Superleague 2009-2010

“?interfering with an opponent? means preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent?s line of vision or movements or making a gesture or movement which, in the opinion of the referee, deceives or distracts an opponent”

Σωστή μετάφραση από εμένα:
“εμποδίζω έναν αντίπαλο” σημαίνει το να αποτρέπεις τον αντίπαλο από το να παίξει ή από το να μπορεί να παίξει τη μπάλα με το να εμποδίζεις καθαρά το πεδίο όρασης ή κινήσεων του αντιπάλου ή κάνοντας χειρονομία ή κίνηση η οποία, σύμφωνα με τη γνώμη του διαιτητή, εξαπατά ή αποσπά την προσοχή από κάποιον αντίπαλο.

Διαφέρει σημαντικά σε νόημα μιας και κάνει “παράνομη” τη διάθεση του παίκτη κι όχι το αποτέλεσμα:

το να «εμποδίζεις έναν αντίπαλο να συμμετέχει στο παιχνίδι ή να τον εμποδίζεις να παίξει τη μπάλα, παραδείγματος χάριν όταν κάποιος παίχτης παρεμποδίζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα ή τις μετακινήσεις του» ή «κάνοντας μία χειρονομία ή μία κίνηση στεκόμενος στην πορεία της μπάλας για να εξαπατήσει ή να αποσπάσει την προσοχή ενός αντίπαλου»

Ουσιαστικά, η extreme περίπτωση λέει πως αν εγώ είμαι στο σημαιάκι του κόρνερ και χορεύω μακαρένα για να αποσπάσω την προσοχή του τερματοφύλακα, δεν αρκεί για να δοθεί οφσάιντ. Αν ο τερματοφύλακας δεν ασχολιέται μαζί μου και φάει γκολ, το γκολ μετράει μια χαρά. Αν ο τερματοφύλακας φάει το γκολ γιατί γέλαγε με τα καραγκιοζιλίκια μου, τότε το γκολ ακυρώνεται και σφυρίζεται οφσάιντ.

Ηθικό δίδαγμα: Χορεύετε μακαρένα μόνο όταν σας καλύπτει αντίπαλος αμυντικός

ρε παιδια,αληθεια γιατι οι σχολιαστες διαιτησιας(μπουρουχας και ο αλλος στο σκαι) ειπαν οτι δεν μετραει το γκολ?

νταξει ο μπουρουχας ειναι παπαρας,αλλα το βραδι για προσευχη διαβαζει τους κανονες του ποδοσφαιρου…δε μπορει να τους ειπε λαθος:!:

Το 100% των μη γαύρων φιλάθλων, δημοσιογράφων και πρώην διαιτητών που είδαν την φάση την βγάλαν οφσαιντ. Το 80% των γαύρων το βγάλαν οφσαιντ. Ο Αβραάμ το έβγαλε οφσάιντ. Τί είναι;

Ότι λένε οι κανονισμοί της FIFA είναι, άμα δεν γνωρίζετε ανάγνωση ή έστω λίγα αγγλικά δεν ευθυνέται κανένας άλλος εκτός από εσάς.

Γιατί χολοσκάτε, αφού χάσαμε:):!:

Ναι, έτσι και αλλιώς ο Βάζελος θα χάσει λογικά στην Ξάνθη.Την περιοχή που την είχε πατήσει πάλι οταν ήταν μπροστά σε περασμένο πρωτάθλημα και που στείνουν κόλο και ζητάνε αυτόγραφα απο τους Γαύρους.
Το βλέπω όλα να κρίνονται στο ντέρμπι, αν και είναι νωρίς ακόμα.Φυσικά 1-2 αγγούρια για γνωστό συμφορουμίτη τα έχω φυλάξει καλού κακού 8O:p

“?interfering with an opponent? means preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent?s line of vision or movements or making a gesture or movement which, in the opinion of the referee, deceives or distracts an opponent”

Και δεν αποσπά την προσοχή του τερματοφύλακα η κίνηση του Μήτρογλου δίπλα του για να σκοράρει? Ακόμα και το οπτικό του πεδίο μπορεί να πεις ότι παρεμποδίζει.
Όπως θέλετε μου φαίνεται τα λέτε…

Γιατί οι πιο παράξενες φάσεις γίνονται με τον Γαύρο και σε όλα τα άλλα ματς τα πράγματα είναι απλα.Ναι είναι γκολ, όχι δεν είναι γκολ;

Πόσο αστείο είναι να λένε οι γαυροι για “πριμοδοτούμενη ΑΕΚ”; Ακόμα και αν ο Πατέρας όντως έδωσε τα 150.000 ευρώ που δεν το πιστεύω (ίσως επειδή δεν με βολεύει να το πιστεύω αλλά και πάλι ένας γαυρος το πιστεύει επειδή τον βολεύει να το πιστεύει, τα πάντα αστήριχτες εικασίες είναι) που διάολο είδαν σκυλιασμένο παιχνίδι από πλευράς ΑΕΚ (όπως θα έπρεπε να είναι με το κίνητρο του πριμ); Εγώ είδα τους παίκτες της ΑΕΚ να νικάνε περπατώντας, καμία σχέση δηλαδή με σκυλιασμένο παιχνίδι. Αστειότητες…

Manson ισχύει αυτό, έτσι κι αλλιώς και τα δυο γκολ της ΑΕΚ στο ρελαντί μπήκαν. Απλά είναι το θεαθήναι, πχ αν το ματς ΠΑΟ-ΑΕΚ δεν υποσχεθούν άλλα 150.000 ευρώ τρέχα γύρευε…

Elmarad, ξαναδές τη φάση ούτε οπτικό πεδίο ούτε τίποτα δεν παρεμποδίζει, η προσοχή του Αραμπατζή είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο πλασέ του Αβραάμ το οποίο παρά την εκπληκτική εκτίναξή του δεν φτάνει ούτε για πλάκα.

Πόσο, μα πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβετε ότι οι αμέτοχοι έπαιξαν 30 χιλιάρικα στο στοίχημα με απόδοση πέντε, και επέστερεψαν 150.000 σα πριμ?

:lol: :lol: :lol: :lol:

Εμένα με έπεισε!

πλάκα πλάκα…

Πνευματώδες…πνευματώδες:):!:

Αστειότητα δεν είναι γιατί η ΑΕΚ δεν έπαιξε σκυλιασμένα. Αστειότητες είναι γιατί θεωρείται “περίεργο” να παίζει μια ομάδα σκυλιασμένα. Για αδιαφορία στέκει να κατηγορήσεις μια ομάδα. Όχι για το αντίθετο.

Tο ποδι του Μητρογλου απο τον Αραμπατζη απεχει καποια λιγα εκατοστα.

Αν αυτο σημαινει οτι δεν εμποδιζει, τοτε…

Tι συζηταμε τωρα μωρε.Το κλου της υποθεσης ειναι το ‘Τι κανεις ρε Κωστα ?’
Τι διαολο ηθελε και εβαλε το ποδι του ο μαλακας…

Έτσι είναι, αν είναι δυνατόν πια με αυτή την ιστορία, εμείς γιατί δεν παίξαμε παθιασμένα, θέλαμε 150.000e πριμ από τον Άρη για την μάχη που δίνει με την Α.Ε.Κ. για τα πλέη-οφ:? :!:

Παραπέμφτηκε ο επόπτης λέει γιατί δεν έδωσε οφσαιντ του Μήτρογλου.Ισχύει;

αποτι διάβασα τον παρέπεμψαν γιατί λέει δέν στήριξε τήν απόφαση του στο “πηγαδάκι” που είχαν οι διαιτητές ώστε να βγάλουν απόφαση για το γκόλ του μήτρογλου