Απ’ ότι φαίνεται μας παρατάει ο Ηρακλής…,
Ποσοι βγαινουν φετος ουεφα;;;
Οι πρωτοι 5 ή 6;;;
5 νομιζω.Ειμαστε ακομα αρκετα χαμηλα.
Αυτα παθαινεις οταν αφηνεις τον Αρη και την Λαρισα να βγαινουν ευρωπη. :har:
ΟΥΕΦΑ βγαίνει ο κυπελλούχος ή ο φιναλίστ του κυπέλλου και ο 3ος και ο 4ος του πρωταθλήματος (μετά τα πλέη όφ).
x
:ban:
Ε μα και εσεις δινετε δικαιωματα!
Περα απο την πλακα πρωτον νομιζω οτι αυτο που λεει ο ChrisP ισχυει και
δευτερον για τα χαλια μας φταιμε ολοι.Ειχαμε φτασει να εχουμε 3 ομαδες στο ΤσουΛου
και αν θυμαμαι καλα ειχαν αποκλειστει και οι 3 απο την φαση των ομιλων…
Εδώ το 2004/2005 που είχαμε 3 ομάδες στο τσουλού η μία δεν προκρίθηκε καν στους ομίλους επειδή χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη στα προκριματικα, τι να λέμε τώρα…
Eαν ο φιναλιστ δεν ειναι στους πρωτους 5.
PLAY-OFF σας λεει κατι;
αυτό ακριβώς.είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Όχι, για πες μας!!
Βλέποντας την βαθμολογία νομίζω πως θα γίνει ένας όμορφος χαμός μέχρι το τέλος.
Από τη 5η μέχρι τη 15η θέση (προτελευταία) η διαφορά είναι 10 πόντοι.
Θα γίνει μεγάλη μάχη για παραμονή.
στο προπερσινο πρωταθλημο ειχε γινει κατι αντιστοιχο αν θυμαμαι σωστα
Eμαθα οτι χθες, για ακομη μια φορα, υπηρξαν επεισοδεια μεταξυ ηρακληδεων και παοκτσηδων…
Παλι με τρεξιμο-ντου στα παοκια στην Αγ.Δημητριου, με καμμενα αμαξια παοκτσηδων κλπ κλπ
Σε 3 αγωνιστικες ειναι και το μεταξυ μας παιχνιδι, δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα…
:-k:-k
Ο Ζίκο αναφέρθηκε και στα φαινόμενα βίας που είδε στη θητεία του στην Ελλάδα. «Στη Ρωσία οι ποδοσφαιριστές πέφτουν θύματα ρατσισμού, στην Τουρκία οι οπαδοί πετούν αντικείμενα. Εδώ την περασμένη Κυριακή έγινε πραγματική μάχη. Πριν από την έναρξη του αγώνα, οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν με την αστυνομία και αντίπαλους οπαδούς. Οι παίκτες αναγκάστηκαν να κλειστούν στα αποδυτήρια την στιγμή που οπαδοί έριχναν πλαστικά μπουκάλια και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν οι στόχοι της μάχης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να προφυλαχθώ, ένας από τους αναπληρωματικούς μας ( Γιάννης Παπαδόπουλος) δεν είχε την ίδια τύχη και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Μετά το τέλος του αγώνα τα επεισόδια επεκτάθηκαν γύρω από το στάδιο. Έζησα μία κατάσταση που πιστεύω δεν άξιζα. Έπρεπε να έχω κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου 10 ανθρώπους για την ασφάλεια μου. Το λεωφορείο μας συνοδευόταν από περισσότερα από 12 περιπολικά της αστυνομίας. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι δουλεύοντας για το ποδόσφαιρο θα έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου και ότι θα απειληθεί η σωματική μου ακεραιότητα ενώ εργάζομαι».
Ό,τι και να λέμε για τον Ζίκο και την αξία του για προπονητή, είπε την πικρή αλήθεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μας ξεγύμνωσε κανονικότατα. Ρεζίλι μας έκανε παγκοσμίως και με το δίκιο του. Και όπως είπα, την περασμένη Κυριακή, κατάλαβε και ο Κούπερ το πόσο λάθος ήταν η επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα.
Όταν υπάρχει πρόεδρος ομάδας (Μάκης) που δίνει τα εισιτήρια της ομάδας του όπου να 'ναι (σύνδεσμοι ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ) και τους μαζεύει στο γήπεδο του για να πλακωθούν, δίχως να ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέρα από τα φράγκα, νομίζω δεν έχει νόημα να μιλάμε και για άνοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλύτερα οι 300 του Εθνικού, παρά οι 7,000 του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟΚ που πήγαν στην Καβάλα
Τα επεισόδια της προηγούμενης αγωνιστικής σε Καβάλα και Γιάννενα έφεραν τιμωρίες. Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 70.000 ευρώ πρόστιμο, τιμωρήθηκαν ο Ολυμπιακός, ο Άρης και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μόνο χρηματική ήταν η ποινή για την Καβάλα (24.000 ευρώ).
και ο ΠΑΣ συγκεκριμένα παίζει κεκλεισμένων το υπερσημαντικό ματς με την ΑΕΛ…
8O8O
NAIIIIIII…:!:
δεν το συνδύασα ετσι…
πσσσσ…αμα σε θελει…
βεβαια δεν ειναι καλο που χαιρομαι…[-X
… αλλα φαντασου που εχει φτασει η αελαρα για να το κανω…:?
:lol: :lol: :lol:
Θα ήθελα να μάθω το σκεπτικό βάσει του οποίου δεν τιμωρήθηκε η Καβάλα!
Μάκαρος ftw!!
Καταφεραν να εξισωσουν σκηνικα σαν αυτα που ειδαμε στην Καβαλα με αυτα που εγιναν στα Γιαννενα.
Μαλιστα.
Α, και μικροτερη ηταν η τιμωρια της γριας για βιαιοπραγια σε παιχτη.
Ξαναμαλιστα.
ΥΓ.: Παλι καλα που ειναι με Πανθρακικο.