Ρε ChrisP τώρα γιατί τους το χαλάς? Αλλά βέβαια δεν αντέχεις το πρώτο καθαρό πρωτάθλημα μετά το 1997…
Ρε μαλάκα μιλάνε χωρίς να δουν τη βαθμολογία ξερωγώ.
και οι 3 κατευθείαν πέφτουν?
Πάντως μου αρέσει το πως με ένα πρωτάθλημα αντιστρέφονται οι ρόλοι και οι κλαψιάρηδες γίνονται υπεράνω και το ανάποδο…
Εγώ δεν διαφωνώ ποτέ με τους πελάτες
Ας το ξαναγράψουμε:
Κλαίω για την διαιτησία = Θεωρώ ότι η διαιτησία μου έκλεψε το πρωτάθλημα
Αποκλειστικό προνόμιο πρασινων, κίτρινων και ασπρόμαυρων οπαδών. 8)
[SIZE=“5”]ΧΟΥΝΤΑ[/SIZE]
ξαναρωτάω, πόσοι πέφτουν και πώς?
Το ιδίο πράγμα είναι και στα περισσότερα ματς να γράφεις μια αντικειμενική “μαλακιίτσα” - “λάσπη” για το διαιτητή…μην σου πω είναι και χειρότερο…τουλάχιστον οι άλλοι είναι ειλικρινείς…
3 και απευθείας.
Και ο μόνος λόγος που ακολουθείτε αυτή τη ψευτο-αντικειμενική λάσπη γενικότητας προς τη διαιτησία είναι ότι εύχεστε να έιναι η τελευταία χρονιά που το κάνετε αυτό + το ότι δεν σας παίρνει λόγω του “μικρού” σπρωξίματος που είχατε τα τελευταία χρόνια…ε του πούστη όσο αλλαζωνικός και να είσαι λόγω της πρωτειάς κατα βάθος αναγνωρίζεις πως έχουν τα πραγμάτα…από του χρόνου προβλέπω κλάματα…
Μπορείς ελεύθερα να συνεχίσεις το παραλήρημά σου, αρκεί να πάρεις κι έναν μπαμπινιώτη παραμάσχαλα.
Ποιο παραλήρημα την άποψη μου γράφω…τι σε χαλάει? Εσύ που πάντα πετάς την υποκειμένικη χαζομάρα σου (βλ. “κολοτούμπα is your middle name my friends”) και μετά το παίζεις αντικειμενικός και υπεράνω είσαι καλύτερος? Whatever…
Όχι, είμαι χειρότερος.
Αλήθεια.
To ξέρω. Έβαλες και 2 τόνους στο “παραλήρημα”. I win.
διαφωνώ με σχόλιο chrisp για ξάνθη, λεβαδειακό. εκτός κι αν ήξεραν όλοι στα σίγουρα από πριν ότι:
α) ο εργοτέλης θα περάσει τρένο από την καβάλα
β) η λάρισα θα πάρει το τρίποντο απέναντι στον παοκ, άντε και
γ) ο αστέρας δε θα στραβοπατήσει με πανθρακικό.
αν νίκαγαν καβάλα και παοκ (που ήταν και τα “λογικά” αποτελέσματα), μια χαρά ελπίδες θα είχαν και οι 2.
Κοίτα το (α) και το (γ) είναι λογικότατα αποτελέσματα, if u know what I mean.
Τώρα η Λάρισα και στο Χ να έμενε θα είχε +2 και +3 που δύσκολα καλύπτεται δεδομένου ότι η Λιβαδειά έχει ΑΕΚ εντός και μετά παίζουν μεταξυ τους.
Γενικά στην ουρά μην προσπαθείς να κρίνεις με βάση δυναμικότητα ομάδων.
By the way, όπως τα βλέπω πέφτει σχεδόν σίγουρα η Λιβαδειά.
Έδιτ:
elmarad τώρα το δα αυτό!!!
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Μου την είπες γαμώτο…
Δε με νοιαζει αμα υποστηριζεις ή οχι, αλλα εχουμε οτι θα μας γραφεις με κεφαλαια. :x
Χιουμουρ εκάνα ελπίζω να το πιασες…:? Ολόκληρο σηματάκι lock έβαλα lol
νταξ, ο εργοτέλης έχει τη δυναμική να νικήσει στην καβάλα. έχω την εντύπωση όμως ότι ο μάκαρος το βγαλε το χαρτζιλίκι του σήμερα.
η λάρισα αν και είναι ΠΟΛΥ χάλια όποτε την έχω δει φέτος, θέλω να μείνει στην κατηγορία, είναι από τις ομάδες που δε θέλω να πέσουν. άσε που και αυτοί αν θυμάμαι καλά σύμφωνα με τους αρειανούς είναι παράρτημα του κόκκαλη :lol: