Οχι φυσικά…δεν τα βρήκε με την λαρισα για το ael fc arena και πιο λογικός φάνηκε ο ζογαρακης…βέβαια αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες αν είναι έτσι…(μπορεί να τα βρει με τους υπευθύνους του γηπέδου των τρικαλων και να γίνουν και έργα)
Η τούμπα δεν είναι δηλωμένη ως 1η έδρα των τρικάλων… Απλά σε περίπτωση για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείς να αγωνιστεί στο γήπεδο σου πρέπει να έχεις δηλώσει μια 2η έδρα η οποία να πληρεί τις προϋποθέσεις για Super league… Μας το ζήτησαν και το δώσαμε…
Γενικά ο Ζαγορ δεν δυσκολεύεται να βοηθήσει μικρότερες ομάδες… Και στον ΟΦΗ που μας κάλεσε για φιλικό αμέσως ναι είπε…
? ποια είναι η πρώτη των τρικαλων? γιατι η έδρα τους δεν είναι σίγουρα…μεχρι πριν λιγες μέρες ο πρόεδρος τους έλεγε οτι την παίρνει την ομάδα από εκεί και οτι δεν συνομιλεί με τέτοιους ανθρώπους…εκτος οτι δεν πληρεί [B][U]καμιά[/U][/B] προϋπόθεση για την α’ εθνικη
*και καλά έκανε ο ζαγορακης…δεν είπα κάτι κακό
Δεν υπονόησα κάτι τέτοιο… και για μένα καλά έκανε… ειδικά αν παίζει κανένα καλό πιτσιρίκι στα τρίκαλα ακόμα καλύτερα…
Όσο για την έδρα δεν έχω ιδέα ποια είναι η 1η… απλά έχω την εντύπωση ότι η Τούμπα δηλώθηκε σαν εναλλακτική για την περίπτωση που το γήπεδο τους δεν είναι έτοιμο…
Λες να γεμίσουμε τρικαλινούς εδώ πάνω… μόνο να φανταστώ μπορώ διάλογο τρικαλινού με νεαπολίτη στραβοστόμη να πούμε να πούμε και ξέρω γω…
πρώτα χτύπησε την πόρτα του πηλαδακη…θα άκουσε καμιά τρελή τιμή και θα του έπεσαν τα μαλλιά…κρίμα…εγω θα πήγαινα…
*βέβαια παίζει και το θέμα με τους φιλοξενούμενους…υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην τα βρήκαν εκεί…
**θέλω να δω τρικαλα-παοκ στην τουμπα…
Μακριά τα τρίκαλα από μας
[B]Αλλαγή δεδομένων προς όφελος του Αστέρα Τρίπολης[/B]
Η διάσταση που ανέδειξε καταθέτοντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο Σοφοκλής Πιλάβιος σχετικά με την εγκυρότητα της ασφαλιστικής ενημερότητας του Ηρακλή, είναι πιθανό να ανατρέψει τα δεδομένα στην υπόθεση αντικατάστασης του Γηραιού στη Super League, προς όφελος πλέον του Αστέρα Τρίπολης. Με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Ηρακλής έκανε τις χειμερινές μεταγραφές με ληγμένη ασφαλιστική ενημερότητα, προκύπτει θέμα ακύρωσης των συγκεκριμένων μεταγραφών και, συνεπώς, ανάκλησης από την ΕΠΟ όλων των αντίστοιχων δελτίων. Επιπλέον, η Ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη να παραπέμψει την υπόθεση στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για την επιβολή των πειθαρχικών ποινών που, σε τέτοιες περιπτώσεις, προβλέπει ο Κανονισμός. Δηλαδή, τον μηδενισμό του Ηρακλή σε όλους τους αγώνες στους οποίους χρησιμοποίησε τους ποδοσφαιριστές - μεταγραφές του Ιανουαρίου. Με την αφαίρεση βαθμών που αυτό συνεπάγεται, ο Ηρακλής κατατάσσεται -και βαθμολογικά- σε θέση υποβιβασμού και την θέση του στη Super League καταλαμβάνει ο Αστέρας Τρίπολης.
[B]Οπως γίνεται αντιληπτό, εφόσον η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League αποφασίσει αναλόγως, καθίσταται άνευ ουσίας η πρόσφατη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία αντί του Ηρακλή προβιβάζεται στη μεγάλη κατηγορία μια επιπλέον ομάδα από την Football League.[/B]
Υπάρχει κάποιο link που να επιβεβαιώνει ότι εάν ο κυπελλούχος (ΑΕΚ) πάρει την πρώτη θέση στα πλέη-οφ τότε την θέση στο Europa League καταλαμβάνει ο φιναλίστ (Ατρόμητος) του κυπέλλου και όχι ο 4ος των πλέη-οφ?
http://www.superleaguegreece.net/article/4399
- Αν η ΑΕΚ κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και καταλάβει την 1η θέση στα play off ΟΠΑΠ 2011, θα συμμετάσχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
- H ομάδα που θα καταλάβει την 4η θέση στα play off ΟΠΑΠ 2011, δε θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
- Ο φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό του UEFA Europa League.
Θενκς μαν.
Έχει ψωμί το πράμα επομένως
έχει ψωμί γιατί ο ολυμπιακός βόλου για παράδειγμα θα σκιστεί στο μάτς με την αεκ για να μην κερδίσει η αεκ.
Προσκυνώ…αεκ-παοκ μανταλος…έλα να αρχίζουν οι χοροί…(από πότε έχει να πάρει πέναλτι ο παοκ την αθηνα?)
ο μανταλος δε σφυριξε το αεκ-παοκ του κυπελλου??
αν ναι,καρκινο σε οσους τον ορισαν διαιτητη
εγώ το είπα απο την ανάποδη για αυτό το ματς πάντως…
ο αγαπημένος διαιτητής του μπεου θα σφυρίξει την αεκ που πάει για την πρώτη θέση…χώμα και αίμα…για να δούμε…πόσο ελεύθερα θα σφυρίξει…
Γιατί πότε μας ευνόησε ο Μάνταλος για να το κάνει τώρα;
Υ.Γ: Η μόνη ομάδα στην οποία δεν έδωσε εισητήρια ο Μπέος είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτό για να μην ξεχνιόμαστε.
καμιά ομάδα δεν θα πάρει εισητηρια…
δεν είπα οτι θα ευνοήσει τον παοκ…οτι θα αδικήσει(?) την αεκ είπα…
καλά ο μπέος θα σκυλιάσει για να μην βγει η αεκ πρώτη…
O Mάνταλος στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο κύπελλο αδίκησε την ΑΕΚ; Δεν νομίζω.
όχι αλλά όταν μπαίνει ο μπέος στο παιχνίδι αλλάζουν συνήθως τα δεδομένα.
βρε δεν λέει κάτι κάποιος για τον παοκ…για τον μπεο λέμε…ασε που μπορεί να μην γίνει και τίποτα…