Άκουσα στο ράδιο (σπορ-φμ ρεπορτάζ) να λένε πως αυτός ο μπασκετμπολίστας μιλάει με έναν από αυτούς που συνελήφθησαν σήμερα και μιλάει για ντόπες στο ελληνικό μπάσκετ
Οι υποκλοπές άρχισαν το Δεκέμβρη του 09. Ο Χρυσοχοϊδης σήμερα κέρδισε την επανεκλογή του αν το παίξει έξυπνα το χαρτί
για το ποδόσφαιρο δεν εχει κάτι? γιατι με το ζόρι κρατιέμαι να μην ξεριζώσω τα μαλλιά μου…
ολόκληρη βιομηχανία εκατομμυρίων και μονο ο τουρε ειναι στο προσκήνιο…
Εγω μετα απο αυτη τη διαφαινομενη επιχειρηση εκκαθαρισης του ποδοσφαιρου,θα ηθελα στη φυλακη και πολιτικους.Να μην μεινει κανενα λαμογιο κι απο κανενα χωρο εξω!!!
Ο θάνατος του Ολουμπάγιο Αντεφέμι παίρνει νέες διαστάσεις, αφού σύμφωνα με βιετναμέζικη ιστοσελίδα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης είναι πολύ πιθανό να δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφο της κοπέλας του.
Σύμφωνα με την 32.24h.com.vn, η κοπέλα του αδικοχαμένου Νιγηριανού άσου, Αμπεοκούτα, είχε σχέση με τον Γιόζεφ Γιεκινί. Ο τελευταίος ήταν φίλος με τον Αντεφέμι, μέχρι που του «έκλεψε» την αγαπημένη και από τότε ο Γιόζεφ ζητούσε εκδίκηση.
Στη συνέχεια η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Γεκινί παραδέχθηκε πως ήταν στην Ελλάδα την ημέρα που σκοτώθηκε ο Αντεφέμι και ότι πείραξε τα φρένα του αυτοκινήτου του παίκτη της Ξάνθης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ναι… Στην Καβάλα πρέπει να ήταν για 1 χρόνο αλλά δεν θυμάμαι πότε…
Στον ΠΑΟΚ ήταν από το 2001 μέχρι το 2005 με συνολικά καμιά 25ριά συμμετοχές γιατί ήταν ολίγον ταγάρι και είχε και τραυματισμούς… Μετά δεν ξέρω που πήγε…
μετά αφού δεν έβγαλε φράγκα παίζοντας μπάλα είπε να βγάλει λεφτά “στήνοντας” μπάλα…
έντιτ:
«Σκιές» στο ΑΕΚ-Ολυμιακός Βόλου 0-4!
Στα… ύποπτα έχει προστεθεί και το «εκπληκτικό» αποτέλεσμα στο παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου, όπου οι Θεσσαλοί επικράτησαν στο ΟΑΚΑ στις 22 Ιανουαρίου του 2011 με 0-4! Στον αγώνα αυτό φέρονται να προβαίνουν σε ύποπτες συνενοήσεις γνωστοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες!
Να ταααααα… Καλα ρε μαλακα αδαμιδη να πουμε πηγες και εστησες ματς στο οποιο φαγαμε 4 απο νεοφωτιστη ομαδα εντος εδρας; Ποσο επος εισαι αν συνεβη αυτο το πραγμα;;; #-o
μερικά ματς δεν είναι στην δικογραφία…και όλα τους είναι φετινά…δεν λέω ολα τα φετινά πάντως…
οσο περνάει ο καιρός και είναι να να μπουν και αυτά στην υπόθεση(και σε νεες δικογραφίες) ελπιζω να μην ξεχαστούν … θα είναι τεράστια μαλακία ετσι και μείνουμε σε βολος-ηλυσιακος…
Εγώ θέλω πολύ να μάθω ποιο είναι το ντέρμπι στο οποίο ο “πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ έδειξε σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του”.
Έχω την εντύπωση ότι ναι μεν ο πρόεδρος είναι ο Μαρινάκης, το ντέρμπι όμως δεν είναι το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ στο οποίο πιθανόν πηγαίνει το μυαλό πολλών. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Το στημένο έχει διάρκεια παραγραφής στην αθλητική δικαιοσύνη τα 3 χρόνια. Αλλά αυτό που κατάλαβα από τον αθλητικό δικαστή που άκουσα πριν λίγο:
Η σύσταση συμμορίας του Μπέου είναι διαρκές έγκλημα, άρα από αυτούς που συνελήφθησαν χθες όλοι το διέπρατταν μέχρι χθες
Αυτή η δικογραφία ξεκίνησε για αυτά τα 40 ματς και [U]μόνο[/U]. Από τις ομιλίες όμως θα προκύψουν κι άλλα ματς για τα οποία θα φτιαχτούν νέες δικογραφίες και νέες διώξεις
Θα υπάρξει προβλέπω θέμα και με μερικούς αξιωματούχους της ΕΠΟ (πρώην και νυν) και αποκαλύψεις για αθλητικούς δικαστές.
Το παράνομο στοίχημα και το στήσιμο αγώνων από αξιωματούχους ομάδας συνεπάγεται υποβιβασμό της ομάδας.
περίμενε…και οσο περιμένεις μην κρατήσεις την αναπνοή σου…ολυμπιακός βολου,ηλιουπολη… και οι υπόλοιποι αν δεν φύγει η μιση επο(και η ουρά της), δεν γινεται τίποτα…
*στους συμμορίτες βρέθηκε και μπράβος που ήταν στο ΑΕΛ-βολος στο καινούργιο γήπεδο με άλλους 28 μπράβους(και γαμω την εκπροσώπηση ειχε ο βολος στο ματς)?
[B]
Γερουλάνος: «Να πού πήγαν τα λεφτά?»[/B] ε, εισαι μαλάκας.!!
“Απολογούμενος ο κ. Μπέος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και επιφυλάχθηκε να απαντήσει και να τις αντικρούσει λεπτομερέστατα μία προς μία όταν έχει στο υλικό του όλα τα στοιχεία της δικογραφίας”.
"Έγινε έρευνα στο σπίτι του στη Σαρωνίδα και προσήχθη στην ασφάλεια και μετά από κάποιες ώρες έγινε η σύλληψή του. Αυτό που δυσχεραίνει το υπερασπιστικό μας έργο είναι ότι στην περίπτωσή μας, ενώ πρόκειται για μια τεράστια δικογραφία, [B]έχει ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου. Άρα χρονικά όλες οι εξελίξεις τρέχουν με ρυθμούς αυτοφώρου [/B] και θα είναι δύσκολο να παρασχεθεί ο αναγκαίος χρόνος για να λάβουμε γνώση της ογκωδέστατης δικογραφίας και να ασκήσουμε τα υπερασπιστικά μας δικαιώματα. …