Superleague 2009-2010

O Mήτρογλου συμμετέχει κανονικά στην φάση καθώς κάνει κίνηση προς την μπάλα, “παίζει” εκείνη την στιγμή άρα δεν έχει σημασία αν βρίσκει την μπάλα ή όχι. Είναι οφ σάιντ.

Πόσο άμπαλος είναι κάποιος που δεν θεωρεί το γκολ του Αβραάμ οφσάιντ;;;; :-k:-k:-k

οντως το πρωτο γκολ του γαυρου ηταν οφαιντ,ο κανονισμος λεει ρητα οτι οταν ενας εκτεθημενος ποδοσφαιριστης παει να κανει συμετοχη στη φαση ειναι οφσαιντ…

Το “κάνω κίνηση προς τη μπάλα” δεν είναι γενικό και αόριστο. Είτε τη μπάλα βρίσκει ο παίκτης που είναι οφσάιντ είτε με την κίνηση του μπερδεύει κάποιον αμυντικό ή τον τερματοφύλακα είτε κλείνει το οπτικό πεδίο είτε παρεμποδίζει σωματικά. Αλλιώς ουσιαστικά δεν συμμετέχει στη φάση. Οτιδήποτε άλλο είναι φαρισαϊσμός.

Ο Μήτρογλου δεν κάνει τίποτα απ’ αυτά και σωστά μετράει το γκολ καθότι είναι και οδηγία της ΦΙΦΑ γενικότερα να περιοριστούν τέτοιες ηλίθιες ακυρώσεις γκολ και το χουμε δει ήδη φέτος στο Μαρσέιγ-Ζυρίχη στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Τσέλσι-Μάντσεστερ στην Πρέμιερ Λιγκ.

:lol::lol:#-o#-o#-o

Off-side = Απόκτηση πλεονεκτήματος από παίκτη που βρίσκεται σε αντικανονική θέση

Όποιος βρει το πλεονέκτημα που αποκόμισε ο Ολυμπιακός από την κίνηση του Μήτρογλου κερδίσει τις φοβερές ποδοσφαιρικές γνώσεις του κράμπσοντι.

σφάξανε τον γαύρο κ του κόψανε το Χ από το ΑΕΚάκι στο καραϊσκάκη

από την άλλη οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν κ τη διαιτησία

κρισπ όλοι στο ράδιο λένε για οφφσάηντ. εσύ που στις ελευθερες σου ώρες πετάγεσαι στην Ευρώπη να παρακολουθείς τα σεμινάρια θα ξέρεις καλύτερα πάντως κ από εμάς κ απτον κρασμπόδυ

Προφανώς ξέρω καλύτερα. :slight_smile:

Επίσης μια φάση σχολίασα, δεν ειπα πουθενά για σφάξιμο, τώρα αν εσύ πετάγεσαι ξανά να με ειρωνευτείς για να σε βρίσω και να φάω τον 5ο πόντο λέω να μην το κάνω σήμερα. :wink:

Δεν τον παρεμποδιζει-μπερδευει ??? :?

Λιγα εκατοστα και θα του πατουσε το χερι ρε !!! :lol::lol:

Ο Αραμπατζής κάνει την ίδια ακριβώς εκτίναξη που θα έκανε κι ας μην υπήρχε κάνενας γύρω του. Εκτός αν πιστεύεις ότι άφησε να μπει το γκολ για μην του πατήσει το χέρι ο Μήτρογλου.

Ρε Κρισπ επειδή το έχεις αναφέρει άλλες δυο-τρεις φορες το παιχνίδι αυτό, το γκολ της Μαρσέιγ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ μετράει σε αυτο το ματς. Το “συμμετέχει στην φάση” δεν είναι καθόλου αόριστο. Απλώνει το πόδι του όσο πιο πολύ γίνεται για να βρει την μπάλα άρα και ουσιαστικά και αντικειμενικά συμμετέχει στην φάση. Και αφού συμμετέχει στην φάση και είναι εκτεθιμένος είναι οφ σάιντ. Το ότι δεν επωφελείται ο Ολυμπιακός από την συγκεκριμένη συμμετοχή του Μητρογλου στην φάση δεν λέει κάτι. Πολλές φορές τυχαίνει να δίνεται οφ σάιντ και να σταματάει το παιχνίδι χωρίς να έχει φτάσει καν η μπάλα στον επιθετικό. Δεν υπάρχει “πλεονέκτημα” στο οφ σάιντ.

σόρυ ξέχασα κάνουμε πλάκα μόνο για τις ομάδες των άλλων. όταν χάνει ο γαύρος πρέπει να κρατάμε την αναπνοή μας επειδή είσαι εκνευρισμένος κ να περιμένουμε να ηρεμήσεις κ απαγορεύεται να ποστάρουμε στο φόρουμ

σόρυ το ξέχασα

Διαφωνώ.
Η συμμετοχή στη φάση πρέπει να την διαμορφώνει με κάποιον τρόπο.

Μόντε γι αυτό είμαι εδώ για να στο θυμίζω. :slight_smile:

Καλα τωρα τι να απαντησουμε οταν μας λες οτι δεν επηρεαζεται η φαση, οταν ο αλλος κανει προβολη εκει ακριβως οπου ο τερματοφυλακας βουταει να πιασει την μπαλα…

Συναγωνιζεσαι τον iron_aris.

ε να τη διαμορφωσουμε βαση χρωματος τοτε…κοκκινα=μη συμετοχη,οτιδηποτε αλλο=συμετοχη

το καλύτερο το είπε ο ΤΙΜΙΟΣ giannis… στο τηλ

“αυτά μετράνε στο καραϊσκάκη”

μετρήσανε, δεν νομίζω να έχει κανείς παράπονο. κ αν η ΑΕΚ δεν έπαιζε καλύτερα κ από τον διατητή, τώρα θα μιλάγαμε πάλι για το “αεκάκι που δεν του φταίνε τα χάλια του ήθελε και αποτέλεσμα”. μια φορά σφυρίχτηκε καλά κ πήρε διπλό. η άλλη φορά (κ συμφωνούν κ πολλοί φίλοι γαύροι) ήταν στον περίφημο τελικό κυπέλλου που το έχασε στο τσακ.

κρισπ για τις εμμονές, σου έχω στείλει πμ. δεν το συνεχίζω άλλο, είναι μέρα χαράς για την κακομοίρα την ομάδα μας

Τέλος πάντων, επιδή βαρίεμαι είναι οφσάιντ.
Και κίτρινη στον Τοροσίδη για το επιθετικό φάουλ. :slight_smile:

Μόντε σε γράφω στ’ αρχίδια μου και σένα και τα πμ σου.

κ εγώ κ είμαι κ cool κ σε αφήνω στο φόρουμ

αν κερδίσουμε στην Ξάνθη έχουμε ρεαλιστικά πολλές πιθανότητες για τίτλο. και τώρα είμαστε φαβορί, αλλά με νίκη στην Ξάνθη εδραιώνεται αυτό.

Θύμισε μου να σε κεράσω μπύρα στο επόμενο πάρτυ.