δεν με χρειάζονται…οι εκβιασμοί γίνονται απευθείας.!!
[SPOILER]*εντελώς τυχαία πριν λιγες μερες ο πηλαδακης ειπε οτι φέρνει εδω τον αδερφό του, για να μπορεί να ειναι περισσότερο στην αθηνα,κοντά στην οικογένεια του…δεν πιστεύω να φοβάται καμιά εκδίκηση απο πουθενά…
[/SPOILER]
Την απόφαση να αποκτηθεί το ΑΦΜ της Καβάλας, ώστε να παραμείνει ο Ηρακλής στη Σούπερ Λίγκα και τη νέα αγωνιστική περίοδο αποφάσισαν στη σύσκεψη της Πέμπτης οι παράγοντες της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη στο Ιβάνωφειο. Πάντως, όλα θα κριθούν την Πέμπτη, όπου θα υπάρξει ψηφοφορία για την επικύρωση της απόφασης.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, ο πρόεδρος του ΓΣ, Κωνσταντίνος Γωγάκος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Αρταβάνης, ξεκαθάρισαν πως μοναδική λύση, ώστε να παίξουν και του χρόνου στα μεγάλα «σαλόνια» οι «κυανόλευκοι», είναι η αγορά του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου των «αργοναυτών».
Στη συνέχεια, υπήρξε ομόφωνη δέσμευση ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα ληφθεί η οριστική απόφαση, μέσω ψηφοφορίας.
Ο κ. Αρταβάνης τόνισε πως: «Σε δέκα μέρες η ΠΑΕ θα έχει διαλυθεί. Έσοδα δεν υπάρχουν, ενώ τα χρέη έχουν? πνίξει την ομάδα».
Για την πουστιά που έγινε ελπίζω να ρίξουν την καβάλα και να της κόψουν πρόστιμο 5 χαρτάκια,να ξεκινήσετε την πορεία του Καβακλή από τη β με χρέη…ηθικολόγοι του γλυκού νερού
edit:Μάλλον οι χαρακτηρισμοί του Ψωμιάδη με τον δικό μας καθόλου δεν σας συγκίνησαν,80-20 υπέρ της απόφασης λέει…
ο ηρακλης κάνει την μαλακία τώρα, πάνω που ακούγονται πως προσπαθούσαν να του δυσκολέψουν τη ζωή… πάει και τα καταστρέφει όλα…
πάντως τα χρεη στους παίχτες είναι υπαρκτά…όπως και οι πλαστογραφίες(οπως και του πανιωνιου…αλλα εκει έπεσε χρήμα και το σταμάτησαν οι ίδιοι οι παίχτες.τώρα απο που)…για τις οποίες κανείς δεν θα δώσει φυσικά λόγο
εντωμεταξύ τόσο εύκολο έχουν να πάρουν το αφμ της καβαλας? τι σκατά,? δεν υπαρχει καποιος να τους σταματήσει? άμα είναι γιατί δεν παίρνω και εγω το αφμ της κερκυρας να το δώσω στην αελαρα?
από την μια έχει δοσοληψίες με τοκογλύφους, και τώρα αυτό…κρίμα και ήταν συμπαθείς ομάδα…(φωνή απο το πηγάδι:ενώ όλες οι άλλες …)
…και 27-28 Αυγούστου αρχίζει το επόμενο πρωτάθλημα:?
…με ποιες ομάδες;…στις 11 Ιουλίου η επικύρωση της βαθμολογίας:?
…πως, θά’χουν τελειώσει όλα μέχρι τότε;
:):!:
Stef δεν υπαρχει περιπτωση να ξεκινησει 27-28 αυγουστου το πρωταθλημα και αποψη μου ειναι οτι ετσι οπως ειναι η κατασταση καλυτερα να μην ξεκινησει καθολου
Ξέχασες σε ποιά χώρα ζούμε μου φαίνεται. Πρώτη ή τελευταία φορά που συγκαλύπτονται καταστάσεις θα ήταν?
Φαντάζεστε να ρίξουν κανένα Ολυμπιακό/ΠΑΟ/ΠΑΟΚ τι θα γινόταν, θα κάψουν την Αθήνα για 1203003040η φορά άρα η βαθμολογία θα επικυρωθεί, θα πάει κανένας μπουκμεικερ φυλακή μικρός και η ζωή συνεχίζεται.
ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο, και προσπαθεί να γίνει παύση της δημοσίευσης των συνομιλιών…άντε μετά να σου βγει από το κεφάλι ότι έγιναν επίτηδες όλα…
επίσης αν υπάρξει υποβιβασμός ομάδας πάει από… σεπτεμβριο και μετά.! (και άμα…τα μισά έχουν παραγραφεί και για τα άλλα μισά δεν υπάρχει νομοθεσία.!!)
επίσης
[B]Στην Εισαγγελία οι ξυλοδαρμοί Βασσάρα, Μπάγεβιτς και Σιδηρόπουλου[/B]
Τον δρόμο προς τις δικαστικές αρχές παίρνουν τρεις υποθέσεις ξυλοδαρμού, μετά από ανακρίσεις που έκανε η Ελληνική Αστυνομία. Οι επιθέσεις κατά των Κύρου Βασσάρα, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Τάσου Σιδηρόπουλου θα μεταβιβαστούν στην Εισαγγελία αφού τα στοιχεία που βρήκε η ΕΛ. ΑΣ. της δίνουν το δικαίωμα να ασκήσει ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.
Πληροφορίες κάνουν λόγο πως ύστερα από καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών ατόμων που είναι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο «Κoriopolis» έγινε ταυτοποίηση από την οποία προέκυψαν πολύ χρήσιμα και επιβαρυντικά στοιχεία.
Οι ξυλοδαρμοί των Ντούσαν Μπάγεβιτς στις 7 Αυγούστου του 2010 στο φιλικό ματς με την Καλλιθέα, του Κύρου Βασσάρα στις 30 Οκτωβρίου του 2010 έξω από το σπίτι της πεθεράς του και του Τάσου Σιδηρόπουλου στις 19 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά όπου και υποβαλλόταν σε δοκιμασία μαζί με συναδέλφους του αναμένονται να εξιχνιαστούν και να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Ο Καβουράκης (κάπως έτσι τον λένε τεσπα) έστειλε εξώδικο σε εφημερίδα άκουσα γιατί τον κατονόμασαν σαν τον υπαίτιο του ξυλοδαρμού Βασάρα. Της μόδας τα εξωδικα καλοκαιριάτικα.:lol:
Και ο Πιλάβιος υποστηρίζει να μην υποβιβαστεί καμιά ομάδα από τις μεγάλες. Σας το είπα ότι στο τέλος δεν θα αλλάξει τίποτα, να με θυμηθείτε.
στην γ.σ. του πανιωνιου έπεσε λίγο Ξυλο για να πάει καλά η χρονιά, δεν πούλησαν την ομάδα, τα έχωσαν οι οπαδοί για σχέσεις με τον ολυμπιακό…(αλλά κανείς δεν ανέφερε για τον παίχτη που τους έκανε μεγάλη χάρη να βάλει την υπογραφή του και να δηλώσει πληρωμένος, και τώρα δεν εμφανίζεται καν στα τηλεφωνά,πόσο μάλλον στο γήπεδο, εκβιάζοντας την ομάδα για να κερδίζει την ελευθέρας του)
και στη καβαλα εμφανίστηκαν στην πρώτη(στην θεσσαλονικη) με αυτά τα μπλουζάκια…
πω πω τους παίκτες της Καβάλας πραγματικά του λυπάμαι, πέρυσι τους τάιζαν ποιος ξέρει τι διάολο φάρμακα του πατηρ Ψωμιάδη και τώρα χρησιμοποιούνται ως μαριονέτες για αντιπαραθέσεις τους υιού Ψωμιάδη. Ξεφτίλα.
[B]μίλησε στον sportfm για:[/B]
[B]
-το περιερχόμενο της πρώτης εκπομπής:[/B] «Η πρώτη εκπομπή ήταν επαφής με το απλό κοινό, που δεν έχει μεγάλη επαφή με το ποδόσφαιρο και είχε μεγάλη απήχηση στις γυναίκες. Θέλαμε να δείξουμε πώς είναι η εικόνα του ποδοσφαίρου, που έχει γίνει [B]ιππόδρομος».
-τις αποκαλύψεις της δεύτερης εκπομπής, την ερχόμενη Πέμπτη:[/B] «[U]Στη δεύτερη εκπομπή θα δούμε ποιοι πλούτισαν από τα στοιχήματα[/U], όχι τώρα αλλά κι εδώ και μια δεκαετία, πού πήγαν οι παράγκες και γιατί έκλεισαν οι φάκελοι με μυστηριώδη τρόπο. [B][U]Θα πούμε ονόματα και διευθύνσεις[/U][/B]. Να δούμε πώς έγιναν οι παράγκες πολυκατοικίες[B][I](μου έκλεψε την ατάκα ο αλήτης!!)[/I][/B]. [U]Πως γίνεται μία οικογένεια να έχει κερδίσει επτά φορές στοιχήματα της τάξης εκατομμυρίων ευρώ».[/U]
[B]-τα μέτρα που πρέπει να λάβει η Πολιτεία:[/B] «Πρέπει να πάμε αυτή τη φορά ανάποδα. Χρειάζεται πολιτική απόφαση για να λυθεί το θέμα δια παντός και να λειτουργήσει το ποινικό μέρος. Πρέπει επιτέλους να γίνουμε κράτος».
[B]-την αλλαγή ώρας μετάδοσης τις εκπομπής (από τις 22:00 στις 00:30):[/B] «Η εκπομπή μεταδίδεται στις 22:00. Το δελτίο τράβηξε λίγο παραπάνω. Δεν νομίζω πως υπήρχε πιο επίκαιρο θέμα από αυτό που πραγματευόταν η εκπομπή και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. [B]Δεν μου έχει δοθεί κάποια εξήγηση[/B]. Αντί να παίξει η επόμενη εκπομπή παρά την καθυστέρηση, έπαιξε η μεθεπόμενη. Μέχρι να μου στερήσει κάποιος το δικαίωμα να βγαίνω και να ερευνώ, εγώ θα κάνω αυτό που ξέρω».
δεν βλέπω να παίζει η δεύτερη εκπομπή…εμ, αμα λες με τον νικολαιδη οτι μαζι με τα μεγάλα έργα τους πλασάρουν και ομάδες, τι περιμένεις…