε μωρέ για τον MVP της αγωνιστικής (ούτε εγώ το βρίσκω παράλογο αυτό με τον Σκόκο); Λες και λέει τίποτα το αποτέλεσμα. Πέρσι ο Σάντος είχε βγει καλύτερος προπονητής της χρονιάς μπροστά από τον Βαλβέρδε!

Το θέμα είναι ένα. Θα σταματήσει η διαιτησία να δίνει ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ τα κουκούτσια στους αντιπάλους του ΠΑΣ? Ε άει σιχτίρ πια!

ε βεβαια γιατι μια ομαδα απτην 9η θεση την πηγε στη 2η…ενω ο βαλβερδε απτην πρωτη στην πρωτη…