Superleague 2009-2010

Εγώ ακούω Sun o)))))) και μπορώ να τις βάζω όπου και όπως θέλω! Εσύ που ακούς μόνο αμπαλέα να τις βάζεις σωστά!

ΥΓ. Αλλά πραγματικά, αν θεωρείς πως τις έβαλα λάθος τις παρενθέσεις, τότε ίσως να πρέπει να κάνεις πάλι την Α’ Δημοτικού. Εκεί τα παιδάκια θα ψαρώνουν και για την παράγκα του Άρη και του ΠΑΟ που κυνηγούν τον ΠΑΟΚ!!! :lol:

Ο ΠΑΟΚ (και ο ΟΣΦΠ) τον ήπιαν φέτος από το ΠΑΟ (και τον ΠΑΣ)
Εμενα αυτο μου λεει οτι ο ΠΑΟΚ τον ηπιε απο τον ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ απο τον ΠΑΣ. Απολυτηριο δημοτικου σου δωσανε εκει στα γιαννενα;

Και αφηστε τωρα ολοι οι γαυροι το θαψιμο για τον ΠΑΟΚ μονο και μονο επειδη πικραθηκατε που παιρνει πρωταθλημα ο ΠΑΟ. Αμα κερδιζαμε ικανοι να αλλαξετε ομαδα θα ησασταν

Χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

παραδίδομαι. Η βασιλεία των ουρανών σου ανήκει! :lol:

:bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

Αγαπάμε, λατρεύουμε, ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ Aionio!

σε ένα ματς που ο βάζελος ήταν καλύτερος και η μπάλα δεν έμπαινε, ο ολυμπιακός κάνει μια (1) ευκαιρία (+ άλλη μια το καλό σουτ του μήτρογλου στο τέλος όταν όλοι είναι μπροστά) και κλέβει το ματς. ακόμα κ ο χριστόγλου στο ράδιο παραδέχεται πως ο παο είναι καλύτερος, αλλά όλα συμβαίνουν στη ζωή και στο ποδόσφαιρο. δεν χάθηκε ο κόσμος - απ’ότι είδα όμως όλοι δεν θα έβλεπαν το ματς, και όλοι το είδαν.

δυστυχώς επειδή είδαμε ντέρμπυ, δεν είδαμε ΑΕΚ αλλά κερδίσαμε πάλι έστω κ με ζόρι. άντε κ εις ανώτερα, να κόψουμε το τσουλου του γαύρου για να βλέπουμε από του χρόνου περισσότερο κυριάκο παπαδόπουλο - κρίμα να χαθεί το παιδί.

ο μήτρογλου είναι πολύ καλός κ κρίμα που δεν παίζει. ελπίζω το καλοκαίρι να πάει με την εθνική βόλτα

Στο 2ο ημίχρονο ο “καλύτερος” ΠΑΟ κάνει μια φάση με τον Σισέ, άλλη μια υποψία από στημένο που δεν πιάνει την κεφαλία ο Σαλπιγγίδης και από κει και πέρα μηδέν. Ο Ολυμπιακός αντίθετα μαρκάρει σωστά, κόβει σχεδόν κάθε μπάλα στο κέντρο αλλά αντεπιθέσεις δεν βγαίνουν λόγω αμπαλίασης. Παρολαυτά σκοράρει και μετά έχει άλλες 3 ευκαιρίες να κλειδώσει το ματς. Ο δε ΠΑΟ μετά το 75’ είναι σαν να έχει αποδεχτεί ό,τι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να γυρίσει το ματς.

Έχει πολλούς νέους παίκτες ο Ολυμπιακός που αξίζουν να στηριχτούν κι όχι μόνο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Μήτρογλου. Κι εγώ θέλω να στηριχτούν του χρόνου, αλλά όπως τον βλέπω τον Ολυμπιακό, πάλι το καλοκαίρι θα προσπαθήσουν να μας πείσουν πως οι Λάρα Γκαρθία Ντάνιδες του Κόκκαλη θα μας σώσουν και τα παιδιά αυτά θα φάνε πάλι πάγκο με το τσουβάλι.

Κατά τα άλλα, πραγματικά καλό θα ήταν να μπει εισαγγελέας να δει τι γίνεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι. Ας πέσουν όλες οι ομάδες. Στις τελευταίες αγωνιστικές όλες οι ομάδες που παλεύουν για σωτηρία κερδίζουν. Ο 15ος έχει 28 βαθμούς και ο 7ος 35! 7 βαθμοί διαφορά, 3 αγωνιστικές από το τέλος…

Ακρωτηριάστηκε μια κοπέλα στο ΟΑΚΑ!

Δυστυχώς δεν έλειψαν τα ευτράπελα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Αποτέλεσμα των ρίψεων φωτοβολίδων και αντικειμένων από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» ήταν ο ακρωτηριασμός μιας κοπέλας, η οποία έχασε δύο από τα δάχτυλά της!

Η κοπέλα ήταν μέλος της ομάδας περιφρούρησης και στάθηκε άτυχη, αφού έσκασε μια κροτίδα στα χέρια της.

Εξάλλου, άλλα 45 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα 24 χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη.

:frowning:

ποσο θελω να βαλω στο κ#λο καθε μαλ@#$α την κροτιδα που κραταει(η που ριχνει.)…?
ποσο ομως…??

και εδω στην λαρισα ριχνουν μερικες που πρεπει να ειναι δυναμιτης για ψαρεμα…
δεν εξηγείται αλλιως… [-X

αραγες θα τιμωριθει η εδρα του παναθηναικου ??
διαβαζα σημερα τι εγινε πριν και μετα και ειναι να απορεις…

διαβαζα και για τις δικαιολογιες του παο να μην ανοιξουν την φυσουνα…
θα χαλασει την αισθητικη !! της γιορτης !!! που ετοιμαζεται,… ετσι και αλλιως οι επισημοι μας δεν ειναι σαν τους αλλους…!!!

ολα αυτα σε συσκεψη για την ασφαλεια το πρωινο της ιδιας μερας…!

μιλαμε για αστειες καταστασεις…
ολα ειναι για τον π@#@σο …

σοβαροι( ? ) ανθρωποι να λεν τετοιες μαμακιες…?
ελεος…

Άστο μαν, πάμε για πανηγυρική αθώωση και “βαρύ χρηματικό πρόστιμο”.

Εδώ λένε τα ρεπορτάζ ότι ο ΠΑΟ θα τιμωρηθεί μόνο αν στο κατηγορητήριο καταγραφεί ο τραυματισμός της κοπέλας.

done…!!

αμα ειναι ετσι γεια χαρα…
εβλεπα σημερα(ειμαι αργος,ξερω) τι εγινε κατα την αφιξη…
αμα αυτο παει ετσι με ενα προστιμο, τι να πω…

Και για πείτε φίλοι γάβροι:

OΣΦΠ-Σκόντα την Κυριακή.

Κερδίζετε για να έχετε ελπίδες?
Χάνετε για να σωθεί το παράρτημά σας?
Φέρνετε Χ και είστε κι οι δύο μέσα?

Εδώ σας θέλω

Ρεντ Ρουμ μέσα στο μυαλό μου είσαι. Δεν θα μου κάνει καθόλου έκπληξη το τρίτο σενάριο.

Μπα δε νομίζω.

Ο Ρεντ Ραμ προφανώς έχει στο μυαλό του κάτι φανταστικά ματς ΟΦΗ-ΠΑΟ με το σκορ στο 3-0 να γίνεται 3-3 με “ηρωική αντεπίθεση” του ΠΑΟ και όλοι νάναι ευχαριστημένοι. :slight_smile:

Απορω γτ ρωτατε?Φοβαστε μηπως κανει καμια γκελα ο ΠΑΟ και μειωθει η διαφορα και να υπαρχει μια περιπτωση να παρει ο ΟΣΦΠ πρωταθλημα(κατι που εγω ως Ολυμπιακος δεν το πιστευω και πραγματικα πιστευω οτι αυτος ο τιτλος πρεπει να χαθει…)

Γτ απο το τελος το ματς το μονο που ακουω ειναι η κωλοφαρδια…Και το αλλο αντε λεει να πεσουν και 2 παραρτηματα(aka Ξανθη και Λεβαδειακος…) σας στην Β για να δουμε σοβαρο πρωταθλημα…

Και πραγματικα πιστευετε οτι αυτες οι ομαδες απλα καθονται και χανουν εναντια στον Ολυμπιακο και ξεσκιζονται ν παιξουν εναντια στον ΠΑΟ.Γτ πραγματικα αμα το πιστευετε αυτο ειστε πολυ αφελεις.Καμια ομαδα δεν καθεται να χασει ετσι…Πχ για την Ξανθη που λετε ο Πανοπουλος δεν ειναι κανας βλακας κοιταει τα συμφεροντα του.Ειναι οπου παει ο ανεμος(τα συμφεροντα…)

Πάντως εγώ θυμάμαι και ένα Λεβαδειακός-Ολυμπιακός που στο 15΄ το σκορ ήταν 3-0και παρά την ηρωική προσπάθεια του Ολυμπιακού πήγε το ματς μέχρι το 3-2 (γιατί με το 3-3 δεν ήταν όλοι ευχαριστημένοι :roll: ).

Manson21 αν καταφέρεις να μου εξηγήσεις πως γίνεται να συγκρίνεις την επιθυμία μιας ομάδας να ρίξει το παράρτημα του Πάο με τη μητρική-αδερφική-οικογενειακή-στοργική σχέση μεταξύ Πάο-Όφη τότε εγώ πάω να γίνω ΕΠΟΠ τώρα και αν δε τα καταφέρω να πάω να γίνω ειδικός φρουρός :!:

Ο Ολυμπιακός κάθισε να χάσει από τον Λεβαδειακό για να πέσει ο Όφη. Δεν πληρώνει ο Ολυμπιακός παίκτες του Λεβαδειακού, ούτε τον έχει για να τσεκάρει ταλέντα και για να κάνει κουμάντα.

Πω ρε μαλάκες, συζήτηση για το τίποτα.
Παραρτήματα πλέον δεν υπάρχουν.

Υπάρχουν όμως πολλές ομάδες που παραγοντικά δένονται στο άρμα του ενός ή του άλλου.
Γι αυτό και στην τελική ούτε οι (περισσότερες μικρές ομάδες έχουν δικαίωμα να σκούζουν για διαιτησίες και παρασκήνια).