Ευκαιρια καθαρσης δεν χαθηκε. Αλλα σαν αισθηση ειναι τελειως διαφορετικο να υποβιβαζουν καποια ομαδα (και εφοσον η πρωτη αποφαση ηταν τετοια) απο απλα να ξεκινα το νεο πρωταθλημα με αφαιρεση βαθμων.
Οσο για την Καβαλ μαλλον ηταν πιο συμπαθητικη ομαδα απο τον Βολο.
Είμαι! Έχω δηλώσει ότι η ζωή του πρέπει να γυριστεί ταινία με τον Οικονομίδη να παίζει στον ρόλο του Μάκαρου!
Επίσης:
1ον, το γεγονός ότι προσωπικά δεν χώνω στο θρεντ της Καβάλας είναι μόνο λόγω του ότι δεν υπάρχει κάποιος Καβαλιώτης να μας ζαλίζει τον έρωτα στο φορουμ για την πανάξια πορεία της ομαδάρας του.
2ον, προφανώς και υπάρχει κουκουλωμα στις περιπτωσεις Καβάλας, Βόλου αλλά και προφανώς δεν είναι ζήτημα κάθαρσης ότι γίνεται φέτος το καλοκαίρι. Αυτή την στιγμή στα πλαίσια της βίαιης αστικοποίησης ολόκληρης της ελληνικής κοινωνιας και για κάποιους πολύ συγκεκριμένους λόγους με πρώτο και κύριο την απελευθέρωση του στοιχήματος, γίνεται μια μάχη να αλλάξει το προφίλ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να φύγουν δηλαδή από το προσκήνιο οι μαφιόζοι τύπου Μπέου, Ψωμιάδη, Τσακογιάννη και στην μπάλα να βρεθούν πιο τεχνοκράτες. Ε, από την πλευρά τους οι μαφιόζοι αντιστέκονται (προφανώς επειδη είναι στις πλάτες άλλων) και για την ώρα νικάνε. Καμία κάθαρση όμως, ξεκάθαρη ενδωσυστημική κόντρα είναι η υπόθεση για το ποιός θα ελέγχει μπάλα και στοίχημα απο εδώ και στο εξής.
Αν αναφέρεσαι στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βόλος έπαιξε σίγουρα καλύτερο ποδόσφαιρο και ειδικά επί Τσιώλη ήταν η χαρά του επιθετικού παιχνιδιού.
Αν αναφέρεσαι στους παραγόντες, θα ήθελα αλήθεια να μου εξηγήσεις το γιατί ο Ψωμιάδης είναι πιο συμπαθής από τον Μπέο.
Έδιτ:
Ποιος Οικονομίδης? :-s
Στο 2ο point συμφωνούμε αρκετά.
Σαφώς και ο στόχος της “κάθαρσης” είναι τα πρόσωπα, για τους λόγους που σωστά αναφέρεις.
Απλώς η απόφαση της ΕΠΟ δεν είναι απαραίτητα κουκούλωμα. Μπορεί και να είναι ασπίδα γιατί νομίζω συμφωνούμε ότι οι διαδικασίες έγιναν λίγο αρπακολλατζίδικα και για να είμαστε ειλικρινείς, έγιναν και χωρίς στοιχεία-πειστήρια. Για να υπάρχει δωροδοκία, πρέπει να υπάρχουν δύο μέρη και για να υπάρχει στήσιμο πρέπει να υπάρχουν εμπλεκόμενοι. Δεν είδαμε κάτι από αυτά. Άρα με την ΕΠΟ να διατηρεί την απόφαση υποβιβασμού και τους Βόλο- Καβάλα να δικαιώνονται (πιθανόν) στο CAS θα έπρεπε να καταβληθούν τεράστιες αποζημιώσεις.
Μεγαλύτερο ανέκδοτο από το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να υπάρξει, πραγματικά δηλαδή. Έχω αρχίσει να γουστάρω λέμε :lol::lol::lol::lol:
Σοβαρά τώρα ποιος θα δώσει χρήματα για εισιτήριο να πάει στο γήπεδο; Και γιατί να το κάνει; Καλύτερα δεν είναι να πας ξερω γω κανένα σινεμά; Η για τσάι; Αλλά όχι θα πάνε όλοι και μάλιστα θα έχουμε και ρεκόρ εισιτηρίων φέτος αφού όλοι θα θέλουν να υποστηρίξουν την άσπιλη ομάδα τους :lol::lol::lol::lol:
Εγώ πάντως πιστεύω πως χάθηκε μια ευκαιρία για κάθαρση. Έστω η αρχή μιας τέτοιας. Το να πέσουν κατηγορία ομάδες επειδή έστηναν αγώνες θα ήταν μια αρχή κάτι που δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει. Η εντελώς γελοία απόφαση απλής αφαίρεσης βαθμών αθωώνει στην ουσία το στήσιμο αγώνων. Αν αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμωρία για στήσιμο παιχνιδιών ποιος ακριβώς θα φοβηθεί να το ξανακάνει από φέτος κιόλας; Στο Βόλο ειδικά η τιμωρία δεν έχει κανένα αντίκρισμα αφού το κυνήγι της Ευρώπης δεν υπάρχει στους στόχους έτσι και αλλιώς.
Πως θέλω να μας πετάξει έξω η UEFA λόγω αναξιοπιστίας δεν λέγεται.
μαλλον στο ολυμπιακος-πανιωνιος 4-1 μετα την πενταρα στην μπενφικα.τοτε με τα δυο γκολ offside του μητρογλου αν δεν κανω λαθος.
αλλιως,το πανιωνιος-ολυμπιακος 2-3 την ιδια σεζον,οπου κλειδωσαμε το πρωταθλημα και ο πανιωνιος διαμαρτυροταν για γκολ offside του νταρμπισαιρ.
Kαι παίζει και σε ταινια που την λένε “κάθαρση” ενώ έχει γυρπισει και άλλη μία που την έλεγαν… ο μαχαιροβγάλτης!
Ποιό ματς Πανιωνίου-ΟΣΦΠ λες βρε μπαγάσα που να έληξε με 5 γκολ;
Eγώ θυμάμαι πρόχειρα αυτό,
που μας έδωσε και τυπικά το πρώτο πρωτάθλημα του Βαλβέρδε που το είχαμε ήδη καθαρίσει από τον Γενάρη και όπου δεν βλέπω την διαιτησία να “το παίρνει πάνω της” όπως γράφεις…
Και εγω ρε φιλε και εγω.Μονο λογια τωρα ειναι ευκαιρια για καθαρση,οτι το μαχαιρι θα μπει στο κοκκαλο και στο τελος η γνωστη καταληξη τους κλανουν τα φρυδια [-X
Για την ίδια σεζόν μιλάμε δηλαδή αλλά εγώ κατάλαβα πως το ματς που λέει ο κριμσον ήταν στη Ν. Σμύρνη…
Ε, αν μιλάμε για το 2ο, ήταν ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα ψάξω και το πρώτο.
Έντιτ: Επίσης υπάρχει και το 4-1 στο Καραϊσκάκη την τιμημένη σεζόν του Βάλνερ, 2007-2008. Την ίδια σεζόν που στήνεται το Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2, στο οποίο ήταν μπλεγμένος ο μικρός Γιαννακόπουλος.
μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός…στο Καραΐσκάκη, με διαιτητή που σφύριζε οτι να ναι σε κάθε φάση…δεν λέω πήγε κόντρα σε κάποιον για να βοηθήσει…και δεν έχει σχέση αν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς…εδώ μιλάμε για εκβιασμό
Πρέπει να απαγορευτούν δια νόμου αυτές οι εκφράσεις σε όλα τα άτομα που έχουν έστω και την παραμικρή σχέση με το ποδόσφαιρο. Όποιον την ξεστομίζει να πληρώνει πρόστιμο :lol::p:p:p
Τα χρήματα που πάνε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τα πιο πεταμένα που υπάρχουν. Η πιο νομιμοποιημένη κρατική χρηματοδότηση εγκληματικών ενεργειών ever. Και σιγά μην κλείσει η κάνουλα κάτσε μην να δώσουν και παραπάνω :lol::lol::lol::lol:
To 4-1 του 2008/09 είναι αλλά δεν ξέρω από που προκύπτει το ότι εκβίαζαν τον Ολυμπιακό πως θα ξεφτιλίζεται σε κάθε αγωνιστική.
Αλλά ομολογώ ότι δεν είχα ποτέ ολοκληρωμένη άποψη για το ματς αυτό, καθώς την ίδια ώρα είχα σκοπιά στην πύλη και το έβλεπα αποσπασματικά από την τηλεόραση του αρχιφύλακα.