Έχω καιρό να ασχοληθώ με το θέμα αλλά οι Ελληνικές ομάδες θα παίξουν κανονικά Ευρώπη;; Δεν πρέπει κανονικά να τιμωρηθούν για όλα αυτα που βγήκαν στην φόρα;
Ούτε για ψέμα δεν λες τέτοια μαλακισμένη δικαιολογία!Δεν υπάρχει σωτηρία…ας βγάλουνε και τον χοντρό από την φυλάκα να τελειώνουμε!Τι φταίνε οι κακομοίρηδες οι συγκρατούμενοι του? :lol:
Θα διπλασιαστούν αυτόματα οι αγανακτισμένοι στις πλατείες! :lol:
Είναι πολλά τα λεφτά Astaldo…
Ναι οκ να το δεχτώ ότι η ΕΠΟ τους επιτρέπει. Η UEFA πως διάολο το αφήνει;;
Δεν θέλω να το τραβήξω πολύ,αλλά η ΟΥΕΦΑ δεν πρέπει να είναι τόσο αθώα και φιλοδίκαια όσο νομίζουμε όλοι…
έτσι έχω συνειδητοποιήσει εγώ τουλάχιστον,τώρα τελευταία
^^μα εννοείτε… και ουεφα και φιφα, εχουν κατηγορηθεί για χίλια δυο…αλλά με την αυτοκάθαρση τους βγαίνουν πάντα καθαροί…
*την υπόθεση με την κλήρωση του champions league που οπαδός της λιβερπουλ ήξερε όλους τους ομίλους ώρες πριν, ακόμη την ερευνούνε…
Tι να πω ρε γαμώτο… τόσο επιρροή έχουν οι τοπικοί άρχοντες; Ή τα παίρνουν τα αφεντικά της UEFA από αυτούς…
Ένα πράμα είχαμε γαμώ μας το καταστρέφουν και αυτό…
Έλα ρε σικέ οι κληρώσεις της UEFA;
Δεν το πιστεύω, αυτά τα λέγαμε μόνο κάτι κωλόγαυροι τόσα χρόνια που κράζαμε για τον Mr. Manos κλπ. :roll:
χεχεχε…μα βγήκε ο άλλος , έκανε ποστ όλους τους ομίλους ώρες πριν, το είδε τόσος κόσμος, έγινε ντόρος, αφαίρεσαν το ποστ, και μετά ειπαν θα κάνουν έρευνα γιατι ηταν πολύ σοβαρό το θέμα…
ε ακόμη ψάχνουν…
στα δικά μας τώρα, οι διώξεις αργούν γιατί λεει δεν έχουν άλλη γραμματέα στην επο και είναι πολλά αυτά που πρέπει να γράψει…:lol3:
ο άλλος παίρνει την άδεια του τώρα, ενω σε λιγες μέρες έχουν άδεια ετσι και αλλιώς για ενα μηνα, και ο υπεύθυνος για τις αδειοδοτήσεις παρατηρείται γιατί μπορεί να στείλει φυλακή κάποιους.!!!
επίσης, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΕΛΑΡΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΛΟΓΩ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΠΗΡΕ ΜΠΟΝΟΥΣ 40 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ…!!! :lol: / #-o =
και γαμώ τις ιστορίες!
ρε μάγκες,αφού πέρασε το μεσοπρόθεσμο…τι παραπάνω θέλετε να γίνει?
θέλετε να μας πάρουν την μοναδική χαρά εξ’ολοκλήρου,τον μοναδικό αντιπερισπασμό για να μην τα κάνουμε της πουτάνας?
Ε δεν λέει.
Άστα,μπήκαν 2 ανθρωπάκια φυλακή,τελειώσαμε για φέτος.Του χρόνου αν είναι να περάσουν κανά παλούκι πάλι
Καλό καλοκαίρι
στην Ιταλια δεν κολωσανε να ριξουν τη Γιουβε
στην Τουρκια βαλανε φυλακη τον προεδρο της Φενερ και τωρα θα
βαλουνε και της Τραμπζονσπορ
στην Ελλαδα γιατι δεν κανουν τα ιδια?
τι φοβουνται?
μην χασουν το μεριδιο?
εχω κλασει στο γελιο
[B][I]Για σήμερα τελικά στις 16.00 μετατέθηκε η εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε η ΑΕΛ κατά τις επικύρωσης της βαθμολογίας στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ.[/I][/B]
παγκόσμια πρωτοτυπία.!!! μεχρι τώρα οι υποθέσεις πήγαιναν για αργότερα.αυτή ειδοποίησαν πριν λίγο οτι θα γίνει σε 2 ώρες αντί σε 2 μέρες!! :lol3:
οπότε το κλείσιμο της εθνικης και οτι άλλο σχεδιαζόταν σήμερα δεν εχει νόημα…(οχι οτι είχε και πριν)…και δεν πιστεύω να είναι αυτός ο λόγος που πήγε νωρίτερα η εκδίκαση, γιατί τότε μιλάμε για τραγικότητες
xaxaxaxaxaax
[B]ΕΠΟΣ.!!![/B]
τίποτα άλλο…
συγγνώμη κύριοι της λαρισας που σας φέραμε μέχρι εδώ αλλά δεν θα γίνει η εκδίκαση, που ήταν να γίνει την παρασκευη και παρανόμως την αλλάξαμε για σήμερα…
θα την κάνουμε στις 3 αυγουστου , ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ.!!! με τις υγείες σας.!! γεια σας
:bow2::bow2::bow2::lol3:
[B]Zimbabwe[/B] is a landlocked country located in the southern part of the African continent, between the Zambezi and Limpopo rivers.
[B]ETSI NOMIZEIS.!!![/B]
Πάω στοίχημα ότι η Zifa (Ομοσπονδία της Ζιμπάμπουε) είναι κατά πολύ λιγότερο τραγική…
η κεδ ήταν να βραβεύσει τους 3 καλύτερους διαιτητές βάσει της βαθμολογίας που είχαν συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα 2010-11
τον τρίτο κατά σειρά, οχι δεν τον βραβεύουν, αλλά ούτε τον καλούν καν στη εκδήλωση.!!
και τι σύμπτωση…είναι ο διαιτητής που εχω κάνει 20 ποστ για αυτόν,! μάνταλος. :roll:
ο διαιτητής που η αελ βόγκαγε κάθε φορά που τον έβλεπε…
δηλαδη μέχρι τώρα έχουμε 2 στα 2…τον επόπτη που βοήθησε(και κατι παραπάνω)στο ξανθη - λαρισα και μετά εξαφανίστηκε, και τον διαιτητή που τον κάνουν στην άκρη…μπράβο ΑΕΛαρα…δυο στα δυο…#-o
*και να ήταν μόνο ματς της αελ πάει και έρχεται…
**και για τις υπηρεσίες του, οι παρατηρητές τον έβγαλαν τρίτο καλύτερο διαιτητή.!
*** πως το είχε πει ο μπεος… “υπάρχουνε και καλοί διαιτητές…όπως αυτός ο μανταλος” :lol: (και 2 μέρες μετά ορίστηκε στο βολος-παο)
και για να συνεχίσω το απο πάνω…
στις γραπτές εξετάσεις των διαιτητών, κοπήκαν 2 άτομα…υπερέβησαν το όριο των 3 λαθών(20 ερωτήσεις που επιτρέπονται μέχρι τρία λάθη)…δεν ξέραν τους κανονισμούς.!! Τσινιάρης και Μπαλτάς…ο μπαλτας ήταν σε 26 ματς πέρυσι…!!
δεν φτάνει που στήνεστε, είστε και άσχετοι.!!
Σε αντίθεση με τους αριστεύσαντες, οι οποίοι πέρυσι παρέδωσαν μαθήματα διαιτησίας. :-k
Φίλος, επόπτης Football League(ελπίζω να γίνει και α’ γιατί το αξίζει) μου έλεγε ότι στο 60% οι διαιτητές της Super League (ειδικά οι βοηθοί βέβαια) από φυσική κατάσταση βρίσκονται σε επίπεδα μεταξύ ταβερνιάρη της γειτονιάς (τίμιος) και (στην καλύτερη) Diogo (προς θεού!).
δυστυχώς κάτι τέτοια μου εχει πει και διαιτητής(συγγενής ποδοσφαιριστή) που ανεβαίνει τώρα…και οχι τόσο για την φυσική κατάσταση , αλλα για τις γνωσεις τους…ειδικά οι επόπτες είναι λες και τους πήρες απο τον δρόμο και τους έβαλες…δεν ξέρουν πότε να ακολουθούν τον τελευταίο αμυντικό, δεν ξέρουν το παθητικό οφσάιντ, δεν θυμούνται να τσεκάρουν αν υπάρχει παίχτης εκτεθειμένος όταν γινεται σουτ…μιλάμε για τραγικές καταστάσεις…για να μην μιλήσω για στοιχηματισμο στην γ εθνικη από τους ίδιους…