έλα και θα σε κεράσω εγώ. δεν κρατάω κακίες.
κατά τα άλλα έκπληξη ο νέος κουπεράρης κ ο ψυχωμένος ΠΑΟΚ. νομίζω πως δύσκολα θα ανέβουμε πάνω από την 4η θέση
έλα και θα σε κεράσω εγώ. δεν κρατάω κακίες.
κατά τα άλλα έκπληξη ο νέος κουπεράρης κ ο ψυχωμένος ΠΑΟΚ. νομίζω πως δύσκολα θα ανέβουμε πάνω από την 4η θέση
Aυτος τι φταιει παλι;;;
Οσο δεν τον σφαζουν, μουγκα κανει ο μαυρος.
παρακαλώ μη γράφετε βλακείες. Αν ο Μήτρογλου ΔΕΝ άγγιξε τη μπάλα και το θεωρείτε οφσάιντ, τότε οφσάιντ είναι και τα γκολ της ΑΕΚ. Στο μεν πρώτο ο Μπλάνκο είναι οφσάιντ και πολύ κοντά στη μπάλα και κάνει κίνηση που τη σταματάει μόνο και μόνο γιατί η μπάλα είναι μακριά και το 2ο γκολ του Σκόκο με το δικό σας σκεπτικό είναι οφσάιντ γιατί 3 παίκτες της ΑΕΚ είναι οφσάιντ, κάνουν κίνηση, ο Νικοπολίδης βγαίνει εκτός για να μην κάνουν αυτοί κεφαλιά και το τρώει.
Το σκεπτικό σας μπάζει για τον απλούστατο λόγο πως είναι λάθος και
α) δεν ξέρετε μπάλα
β) σας βολεύει και το χρησιμοποιείτε.
Ο επιτηθέμενος δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πλεονέκτημα από τον εκτεθιμένο παίκτη του, οπότε το ΣΟΥΤ του είναι νόμιμο, συνεπώς ΝΟΜΙΜΟ είναι και το γκολ. Ο Αραμπατζής ούτε καν που έχει πάρει χαμπάρι τον Μήτρογλου όταν βουτάει…
Και όπως πολύ σωστά έγραψε ο Κρισπ χεστήκαμε για τη διαιτησία. Αυτός ο Ολυμπιακός δεν κέρδιζε σήμερα όσο αδέκαστη κι αν ήταν η διαιτησία. Το αν ο διαιτητής ήταν παράγκας ή όχι, ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. Εγώ φέτος τέτοιες διαιτησίες θέλω και μακάρι ΟΛΕΣ οι μικρές ομάδες να τάζουν πριμ στους παίκτες τους (με έσοδα αγνώστης προελεύσεως) παραμονές των αγώνων μαζί μας! Η ομάδα μου με απογοήτευσε και με τσίτωσε σήμερα, όχι οι διαιτησίες.
Επίσης, πλέον είναι 3 τα ματς που θυμάμαι τον Ολυμπιακό να χάνει πόντους από λάθη του Νικοπολίδη (ΠΑΣ, Άρης, ΑΕΚ). Καιρός να κοιτάμε για αντικαταστάτη γιατί ο Αντώνης μπορεί να παραμένει ο καλύτερος στην Ελλάδα, αλλά σύντομα δε θα μπορεί να είναι στο επίπεδο που θέλουμε…
karvou όπως λέμε ΚΑΡΒΟΥΝΟ? :papas:
Nόμιμα λέω πως ήταν και τα 3 γκολ αν δε το κατάλαβες… :roll:
Το σκεφτόμουν και γω αυτό, παρότι σήμερα έχει 2 φοβερές αποκρούσεις συν τα σώβρακα του Τζεμπούρ που πήρε στο τετ α τετ.
Χρειάζεται αντικαταστάτης ισάξιος το καλοκαίρι, αλλά ο Κόκκαλης είναι τόσο γαμάτος που έχει αφήσει την ομάδα χωρίς αριστερό χαφ, θα κωλώσει να την αφήσει χωρίς τερματοφύλακα? Δεν έχουμε δει ακόμα τον Τοροσίδη με γάντια άλλωστε! :lol:
Πάντως και σε ΣΚΑΙ και σε ΝΕΤ και σε Ράδιο όλοι λένε οτι δεν ήταν κανονικό το γκολ.
Ξέρωγω απο άλλο πλανήτη είναι όλοι αυτοί;
Δεν ξερω για μενα ειναι ξεκαθαρο οτι ηταν οφσαιντ… Οπως και το γκολ του Τοροσιδη ηταν κανονικοτατο, οπως θα μπορουσε να χε αποβληθει απο νωρις ο Γιαχιτς…
Θες να κουβεντιασουμε μηπως στα ποσα θα ειχαν σταματησει ΑΡΗΣ και αεκ αν δεν ηταν ο Νικοπολιδης στο τερμα;;;
Αυτό δεν είναι τόσο σωστό επιχείρημα, ένας τερματοφύλακας είναι εκεί για να αποκρούει. Βέβαια συμφωνούμε ότι ο Νικοπολίδης αποκρούει πολλά παραπάνω από τον μέσο τερματοφύλακα, αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς αντίβαρο στο λάθος που μπορεί να στοιχίσει κάποιο γκολ. Αυτό που λέμε είναι ότι όσο καλός και να παραμένει, κάποια στιγμή θα χάσει τα ρεφλέξ που είχε και την αντίληψη χώρου που για μένα είναι το πιο μεγάλο πλεονέκτημά του.
Και τότε θάρθουμε να πάρουμε τον Σηφάκη!
Γαυροι: φυλη που ως επι το πλειστον τρεφεται με παραισθησιογονα.
Τουλάχιστον δεν είμαι τόσο άσχετος για να ψηφίζω έναν παίκτη ως καλύτερο σε μια θέση στην οποία δεν έχει παίξει ποτέ φέτος και να θεωρώ κανονικό ένα πέτσινο γκολ…
το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι αστεια αυτα που λες.ο μητρογλου στο 1ο γκολ κανει καθαρη προβολη και συμμετεχει στην φαση. ο μπλανκο στο 1ο γκολ ειδες να εχει μετα την κεφαλια συμμετοχη στην φαση?(οταν εκανε την κεφαλια δεν ηταν οφσαιντ.μετα θεωρειτε αλλη φαση)
Οχι, δεν ηταν οφσαιτ.
:lol:
δεν μπορω…
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
βεβαια δεν εχει σχεση αν ειπε κατι η τι του ειπε…
αλλα εχει τρελο γελιο…
Ντάξει, άμα μείνει και από αυτό το ματς ότι ο Ολυμπιακός σπρώχτηκε απ’ τη διαιτησία τι να πω…
σαφως και δεν εχει σχεση το τι ειπε ο αβρααμ στον μητρογλου αλλα δειχνει οτι ακομα και ο αβρααμ καταλαβε οτι ηταν οφσαιντ και οτι εντελει εκανε μαλακια ο μητρογλου
καλα οτι την εκανε την πατατα ειναι σιγουρο…μετα τον λογο εχουν οι κανονισμοι…
επισης…
φυσικα και αν τα δουμε σωστα τα πραγματα πρωτα επρεπε να αποβληθει ο γιαχιτς και ο καραμπελας…
ετσι αυτη η φαση δεν θα υπηρχε…
η τελοσπαντων θα ηταν ενα αλλο ματς…
δεν λεω οτι το πηρε το ματς η αεκ με το κορακι…(με αυτον τον ολυμπιακο το επερνα και εγω)
απλα οτι ο καλοπουλος το εκανε σκατα το ματς…και δεν μας αφησε να χαρουμε ενα ματς στην τηλεοραση…:?
και κατι αλλο…
οταν ευνοειται καποιος αλλος εκτος του ολυμπιακου δεν γινετε να λεμε “μα τοτε εσεις, και δεν θυμασε τα δικας σας” και κατι τετοια…
οταν μιλας για εναν αγωνα μιλας για εναν συγγεκριμενο αγωνα…
οπως για αυτο το ματς δεν συγκρινεις μια ομαδα του παρελθοντος που ειχες με αυτη που επαιξες ετσι ειναι και με την διαιτησια…απλο ειναι…
ο καραμπελας επρεπε να αποβληθει.για τον γιαχιτς μαλλον θα δεχτω την αποψη βαρουχα που ειπε οτι ειναι κιτρινη και σωστα δοθηκε.αλλα ας μην λεμε για διαιτησια γιατι πολυ ευκολα αν ξεψαχνισεις ενα ματς θα βρεις αρκετα λαθη.(οπως για παραδειγμα την αγκωνια εκτος φασης του ντιογκο στον καραμπελα…)
Γίνεται να μην ξανακούσω την λέξη ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ για το οφ σάιντ λες και είναι επιθετικό φάουλ. Δηλαδή έλεος πια. Την λογική του γιατί είναι οφ σάιντ το γκολ αυτό την έχω αναλύσει δεν θα κάτσω να το ξανακάνω. Μπορείτε να λέτε πως είναι πεντακάθαρο γκολ αλλά δεν είναι. Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι αστείο να θεωρείς νόμιμο αυτό το γκολ και μετά να λες σε κάποιους άλλους πως δεν ξέρουν μπάλα… :lol::lol::lol:
Πωπω πίκρα…