Superleague 2009-2010

+1

Αν κάποιος δει τι γίνεται στην ουρά, καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδος αυτή τη στιγμή, παλεύουν για … τη σωτηρία! Αλλά όταν δοθεί το σφύριγμα σε άρμα αντίθετο από αυτό που πιάστηκαν, τότε μόνο κάνουν λόγο για “πρωτάθλημα 2 ταχυτήτων”.

Ρε Ζούγκλα εγώ λέω κάτι απλό. Για κάποιους λόγους ο Ολυμπιακός στο παρελθόν έχει κάτσει να χάσει και για κάποιους λόγους είναι ΠΙΘΑΝΟ να το κάνει και με την Ξάνθη. Απλά πράγματα. Μην πας για ΕΠΟΠ, είναι κρίμα.

Καλά όκ δεν θα πάω για επόπ :stuck_out_tongue: που αν το έκανα θα έμπαινα στο φόρουμ μόνο για να γράψω στο βαριέμαι, στο τζούλια και σε τόπικ για αμάξια :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol:

Και για να το ξαναγυρίσω στο ποδοσφαιρικό Manson για πες ο Σκόκο παίζει να ρθει κανά Πειραιά το καλοκαίρι? Το ψιλοψήνετε για τα πλει οφ κιόλας έτσι :stuck_out_tongue:

Το θέμα με τον Σκόκο είναι λίγο μπέρδεμα. Προσωπικά δεν τον βλέπω να πηγαίνει Ολυμπιακό πάντως αλλά όλα παίζουν. Πάντως σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν είναι.

Και με την Α.Ε.Κ. το κάναμε αυτό γιατί δεν θέλαμε τον π.α.ο. πρωταθλητή:):!:

Κιεγώ το βλέπω δύσκολο, γιατί στον Ολυμπιακό, ακόμα δεν νομίζω ότι έχουν κάνει κάποιο προγραμματισμό:!:
Το αποψινό συμβούλιο της π.α.ε., για παράδειγμα, αναβλήθηκε για τον Μάιο:):!:

Nαι αλλά εκείνη την χρονια ο ΟΦΗ είχε δώσει δυο παιχνίδια στον Παναθηναϊκό όπως και κάθε χρόνο εκείνη την εποχή… :stuck_out_tongue:

εγω σκεφτομαι κατι αλλο! αν φεριπην νικουσε ο μπαοκ τιν αεκ και εφταναν τελευταια αγωνιστικη με γαυρο να πεζουν για πρωταθλημα και ο αρης να ηθελε μολο νικη για πκει οφ τι λετε να κανε ο αρης! να χαριζε το ματς να μην εβγενε ο παοκ η να εμπενε πλει οφ;:smiley:

οι ανακοινωσεις που βγαζουν οι δυο παε ειναι ωραιοτατες…
με λιγη μαγιονεζα ειναι μουρλια…

παντως ο παναθηναικος τα εχει χαμενα
και αδικει τον ιδιο του τον εαυτο…

Πάντα έτσι κάνουν, όλο ανακεινώσεις, αλλά όλα αυτά είναι για το θέαμα, χωρίς καμιά ουσία…φαντάζεστε να έχει βάση το -7:):!:

Ντινος Μπαλης:“Θα προτιμούσα να κερδίσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ από το να πάρει το κύπελλο”

http://www.metrosport.gr/balis-o-arianos-zi-ke-anapnei-gia-to-mats-me-ton-paok

Και μετροσπορτ και Ντινος Μπαλης και περιμενεις να το παρει καποιος στα σοβαρα;;; :lol:

δηλαδη αν την εκανε τη δηλωση στην sportday θα αλλαζε το πραμα?#-o

Μιλαμε για την πιο αντιαρειανη εφημεριδα και το σχολια ερχεται απο ενα σιχαμα με καθε επιεικεια.

Αν μη τι αλλο, ο συνδυασμος τσακιζει κοκαλα.

δεν εχεις διαβασει σπορ του βορρα φαινεται…

Τουλαχιστον τα σπορ ειναι μια εφημεριδα δηλωμενη ασπρομαυρη χωρις να το παιζει δηθεν αντικειμενικη.

Απευθυνεται σε σας και την αγοραζετε μονο εσεις.

Για πες ρε Κρίσπ, τι έγινε τελικά?:stuck_out_tongue:

αντικειμενικά όμως, πείτε είχαμε ομορφιά του ποδοσφαίρου ?

δεν είδα κ δεν ξέρω

Αν ο Ολυμπιακός έδωσε βαθμό στην Ξάνθη σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ρίχνει τον Λεβαδειακό.
Σκεφτείτε λίγο. :slight_smile:

Βαθμολογία πλέη οφ αυτή τη στιγμή:

Ολυμπιακός 2
ΠΑΟΚ 2
ΑΕΚ 1
Άρης 0

Πέρα του οπαδικού (ότι ποτέ δε θέλω να χάνει ο Θρύλος δηλαδή), στηρίζω αρειανάρα.