Ουτε εγω!!!
φήμες αναφέρουν οτι οι στάχτες σχημάτιζαν την φράση “με αγάπη, μακης”
[B]Eμπρησμός στον Δήμο Καβάλας![/B]
[B]Εχουν φουντώσει οι φήμες στην Καβάλα για το ποιος βρίσκεται πίσω από τον εμπρησμό σε [U]εννέα υπηρεσιακά αυτοκίνητα[/U] που βρίσκονταν σταθμευμένα στον περίβολο του Δημαρχείου![/B]
Τη φωτιά αντιλήφθηκε άμεσα ο φύλακας του ιστορικού κτιρίου , που κατασκευάστηκε το 1890 και την κατάσβησε με πυροσβεστήρα , ενώ σύντομα έφθασε στο σημείο η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες έριξαν βενζίνη τα λάστιχα των σταθμευμένων υπηρεσιακών οχημάτων. Στη συνέχεια τοποθέτησαν ένα μεγάλο μπιτόνι με βενζίνη ανάμεσα στα αυτοκίνητα κι έβαλαν φωτιά.
Αρκετοί από τους κατοίκους της πόλης συνέδεαν τον εμπρησμό με την κόντρα του Δήμου με την οικογένεια Ψωμιάδη, χωρίς φυσικά αυτό να έχει αποδειχθεί!
επισης αλλες φημες λενε οτι η φωτια ξεκινησε απο πουρο…
Προβοκάτσια…ο Μάκης είναι στο Άγιο Όρος και προσεύχεται!
ο μάκης δεν καπνίζει πούρο έχει “αιμοπτύσεις”…
το βρήκαμε το πρόβλημα…
από όλα αυτά που ακούστηκαν(ουτε το 1%) αυτές τις μέρες, απο τα στημένα, τις προσφυγές στα πολιτικά δικαστήρια, τις ντοπες, τις πλαστογραφίες, και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, θα τιμωρηθεί η ΑΕΛ(:! για τις δηλώσεις του προέδρου της.!! θεούλη μου δώσε μου χίλιες ζωές να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα…!!!
απειλείται με βαριές κυρώσεις…:lol:
οτι ναναι…
απο τις πρώτες έρευνες του σδοε,βρεθήκαν μεταξύ άλλων…
- παράγοντας που για 11 συνεχόμενα χρόνια εχει ΜΟΝΟ εισόδημα το στοίχημα.!!!
- πρώην διαιτητής έχει χτίσει ξενοδοχειακή μονάδα με δικά του χρήματα, ενω όσα χρήματα είχε φανερά, δεν έφταναν για αγορά ουτε ενός διαμερίσματος…η μονάδα κόστισε 8 εκατομμυρια
- μάνατζερ βρέθηκε με ομόλογα του ελληνικού δημοσίου αξίας 19 εκατομμυρίων.(τι σκατά…πόσες μεταγραφές έκλεισε)
- προπονητής που εχει δουλέψει σε μικρομεσαίες(αχμ) ομάδες της σουπερ λιγκ, και σε πολλές της φουτμπολ λιγκ, εχει μετοχές στο όνομα του, άξιας 45 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.!!!
- πολλοί από αυτούς βρεθήκαν να πληρώνουν προεκλογικές εκδηλώσεις…
και ακόμη δεν έχουν βρει τίποτα
ελλαδα η χωρα των ευκαιριων…
Κλαιω
Δηλαδή, ο ανακριτής της “παράγκας Νο2” Γ.Κασίμης θα πάει διακοπές το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου;
Τότε γιατί τα δικαστήρια είναι κλειστά όλο τον Αύγουστο;
Τέλος εποχής για τον πανίσχυρο νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ Θ.Κουρίδη.
[B]Παραιτήθηκε[/B] από την ΕΙΜ (Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών), που [SIZE=“4”][B]επρόκειτο να διερευνήσει τις πλαστές ενημερότητες.[/B][/SIZE]
Η “Δίκη” επικοινώνησε μαζί του και επιβεβαίωσε την πληροφορία. Μάλιστα ο κ.Κουρίδης αποκάλυψε ότι οσονούπω συνταξιοδοτείται.
“Οι λόγοι είναι ιδιωτικοί”, είπε. Πάντως, στο FM100 είχε μεταδοθεί η πληροφορία προ μηνός ότι αντιμετώπιζε προβλήματα απειλών, όπως και ο Σ.Πιλάβιος.
Οταν η “Δίκη” ζήτησε συνέντευξη από τον κ.Κουρίδη, απάντησε: [B][U]“Ούτε θέλω να πάω φυλακή,ούτε να στείλω κάποιους άλλους…”[/U][/B]
εμ αποφευγει να του ‘τυχει’ κατι στα γεραματα ο ανθρωπος…
το ποδόσφαιρο πέθανε, ζήτω το ποδόσφαιρο.!!
κατα τα άλλα επικυρώθηκε και η βαθμολογία σήμερα :lol::lol::lol:
Μπραβο τους :yahoo:
νωρις το κανανε =D>
ποτε θα αρχισουν τα πλει οφ για να μαθουμε ποιοι θα ανεβουν?
…μια τρύπα στο νερό έκαναν…αν η αθλητικλη δικαιοσύνη αποφασίσει υποβιβασμούς, θα αλλάξουν όλα:):!:
^^ αν η αθλητική δικαιοσύνη αποφασίσει υποβιβασμούς, μετα την επικύρωση, ανεβαίνουν μόνο από την β’…
όποιος βρει τον λόγο που έγινε επικύρωση σήμερα κερδίζει γλειφιτζούρι
τελείως για γέλια…οι δικαιολογίες για αυτό που έγινε σήμερα , χάρισαν άπλετα την χαρά σε όσους τις άκουσαν…[B][U]κάνουμε επικύρωση γιατί μας πιέζει η νοβα.![/U][/B] :lol: (ψέμα εννοείτε…το λέει και η ίδια η νοβα)…
κατα τα αλλα ειχαμε ανακατατάξεις στου ψήφους όταν ενημερώθηκαν οτι φτάνουν και λιγότεροι…(μην χαλάσουμε και το όνειρο στους οπαδούς μας οτι είμαστε επαναστάτες)
και για όποιον δεν κατάλαβε έγινε, επικύρωση μόνο ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.!!
*επειδή έτυχε να με παρει κάποιος με το αυτοκίνητο μετά την πρώτη της αελ, άκουσα μερικά πράγματα για το τι κινήσεις θα γίνουν απο διάφορες ομάδες…ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ.!!
απο ότι φαίνεται που ειπα για παρανομία ώστε να ανεβούν απο την β’ χωρίς πλαυ οφ θα προσπαθήσουν να το κάνουν…και μιλάμε για ομάδες που ειναι έκτες, έβδομες, και όσο πάει.!
και από την άλλη είναι και η αελ…
Το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας φάνηκε αρχικά να ξεπερνιέται χωρίς να μπει σε ψηφοφορία, καθώς είχε γίνει μια κουβέντα περί παράτασης και τα μέλη του συνεταιρισμού είχαν ήδη περάσει σε άλλο θέμα.
Σύμφωνα με διαρροές, [SIZE=“4”]ωστόσο, κάποια στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξήλθε της αίθουσας συνεδριάσεων και μίλησε για λίγο στο τηλέφωνο. Όταν επέστρεψε είπε: «[U]Λοιπόν, παιδιά, προχωράμε κανονικά στην επικύρωση[/U]».[/SIZE]
Στο σημείο εκείνο, υπήρξε η έντονη αντίδραση του Κώστα Πηλαδάκη: «Εγώ θα σηκωθώ και θα φύγω. Πώς είναι δυνατόν να επιβραβεύουμε ομάδες που είναι υπό διερεύνηση για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και ενδεχομένως να έχουν παραβατική συμπεριφορά;».
Παράγοντες της λίγκας επιχείρησαν να τον μεταπείσουν λέγοντας του, «είναι καθαρό τυπικό το θέμα της επικύρωσης, δεν υπάρχει λόγος να φύγεις».
Ο πρόεδρος της Λάρισας απάντησε: «Όχι, κάνετε λάθος γιατί υπάρχουν διάφορες ερμηνείες. [B][U]Αν είναι τυπικό το θέμα γιατί αλλάξατε αυτά που είχαμε πει αρχικά[/U][/B]; Η βαθμολογία δεν πρέπει να επικυρωθεί».
Ο Κώστας Πηλαδάκης αναφέρθηκε και στο ηθικό κομμάτι της υπόθεσης αυτής και επικαλέστηκε την απόφαση του συνεταιρισμού για το θέμα της αδειοδότησης: «Αφού έχουμε πει ότι σε περίπτωση υποβιβασμών για μη αγωνιστικούς λόγους, να μένουν μόνο ομάδες της κατηγορίας. Γιατί να επικυρώσουμε την βαθμολογία; Πρέπει να προστατεύουμε τα συμφέροντά μας».
[B]
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντέδρασε έντονα[/B]: «Δεν θα έπρεπε να μιλάτε εσείς για θέματα ηθικής. Από αυτούς που είμαστε εδώ μέσα, μόνο του Ψωμιάδη και του Μπέου άνοιξαν τα τηλέφωνα, κανενός άλλου».Το αμέσως επόμενο βήμα, ήταν να αποχωρήσει ο Κώστας Πηλαδάκης από τη συνεδρίαση.
[B]«Μη μιλάς εσύ, είσαι παράρτημα»![/B]
Ωστόσο, οι διαξιφισμοί δεν σταμάτησαν εκεί και αναθερμάνθηκαν μετά από την τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Πανιωνίου, Κώστα Τσολακάκη: «Πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία γιατί στο τέλος δεν θα πάρουμε μία από τα τηλεοπτικά»!
Ο Δημήτρης Γόντικας αντέδρασε με ορμή: «Κάτσε κάτω, τι μιλάς εσύ; [B]Εσείς τα λέτε όλα αυτά γιατί είστε παράρτημα του Ολυμπιακού»![/B]
Ο Κώστας Τσολακάκης βγήκε από τα ρούχα του (κάποιοι λένε ότι? [B]καβάλησε και την καρέκλα![/B]): «Εγώ δεν είμαι καραγκιόζης σαν κι εσένα. Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Ρώτα σοβαρούς Παναθηναϊκούς να σου πουν για μένα».
Η τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Πανιώνιου προκάλεσε και την αντίδραση του αντιπροέδρου του Ηρακλή, Κώστα Κεφαλά, ο οποίος φώναζε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία.
Στο σημείο εκείνο, όμως, παρενέβη ο νομικός σύμβουλος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Οικονομάκης, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον αντιπρόεδρο του «γηραιού», προέβη σε μια σημαντική αποκάλυψη: «Κύριε Κεφαλά, είναι απόλυτα σεβαστή η προσπάθεια που κάνετε για να παραμείνετε στην κατηγορία. Όμως, η ανακοίνωση που βγάλατε κατά της λίγκας ήταν απαράδεκτη. Ειδικά από τη στιγμή, που εμείς ενώ το γνωρίζαμε, δεν επικαλεστήκαμε στο CAS ότι βάσει της απόφασης του Πρωτοδικείου, η σημερινή διοίκηση του Ηρακλή έχει εκλεγεί με μοναδική αποστολή να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση με θέμα τη διάλυση ή λύση της ΠΑΕ»!
Κάποια στιγμή, πυροδοτήθηκε μια νέα αντιπαράθεση, αυτή τη φορά ανάμεσα στον Κώστα Τσολακάκη και τον γενικό διευθυντή της λίγκας, Πατρίκ Κομνηνό, με αφορμή το θέμα των τηλεοπτικών: «Έπρεπε να μας πεις για αυτό το άρθρο (σ.σ. περί ποινικής ρήτρας) και ότι αν δεν επικυρώσουμε την βαθμολογία η Nova θα έχει το δικαίωμα να καταγγείλει την σύμβαση και μετά εμείς θα αποφασίζαμε. Όφειλες να μας το πεις. Για ποιο λόγο μας το απόκρυψες; Είσαι διευθυντής κι αυτό είναι σοβαρό θέμα», είπε ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, για να του απαντήσει ο Πατρίκ Κομνηνός, χαμηλώνοντας του τόνους: «Είναι ένα θέμα που πρέπει να το δούμε. Στα πλαίσια της καλής θέλησης μπορούμε να συζητήσουμε και να προχωρήσουμε κάποια πράγματα».
Αξίζει να σημειωθεί, πως την ώρα που το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας μπήκε σε ψηφοφορία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε πως «εγώ θα ψηφίσω τελευταίος για να μην φανεί ότι θέλω να επηρεάσω το αποτέλεσμα».:lol: Προτελευταίος ψήφιζε ο Ατρόμητος.
Όταν το αποτέλεσμα είχε πλέον κριθεί (7 «ναι», 4 «όχι») ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, ψήφισαν «λευκό». Αργότερα, με δηλώσεις του ο Κώστας Τσολακάκης, υποστήριξε πως «[B][U]ο κ. Μαρινάκης ψήφισε αστειευόμενος λευκό και κακώς το έκανε[/U][/B]».
[CENTER]
[/CENTER]
ωστόσο, κάποια στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξήλθε της αίθουσας συνεδριάσεων και μίλησε για λίγο στο τηλέφωνο. Όταν επέστρεψε είπε: «Λοιπόν, παιδιά, προχωράμε κανονικά στην επικύρωση».
Μπορεί να΄ήθελε να μάθει τα μποφόρ στο μαγευτικό Μπούρτζι! :lol:
χαχαχα…όντως.!
τον ενημέρωσαν οτι του προσθέτουν και άλλη κατηγορία , …και μπήκε μέσα και είπε συνεχίζουμε με την επικύρωση.ενώ το θέμα είχε τελειώσει.!!
μαγεία
Ο άλλος φοβάται μην χάσει τα τηλεοπτικά…για κλωτσιές είναι όλοι!Αν υπήρχε κράτος δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ αυτό το πρωτάθλημα…
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψέμα…