πολυ αμφιβάλω οτι θα γίνει κάτι…Περισσότερα εχω πετύχει εγω πάρα το sportdog…:lol:
επίσης ο ζαιρι εχει συμμετοχές και είναι αγαπητός σε οργωμένους? μπααα…
μάλλον τον χαζό με τα πιστόλια λέει…
πολυ αμφιβάλω οτι θα γίνει κάτι…Περισσότερα εχω πετύχει εγω πάρα το sportdog…:lol:
επίσης ο ζαιρι εχει συμμετοχές και είναι αγαπητός σε οργωμένους? μπααα…
μάλλον τον χαζό με τα πιστόλια λέει…
Αν θέλει ο Ζαγοράκης να διαλύσει τον ΠΑΟΚ και να κάθεται μόνος τους στις κερκίδες του χρόνου ας δώσει Vierinha στον Ολυμπιακό. Βέβαια το sportdog είναι η ηλεκτρονική “Γάτα” οπότε…
Υ.Γ: Θεσσαλονίκη-Πειραιάς είναι για τον Ελευθερόπουλο
ναι ρε…αποκλείεται…για αρχή δεν παίζει να δώσει πολλά για εντός χώρας μεταγραφή ο χοντρουλης…έχει και ποσοστό η πορτο…βάλε και εναν παίχτη αντάλλαγμα…μπααα
δεν γίνονται αυτά…θα τον δώσει τζάμπα και θα χάσει πάρα θα κερδίσει
Bασικα τωρα που το γραψε το σπορτντογκ οι Παοκτσηδες μπορουν να ειναι σιγουροι οτι ο Βιειρινια ΔΕΝ θα παει στον Ολυμπιακο…
Αμφιβαλλω αν εχει επιβεβαιωθει εστω και σε ενα απο τα και καλα “αποκλειστικα” του .
καλα συμφωνω και εγω οτι το sportdog δεν ειναι και το πλεον αξιοπιστο site,αλλα επειδη αυτην την ιστορια την εχω διαβασει και αλλου και επειδη το ενδιαφερον ειναι υπαρκτο,παιζει να υπαρχει πραγματι κατι.
απλα στελνουμε μουσλιμοβιτς στον ολυμπιακο και ο αλλος ειναι ο ελευθεροπουλος οπως ειπε ο κραμπ^^
αστερας και του χρόνου στη α΄εθνικη…μεγάλη χάρη στον πηλαδακη που έκανε την δικιά τους δουλειά χωρίς να ακουστούν ποτέ και πουθενά…
επισης
[B]
Απειλούν τον Πιλάβιο![/B]
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος δέχεται απειλές για τη ζωή του, ενημέρωσε σχετικά τις Aρχές, όμως θα βρίσκεται στη Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας! «Φοβάμαι για τη ζωή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά!
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος δέχθηκε απειλές για τη ζωή του, όμως θα βρίσκεται κανονικά την Παρασκευή στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ! Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενημέρωσε την εισαγγελία και ζήτησε πρόσθετη αστυνομική προστασία με την επιστροφή του στη χώρα αύριο (02/06)!
Την είδηση αποκάλυψε η «Δίκη» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δημοσιογραφικές πηγές προέρχονται από την Κρήτη και κάνουν λόγο [B][U]για έξι πρόσωπα που ήδη βρίσκονται στην Αθήνα και σχετίζονται με «νονό της νύχτας»!
[/U][/B]
«Φοβάμαι για τη ζωή μου, αλλά αύριο θα βρίσκομαι στην Αθήνα», δήλωσε στη «Δίκη» ο Σοφοκλής Πιλάβιος μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος.
Σύμφωνα, μάλιστα, με ανεξακρίβωτες πληροφορίες, η οικογένεια του κ. Πιλάβιου βρίσκεται εκτός Αθηνών σε συγγενικό σπίτι για προληπτικούς λόγους!
Crimson,ασε τον Πιλαβιο και τον Μπεο ρε συ !!!Ερχονται οι Fates Warning Λαρισα .
Πηγαινε ανοιξε thread γιατι θα το ανοιξω εγω!!!
κάτσε γιατι τα live στην επαρχία χαλάνε πολύ εύκολα…
αλλά γενικά,ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ :!:
Μειναμε
Ναι,οντως!!!
[B]Λουκέτο?[/B]
Την αναστολή όλων των λειτουργιών της ΕΠΟ αναμένεται να ζητήσει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη!
Πρακτικά αυτό σημαίνει την παύση κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας στην Ελλάδα μέχρι να ξεκαθαρίσει το ομιχλώδες και ζοφερό σκηνικό που έχουν δημιουργήσει οι απειλές, οι πλαστές ενημερότητες και το θέμα αδειοδοτήσεων.
καλά έκανε.έπρεπε να το έχουν κάνει από καιρό.
μην βιάζεσαι…ισως δεν είναι και τόσο απλοί οι λόγοι…δεν είναι περίπτερο η επο να κλείνει έτσι(βέβαια περίπτερο είναι αλλά…)
όταν υπάρχει πρόβλημα το οποίο δεν επιλύνεται τότε πρέπει να αναστέλει την λειτουργία της ώστε να λυθούν τα όποια προβλήματα.
όλα αυτά τα χρόνια έτσι σκεφτόντουσαν και το πρόβλημα συνέχεια μεγάλωνε.
[B]Το κλείνουμε το «μαγαζί»[/B]
Την αναστολή κάθε λειτουργίας της ΕΠΟ από την προσεχή Δευτέρα και μέχρι νεοτέρας, ζήτησε ο Σοφοκλής Πιλάβιος κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας. «Να αποφασίσουμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε», κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους, ενώ έκανε λόγο για «ποδόσφαιρο των μπράβων, των στημένων αγώνων και των χουλιγκάνων».
Στην ομιλία του ο κ. Πιλάβιος είπε: «Πρέπει να κάνουμε άνοιγμα στην ποδοσφαιρική οικογένεια και την κοινωνία. [B]Να διαλέξουν όλοι οι εμπλεκόμενοι τι είδους ποδόσφαιρο θέλουν. Αν επιθυμούν το ποδόσφαιρο το ποδόσφαιρο των μπράβων, των στημένων αγώνων και των χουλιγκάνων.[/B] Προτείνω και θέτω προς ψηφοφορία σε όλα τα μέλη-ενώσεις της ομοσπονδίας να ανασταλεί από την προσεχή Δευτέρα και μέχρι νεοτέρας κάθε λειτουργία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των κατά τόπους Ενώσεων».
[B]«Το ελληνικό ποδόσφαιρο ή θα γίνει καλύτερο ή θα πεθάνει,[/B] [B]τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο»[/B], συμπλήρωσε ο Σοφοκλης Πιλάβιος, ο οποίος επικαλέστηκε μια σειρά ζητημάτων, όπως τις απειλές κατά της ζωής του, που όπως κατήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες, έχει δεχθεί αλλά και την κατάσταση με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες, δηλαδή τις πιέσεις για το θέμα με τις πλαστογραφημένες ασφαλιστικές ενημερότητες, τις αδειοδοτήσεις των ομάδων και την αδυναμία ακόμη και Ιούνιο να επικυρωθούν οι βαθμολογίες των εθνικών πρωταθλημάτων.
«Από την Πολιτεία ζητούν το τέλειο άλλοθι για να μας βάλουν λουκέτο. Στις ομάδες είχαμε πει ξεκάθαρα πόσο σκληροί θα είναι οι όροι για να πάρουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αλλά δεν μας πήραν στα σοβαρά», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ και συνέχισε: «Η ίδια ΕΠΟ αναγνώρισε την κακή της λειτουργία της δεν επιχειρήσαμε να χαϊδέψουμε αυτιά και να πετάξουμε μπάλα στην κερκίδα. Για τους στημένους αγώνες υπάρχει μία έρευνα που συνεχίζεται και όσοι παρανόμησαν θα τιμωρηθούν, χάρες δεν πρόκειται να γίνουν σε κανέναν».
εμ…6-7 μήνες πριν χέστηκες πάνω σου να το συνεχίσεις το θέμα
Καλλιο αργα παρα ποτε.Μακαρι να πετυχει κατι με αυτην την κινηση αλλα θα τον αφησουν;;;Παιζονται παρα πολλα συμφεροντα απο πισω.
Δεν πιστεύω να πιστεύει κανείς ότι δεν έκλεισε προσωρινά απλά και μόνο για τα μάτια του κόσμου… Δεν μπορεί να είμαστε τόσο αφελείς…
Νομίζω ότι είναι μια προσωπική επανάσταση του Πιλάβιου, και τίποτα άλλο:):!:
ο πιλαβιος δεν κατάφερε τίποτα οσο είναι στη θέση του…συμβιβασμοί, ψέμματα,καπέλωμα χωρίς αντίδραση, παρατυπίες φουλ…
και φαντάζομαι πως θα είναι και οι επόμενοι…όποτε και άμα.
μαρεσει που κάνει λόγο για στημένα ματς, για πιέσεις, για παράνομες άδειες, και όταν τον ρωτάνε λέει αν υπαρχουν θα ερευνηθούν…!
αλλά ειχε φανεί το θέμα μήνες πριν…οταν έπεσαν στα χεριά του τα ονόματα αυτών που κανονίζουν αγώνες και δεν έγινε τίποτα…το μόνο που έγινε ήταν μερικές αργίες και μερικές μεταθέσεις σε άλλα γραφεία…ξεφτίλα…και άλλοι τον πίστεψαν όσο τίποτα…καλά να πάθουν