το καλο ειναι οτι αμα δεν μπει στος ομιλους ο βαζελος ο ολυμπιακος παιρνει +5 μυρια απο την ουεφα
Δε σας φτάνει η κρατική επιδότηση, θέλετε κι άλλη. [-X
Επίσης ρε γαβράκια, τι “αν περάσει τον πρώτο προκριματικό”; Το προνόμιο του αποκλεισμού στον Α το χετε μόνο εσείς. :lol:
Απλά πράγματα, κλήρωση Μπενφίκα και με συνοπτικές διαδικασίες στον όμιλο.
ναι πραγματι,αυτος ο παο,χωρις σισε,ζιλμπερτο και ισως λετοθα μπορεσει να περασει την μπενφικα που εφτασε ημιτελικα europa.χλωμο…:-k
Σωστα μιλας!
Εγώ συμφωνώ ότι ένας ΠΑΟ που θα έχει διοίκηση παρούσα ώστε να μην κάνουν ο,τι γουστάρουν οι παίκτες, θα κρατήσει Φερέιρα, και θα αξιοποίησει με σωστό σκάουτινγκ και διαπραγματεύσεις τα έσοδα από Σισέ και Λέτο, φτιάχνει όμαδα που και ομίλους θα μπει και πρωτάθλημα θα διεκδικήσει.
Γενικά αν επιβεβαιωθούν οι φήμες ότι μένουν Φερέιρα και Χιμένεθ, αν ο ΠΑΟΚ πάρει προπονητή που να τον υποστηρίζει όμως έναντι των βεντετών της ομάδας και ο Άρης συνεχίσει με Τσιώλη, θα δούμε ένα αρκετά καλύτερο πρωτάθλημα του χρόνου.
ποτε εκανε σωστο σκαουτινγκ για να κανει και τωρα!
Πρόχειρα θυμάμαι τo 2007 που έφερε Μάτος, Εντόι και Σαριέγκι.
οχι και Σαριέγκι:!:
Εκει ομως οι πιθανοτητες να συμβει κατι τετοιο ειναι αρκετα μικροτερες.
Μια και δε βεπω να σταματαει ποτε αυτη η αηδια με τα πλευ οφ,θα μπορουσαν τουλαχιστον να επαναφερουν τους μπονους ποντους απο το πρωταθλημα σε αυτο που ηταν την 1η χρονια. Δεν εχει κανενα νοημα να ξεκινανε οι ομαδες σχεδον απο την αρχη.
Θέλει Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ ο Φυτανίδης
Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του θέλει να κάνει ο Σωκράτης Φυτανιδης, περιμένοντας έτσι πρόταση από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ ή ακόμη και το εξωτερικό.
γελαει ο κοσμος
[B]«Ο Πιλάβιος συγκάλυψε πλαστή ενημερότητα ομάδας»[/B]
Για το ότι συγκάλυψε υπόθεση με πλαστή ενημερότητα ομάδας κατηγορούσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, ο Βασίλης Χατζηαποστόλου. «Υπήρχε μηχανισμός πλαστών ενημεροτήτων και δελτίων, που τουλάχιστον σε μία περίπτωση συγκάλυψε ο κ.Πιλάβιος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σύμβουλος της ομοσπονδίας.
«Αν στείλουν τον εισαγγελέα στην ΕΠΟ, δεν θα τον αφήσουμε να μπει γιατί ισχύει το αυτοδιοίκητο και ο μπαμπούλας της UEFA», δήλωσε αρχικά ο Χατζηαποστόλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM100» και πρόσθεσε:
«Υπήρχε μηχανισμός πλαστών ενημεροτήτων και δελτίων, που τουλάχιστον σε μία περίπτωση συγκάλυψε ο κ.Πιλάβιος. Τη δράση του υπαλλήλου Ανδρ. Καραγκιόζη, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τις “μαϊμού” ενημερότητες την ήξεραν πολλοί μέσα στην ΕΠΟ και έκαναν τα στραβά ματιά. Είχε γίνει εθιμικό δίκαιο να δεχόμαστε φωτοτυπημένες ενημερότητες, ενώ ισχύουν μόνον οι πρωτότυπες. Μόνο κυρίαρχο όργανο είναι η γενική συνέλευση και από δω και πέρα “θα τα ακούνε” και οι πρόεδροι των Ενώσεων που πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τον κ.Κουρίδη, τον αποκαλώ πρόεδρο γιατί μ΄αρέσει να χαριτολογώ. Πάντως, αντικαθιστά συχνά τον κ.Πιλάβιο, που δεν προλαβαίνει…»
ο υπάλληλος με το θεϊκό όνομα, μήπως έχει κάνει και τίποτα άλλο? λέω εγώ τώρα…
ρε κριμσον,ακομα και σημερα που εχει τελικο τσαμπιονς λιγκ,εσυ ασχολεισαι με πλαστες ενημεροτητες?
εχω πειστει πλεον,οτι αν μια μερα ως δια μαγειας εξαφανιζοταν ολη η βρωμια απο το ελληνικο ποδοσφαιρο και δεν υπηρχαν Μπεοι,χουλιγκανια και μαυρο χρημα,εσυ θα επεφτες σε καταθλιψη:p
και είπα να το γράψω αυτό πάνω…:lol:
κάτσε μην έχουμε και στον τελικό τίποτα…χαχαχχα
καλά άμα εξαφανιζόταν η βρωμιά, τι θέαμα θα υπήρχε στο ελληνικό ποδόσφαιρο…δεν σε καταλαβαίνω…
παντως εχει φάση πόσο τα έχουμε αποδεχτεί ολα αυτά…ξέρουμε ονόματα για το οτιδήποτε και δεν κάνει σε κανένα εντύπωση…χαχαχα
μαλάκες με έχετε πάρει στο ψιλό…
*και πως να μην με έχετε πάρει…το εχω ποσταρει ηδη στα του παναθηναϊκού :lol:
Εγω αν συνεχισεις να τα βαζεις με Μπεο και Ολυμπιακο Βολου θα σε παρω κ στο χοντρο:lol::lol::lol::lol::lol:
εγώ για τον βόλο δεν λέω τίποτα…
Ναι,αλλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα!!!:p:):D:lol:8)
Υ.Γ.Πες ο,τι θες ρε συ ,πλακα κανω.
http://www.sportdog.gr/article/33935/duo-megala-bam-sta-skaria
πονταρω πως ο ενας ειναι ο βιερινια και ο αλλος ο ζαιρι(για αυτο δεν παιρνω κι ορκο ομως).
Να δούμε, ενδιαφέρον θά’χει αυτό:):!: