Superleague 2010/2011

Στο sentra - fm βγηκε ο ρεπορτερ ειπε οτι η εισαγγελεας εχει κανει αιτημα ποινικης διωξης στον μεγαλο παραγοντα, οπως ειπε της πιο νοτιας ομαδας της αττικης…

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Γ.Α.Δ.Α. έχει προσαχθεί και [B]γιος μεγαλοπαράγοντα ομάδας του μπάσκετ[/B], ο οποίος φέρεται να έχει στοιχηματίσει επανειλημμένα κατά της ομάδας του σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις στο ποδόσφαιρο, όπου επίσης ο πατέρας του δραστηριοποιείται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρεται να είχε στοιχηματίσει στον αγώνα του [B]Παναθηναϊκού[/B] με την Skoda Ξάνθη το 2008 1.6 εκατ. ευρώ στην ήττα των «πράσινων», κερδίζοντας 13 εκατομμύρια ευρώ, αφού το «τριφύλλι» είχε χάσει με 3-2 από τους Ακρίτες στα Πηγάδια.

Νταξει, το ερωτημα ειναι ποιος ΔΕΝ ειναι χωμενος στα στημενα… :lol:

οχι…πρόεδρο παε λεει…ξέρεις πολλούς μεγάλους προέδρους παε?? ο ενας έχει υπάλληλο και οι άλλοι δεν έχουν καν.!!

do the math.!!

[B]EDIT[/B]…μαρεσει που έκανες edit και λέω ασυναρτησίες…χαχαχαχ

Eκανα εντιτ αλλα εισαι ο flash gordon του ροκιν. :stuck_out_tongue:

Το θεμα ειναι να υπαρξει αποτελεσμα και να μην κουκουλωθουν ολα οπως το σκανδαλο με τις κασσετες…

πως θα γινει να τους μαζεψουν στα σοβαρα σιγα σιγα…

που εχουν το θρασσος να το παιζουν και τραμπουκοι.

ενα μεγάλο θέμα ειναι οτι οταν ακούς τα τηλέφωνα των μεγάλων ακούς και άλλα πράγματα…εκτος ποδοσφαίρου και αθλητισμού.:roll:

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΝΤΟΠΙΓΚ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤ.!! (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.!!!)

Και γιατι λες ‘‘επιτελους!!!’’ ??? :-k

Προς τι αυτη η χαρα που υπαρχει θεμα ντοπινγκ ?

οσο πιο πολλα βγουνε στη φορα τοσο καλυτερη ευκαιρια για ξεβρωμισμα ειναι…

μακαρι να τους ξεσκισουν…το θελω οσο τπτ αλλο για ανθρωπους σαν το γουρουνι το Μπεο.

Αν το καταλαβατε μεσα απο ολο αυτο,υπαρχει ενας που την βγαζει (για αλλη μια φορα ) “λαδι”.Αλλωστε η ερευνα ξεκινησε λεει το 2010 [B][I][U]Χα,χα,χο,χο,χαχα,χα (κλικ)[/U][/I][/B]

πι.ες.ποσο “αχρηστος” αυτος ο χοντρος ,μα ποσο ? [-X

γιατι μου την δίνει πολύ αυτό το θέμα…περισσότερο και από τα στημένα…

και δεν το λεω στην τύχη…άμα θα βγουν ονόματα θα ξεθάψω ποστ που εχω αφήσει στο τέλος χαρακτηρισμό επίτηδες, μήνες πριν…(όπως και σε άλλα θέματα γιατι πέφτει πολύ ειρωνεία)

Για τον μπασκετμπολιστα καταλαβαμε ποιος ειναι η να το πουμε σε καποιες μερες?

Σκιαγράφησέ τον γιατί κάποιοι δεν πολυπαρακολουθούμε.

Είναι ψηλός, εξαφανίστηκε καιρό για πειθαρχικό παράπτωμα, διατηρεί σχέση με συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών… Καλά πάω;

Πάντως, ο Μάκης Ψωμιάδης, του οποίου η κόρη είναι φιλενάδα του Μπουρούση, είχε όντως παίκτες που πέταγαν φέτος στην Καβάλα και ενδιαφέρουν πολλές ομάδες.

Μονο αυτοί “πέταγαν”??

γελάνε και οι πέτρες.!!! (άμα ισχύει.!!και μοιαζει και λιγο δύσκολο, θα τους πάρουν με τις πέτρες.!)

ενημέρωσαν την παε της λαρισας οτι την τρίτη μαζεύεται η σουπερ λινκ για να κάνει επικύρωση της βαθμολογίας !!! :lol:

τρέχα ηρακληηηηηηη…!!! (και λαρισα, και όσες άλλες είναι…)

Ρε κρίμσον καιρό θέλω να στο πω, παίζει να γουστάρεις τρελά Superleague ε:lol:

Ο ρυθμός των ποστ σου για ελληνικό πρωτάθλημα είναι ασύλληπτος!

Μαζοχάκι, μαζοχάκι:p?

Φέτος παίζει να έχω διαβάσει περισσότερα κείμενα του Κρίμσον απ’ ό,τι από τους αγαπημένους μου συγγραφείς.

αμα βρεις αλλο πρωτάθλημα με τοσο θέαμα μέσα στο καλοκαίρι, το σταματάω.! :stuck_out_tongue:

*βέβαια τον χειμώνα ήμουν φαντασιόπληκτος…κοιτά να δεις φαντασία που εχω…μέχρι και φυλακή έχωσα αθώους ανθρώπους.! συγγνώμη αχιλλεα.!! :frowning:

**μαζοχακι απο τα λίγα…:Dκαι στα ερασιτεχνικά τρέχουμε, και στους νέους, και όπου τύχει…η μπάλα παντού στρογγυλή είναι…(καλά, οχι και τόσο, όταν βλέπεις ολα αυτά)

κια να το.!!

Οργή και προβληματισμό προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr στη Λάρισα η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας ότι την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. με θέμα, μεταξύ άλλων, [B][U]την επικύρωση της βαθμολογίας.[/U][/B]

Στις τάξεις των «βυσσινί» επικρατεί αναβρασμός για αυτή την απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος καθώς θεωρούν ότι τους θίγει και αναμένεται να κινητοποιηθούν άμεσα.

Περισσότερα σε λίγο?

εντελώς τυχαία μόλις βγήκε αυτό

Έπρεπε να σε είχε η ΑΕΛ στο Δ.Σ. μέσα, να τους προλάβαινες όλες τις ειδήσεις!!!