Superleague 2010/2011

Υπάρχει και ένα 4-1 την σεζόν 2007-2008:

Φωτια εβαλες ρε Crimson!!!

πιο πιθανο μου φαινεται το πιο προσφατο 4-1,αλλα περα απο τα γκολ σε αυτους τους αγωνες,δε θυμαμαι συνολικα τι ειχε παιχτει,οποτε δεν μπορω να θυμηθω σε ποιο ματς δινονταν τα αλλοπροσαλλα που λεει ο κριμσον.

εγω την έβαλα? θέλετε να κάνουμε ενα πείραμα…να στείλουμε το ίδιο πράγμα σε καμιά 10αρια απο τους γνωστούς δημοσιογράφους(τόσα e-mail υπάρχουν)…να δούμε απαντήσεις…:roll: (και ας μην έχουν γράψει ποτέ τίποτα για αυτό)

Aυτό είναι το ματς που συζητάμε λοιπόν…

Πράγματι ο Μήτρογλού είναι offside όταν πετυχαίνει το [B]4ο[/B] γκολ του Ολυμπιακού, αργά στο παιχνίδι και με το ημίχρονο να έχει λήξει 2-0…

Να υποθέσω πως τα όργια του διαιτητή έγιναν σε άλλες φάσεις και όχι στα γκολ;
Δεν ξέρω ρε συ Κριμσον, από κάπου μπάζει η ιστορία για το πόσο καθοριστικό ήταν αυτό το ματς…

Δεν νομιζω οτι ο κριμσον εννοει οτι ηταν καθοριστικο στην εξελιξη του πρωταθληματος. Μαλλον ποσο χοντροκομμενα πραγματα εγιναν μεσα στο παιχνιδι που παρα την αξια νικη της μεγαλης ομαδας (τωρα εδω ως Παναθηναικος εχω ενσταση αλλα ΟΚ πλακα κανω!! ) μπορουσαν να την ξεφτιλισουν σε αλλες φασεις. Ετσι το καταλαβαινω εγω.

Απλα Κρισμον αφου ξεκινησες να το λες και πολυ καλα εκανες καν’το λιγο πιο νια-νια για να πιασουμε και εμεις την καταφανεστατη σαπιλα που εννοεις.
βεβαια αν εχεις διαθεση να κανεις κατι τετοιο.

Κατάλαβα -θέλω να νομίζω- τι λέει ο Κρίμσον:
Πως η παράγγα ξηγήθηκε στον Κόκκαλη “είσαι μαζί μας ή εναντίον μας” με επίδειξη δύναμης σε εκείνο το ματς. Και λέω: Aπό τις φάσεις των γκολ που βλέπουμε στο youtube δεν φαίνεται αυτή η επίδειξη δύναμης εκτός και αν θεωρεί κανείς πως ο Ολυμπιακός “εκτέθηκε” επειδή κακώς μας μέτρησαν το 4ο γκολ… :roll:

τελικά όντως φταίω εγώ…δεν γινεται αλλιώς…

υπάρχουν φάσεις με οφσάιντ πίσω από την σέντρα , οφσάιντ με 2 και 3 παίχτες να καλύπτουν, επιθετικά φάουλ με παίχτες να πηδάνε μόνοι τους, και ότι άλλο υπάρχει που μπορεί να θεωρηθεί απίθανο…αλλά μέχρι εκεί…δεν έσπρωξε κάποιος, και δεν αδίκησε κάποιον.[B][U]δεν μιλάμε για βοήθεια εδώ[/U][/B]…δεν ήταν αυτό το θέμα(που να μην το έλεγα και πριν)…έδωσε οτι μπορούσε να δώσει ώστε να περάσει το μήνυμα…ή μας αφήνεις να κάνουμε την δουλειά μας, ή σου κάνουμε όλα τα ματς μπουρδέλο…δεν χρειάζεται να δώσεις ενα πέναλτι για να κάνεις σκατά ένα ματς.

πάντως οσο και απίθανο να σας φαίνεται(ακόμη??!!) ούτε 15χρονος είμαι να γράφω ιστορίες(θα έπαιρνα όσκαρ σε λίγο:p), ούτε οπαδός μια μεγάλης ομάδας είμαι(βασικά [COLOR=“DarkRed”]είμαι[/COLOR].! 8)) για να πλήξω κάποια άλλη(τον αιώνιο αντίπαλο πχ), ούτε την εχω μικρή(:lol:)

*[B]mule[/B] τα εκτελεστικά όργανα της παράγκας εννοώ…και οχι την ηγεσία…ιφ γιου νοου γουατ αι μιν…

**το απόγευμα το αρχικό μήνυμα θα αυτοκαταστραφει…εχω βάλει χρονοδιακόπτη…:stuck_out_tongue:

Το θεμα ειναι οτι θελουμε να δουμε ολες τις φασεις και δεν τα εχουμε καταφερει γι’αυτο υπαρχει και αυτη η αναστατωση!!!

Το ξέρω πως δεν είσαι ούτε 15χρονος ούτε κολλημένος, για αυτό και συζητάω σοβαρά αυτό που λες. Απλά στο βιντεάκι που βρήκα στο youtube δεν φαίνονται όλες οι φάσεις που λες αλλά τα γκολ μόνο. Και βλέπω και τους Πανιώνιους να ζητάνε offside στο 3ο ενώ ο κάγκουρας καλύπτεται!

Καταλαβαίνω τι λες για τα “εκτελεστικά όργανα”, απλά δεν είναι κάτι που να μπορώ να το δώ στο βίντεο και φυσικά ούτε και να το θυμάμαι 3 χρόνια μετά το παιχνίδι… :roll::stuck_out_tongue:

Δυο μήνες μετά το φάγωμα του Γκαγκάτση από τον Πατέρα, ε…

[B]drenie[/B] τώρα αναστατώθηκες?? τόσα χρόνια γινεται της ποπης.!! :stuck_out_tongue:
[B]
Mule[/B] δεν εχω κάτι άλλο να πω…ή μάλλον εχω… πλέον εχει ξεφύγει απο το ολυμπιακός-παναθηναϊκός το θέμα…φυσικά οι μεγάλοι επωφελούνται , αλλά εκεί είναι απλά η κουρτίνα…απο πίσω γινεται το πανηγύρι…και δεν πρόκειται να αλλάξει τόσο εύκολα.και ειδικά για όσους μπαίνουν τώρα στο ποδόσφαιρο(αν και όποτε)
ένα σχετικό παράδειγμα είναι ο μαρινακης…12 μήνες πριν ήταν άλλος άνθρωπος…(για το ποδόσφαιρο πάντα.)…τώρα συνεχίζει να δίνει “κουρτίνα”…
μεγάλο κρίμα για ενα πράγμα που απασχολεί τον κοσμάκη.(ειδικά την ώρα που γύρω μας υπάρχουν τόσο μεγάλα προβλήματα)

Δεν διαφωνώ με αυτό που γράφεις και ειδικά αυτό που έγραψες πιό πριν για τα όσα γίνονται στις μικρές κατηγορίες τα ξέρω πολύ καλά!
Πράγματι είναι κρίμα.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για παραμονή των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στη Σούπερ Λίγκα και απλά επιβολή ποινής ? χάδι με μείωση βαθμών (παρά το γεγονός πως όπως υποστηρίζει στο περιβάλλον του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος το άρθρο στο οποίο στηρίχθηκε η δίωξη δεν προέβλεπε κάτι τέτοιο) αποτέλεσε… μαχαιριά στην καρδιά της ΑΕΛ και όχι μόνο. Ο κάθε υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος του «βασιλιά των σπορ» αναρωτιέται τι άλλο πρέπει να συμβεί για να έρθει επιτέλους η κάθαρση, που με φανφάρες προαναγγέλουν συνεχώς τα κεφάλια των ποδοσφαιρικών αρχών της χώρας και η πολιτική ηγεσία.

Στον κάμπο «βράζουν» μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα…

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ εμφανώς απογοητευμένος, χωρίς διάθεση για πολλά πολλά δεν έχει πλέον καν την δύναμη και το κουράγιο να κυνηγήσει το δίκιο του στο CAS

[B]Αναλυτικά όσα δήλωσε στο gazzetta.gr ο Κώστας Πηλαδάκης:[/B]

[B]Για την ανατροπή της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ:[/B] «Τι άλλο να σχολιάσω; Βγάλαμε ανακοίνωση χθες, τι άλλο να πούμε; Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Είμαι αηδιασμένος. Πρέπει να αναρωτηθούν οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι θέλουν την κάθαρση στο ποδόσφαιρο αν έπραξαν σωστά».
[B]
Για το αν θα προσφύγει στο CAS:[/B] «Κουράστηκα. Τι θα βγει αν πάμε στο CAS; Τι θα κερδίσω; Η ΟΥΕΦΑ έχει αποφασίσει ήδη. Τι νομίζουν δηλαδή; Οτι αυτοί που «κουμπώναν» παιχνίδια φέτος, πέρυσι και πρόπερσι άλλαξαν; Η θα αλλάξουν;»

[B]
Για την επόμενη μέρα:[/B] [B]«Εγώ αυτό που πρέπει να κοιτάξω είναι η υγεία μου, τα παιδιά μου, η οικογένειά μου και το πως ακριβώς θα αποχωρήσω το συντομότερο δυνατόν από αυτόν τον χώρο. Είναι βαρύ, ακούγεται βαρύ, αλλά είναι η αλήθεια».[/B]

Οχι βρε ομορφοπαιδο δεν αναστατωθηκα τωρα!! Απλα λεω για το συγκεκριμενο παιχνιδι που ψαχναμε 4-5 ατομα αμεσως να δουμε σε πιο παιχνιδι αναφερεσαι.

Σαφως και οι μεγαλοι παιρνουν και τα μεγαλα οφελη. Αλλα και οι μικροι συντηρουνται γιατι χορευουν στον σκοπο των μεγαλων.

Οτι ειναι κριμα ειναι. Και τωρα που υπαρχουν πολλα προβληματα εξω και παλαιοτερα που τα προβληματα δεν ηταν τοσο εμφανη και θα μπορουσε πραγματικα να ασχολεισαι με κατι που εχει ενδιαφερον και να αφηνεις λιγο την καθημερινοτητα σου στην ακρη.

Κουβεντα που θα επρεπε να γινει πιο αμεσα οχι μεσα απο ενα πληκτρολογιο και μια οθονη!!

Τουλαχιστον οταν ειμαστε σοβαροι κανουμε και αντιστοιχα σοβαρες κουβεντες. Αυτο μου αρεσει πολυ και ακομα περισσοτερο που εγω ουσιαστικα δεν ξερω και κανεναν απο εσας.

Δυο λόγια και δίχως να ξέρω τι άλλο έχει γραφτεί εδώ μέσα σε άλλα τόπικ.

1. Καλό θα είναι κάποιος να βάλει χέρι σε όσους λένε πως οι αποφάσεις της Super League, της δικαιοσύνης και της ΕΠΟ επηρεάζονται ή θα έπρεπε να επηρεάζονται ή είναι νίκες ή ήττες της κυβέρνησης. Η δικαστική εξουσία στο πολίτευμα μας θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητη της εκτελεστικής και αν μέλος της κυβέρνησης/βουλής υποννοεί το αντίθετο πρέπει να μας εξηγήσει τι εννοεί. Η Super League και η ΕΠΟ είναι ανεξάρτητες αρχές για το προϊόν της ΟΥΕΦΑ. Αν δεν αρέσουν σε κάποιον οι αποφάσεις της ΕΠΟ, ας πάψει να ασχολείται. Including προέδρους ομάδων.

2. Την ιστορία για το ματς “επίδειξη στον Κόκκαλη” την είχα ακούσει κι εγώ ως ράδιο αρβύλα τότε. Δεν ξέρω για ποιο ματς λένε κι αν στο ματς με Πανιώνιο τα γκολ μας ήταν καθαρά, αλλά όπως λέω πάντα, ο έξυπνος διαιτητής περνάει το μήνυμα σε φάσεις που δε θα βλέπουμε στο youtube τα επόμενα χρόνια ή στην αθλητική Κυριακή το ίδιο βράδυ. Φάσεις τύπου “Καλόπουλος” είναι για τους διαιτητές που τους έκατσε η στραβή και αναγκάστηκαν να εκθέσουν τον εαυτό τους. Και να μην ξεχνάμε πως ο Κόκκαλης στην τελευταία του χρονιά, εμφανώς είχει αφήσει το τοπίο ελεύθερο στον Πατέρα, στον Τσακογιάννη και στους Ψωμιαδομπέους. Είχε αποφασίσει πως το πράγμα είχε χοντρύνει και έπρεπε να κάνει στην άκρη αντί να συνεργαστεί. Άρα η ιστορία δεν αποκλείεται να είναι αλήθεια.

3. Κρίμα που έφυγε ο Ντάρμπισαιρ και δεν έπιασε στην ομάδα. Δε θα ξεχάσουμε ποτέ την γκολάρα του στο ΟΑΚΑ, όπου ξέρανε Πατέρα και Δαλούκα και έστειλε την paragga στον κουβά 8)

4. Σε εκείνο το ματς που λέει ο Crimson, ο Κουμουρτζί είχε φάει μια μάλλον υπερβολική 2η κίτρινη, ο Αβραάμ είχε κάνει ένα πέναλτι στο 2-0 που δε δόθηκε και οι επόπτες/διαιτητές είχαν παίξει αρκετά έδρα

περα απο τις εταιριες στοιχηματος το Koriopolis στηθηκε ΚΑΙ για να φανε τους Ψωμιαδομπεους που λες γιατι προφανως το ειχαν παρακανει αλλα τελικα τους κρατανε καλα ολους ωστε να μην υπαρξουν σοβαρες ποινες και χασουν τα πολλα φραγκα!!

Δε συμφωνώ. Το ποιος βγαίνει κερδισμένος ή όχι θα φανεί στα ποινικά δικαστήρια. Όχι σε μια απόφαση της ΕΠΟ. Η ΕΠΟ, όπως και η ΟΥΕΦΑ, φοβούνται να πάρουν απόφαση που στο μέλλον θα τους δημιουργήσει πρόβλημα, γιατί τα ποινικά δικαστήρια αποφάσισαν αλλιώς. Αν στο ποινικό δικαστήριο δεν αποδειχθεί η ενοχή των ΨωμιαδοΜπέων, τότε οι ομάδες τους μπορούν να διεκδικήσουν μεγάλα ποσά από την ΕΠΟ και την ΟΥΕΦΑ. Για αυτό υποθέτω και πως η ποινή του “Εφέσεων” προέκυψε από το γενικόλογο άρθρο των κανονισμών κι όχι από το άρθρο που μιλάει ξεκάθαρα για στήσιμο αγώνα της ομάδας του κατηγορούμενου.

Μέσα σε όλα, για μένα πιο σημαντικό είναι να έχουμε σε 2-3χρόνια καθαρά πρωταθλήματα σε όλες τις κατηγορίες, δίχως στρατούς ηλιθίων υπό των έλεγχο μαφιόζων και χιλίαδες πολίτες να εξαπατούνται, παρά το αν θα πέσει ο Ηρακλής/Ολ. Βόλου/Ολυμπιακός. Τι να το κάνω το να πέσει ο Ηρακλής αν την θέση του την πάρει ο ΟΦΗ όπου οπαδοί του απειλούσαν με δολοφονία τον πρόεδρο της ΕΠΟ ή αν ο Φλωρίδης πάρει τη θέση του Μαρινάκη, που πήρε τη θέση του Πατέρα που πήρε τη θέση του Κόκκαλη; Αυτό θα φτιάξει το πρωτάθλημα μας; Υπομονή να δούμε που θα καταλήξει το πονικό θέμα της υπόθεσης. Ως τότε, όπως λέει και ο ΚρισΠ, στο προϊόν “ελληνικό ποδόσφαιρο” του συμπεριφερόμαστε με τη σοβαρότητα που του αξίζει. Το βλέπουμε και κάνουμε τον χαβαλέ μας με τα εκτός γραμμών και χαιρόμαστε/στεναχωριόμαστε με αυτά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές εντός γραμμών.

Όσο για τον Πηλαδάκη, κι εγώ αν ήμουν στη θέση του θα ένιωθα ριγμένος. Δυστυχώς για αυτόν, έτσι είναι η ζωή στον επιχειρηματικό κόσμο. Επένδυσε σε ένα προϊόν, εμπιστεύτηκε ΕΠΟ/Super League/ φίλους + συμμάχους παράγοντες και έχασε. Αν πιστεύει πως τον έκλεψαν, υπάρχουν ένδικα μέσα για να κινηθεί. Αν δε το κάνει, δε τον λυπάμαι. Τότε σημαίνει πως έπαιξε και έχασε.

Τέλος: Αφού ο δαφνοστεφανομένος, το τριφύλι και οι δικέφαλοι είναι αυτά που φέρνουν τον κόσμο στις ομάδες, δε μπορεί το κράτος να τιμωρεί τους ερασιτεχνικούς συλλόγους που πουλούν υπηρεσίες (γήπεδο, σήμα φανέλας, κλπ) σε διεφθαρμένους επιχειρηματίες και ΠΑΕ που φοροδιαφεύγουν/κλέβουν/παρανομούν; Το απαγορεύει και αυτό η ΟΥΕΦΑ;

Συμφωνω τοσο μα τοσο μαζι σου karvou. Το οτι δεν βγηκαν χαμενοι οι Ψωμιαδηδες - Μπεοι το λεω απο το πως εχει γυρισει το πραγμα στο θεμα της ποινης. Οντως θα δουμε την καταληξη αλλα βλεπω οτι κινουμαστε με πολυ αργους ρυθμους, πισωγυρισματα στις αποφασεις αλλα κα γενικοτερα (πισωγυρισμα ειναι οι ομαδες της Superleague να εχουν τον ΟΠΑΠ για χορηγο -ακομα και υποτιθεμενες μεγαλες! ) και καποιοι κολλημενοι γαυροι να λενε οτι μονο Παναθηναικοι Αεκτζηδες στενοχωριουνται για τη τροπη της υποθεσης γιατι ηθελαν να κανουν κακο στον Ολυμπιακο (ακουγα Sentra Fm και βγηκαν καμποσοι και υποστηριξαν αυτη την αποψη). ΕΛΕΟΣ.

Βαλ’τε Nova να δειτε μπαλα , οποιος μπορει και θελει ας παει Αγγλια ή Ιταλια να δει εναν αγωνα ποσοσφαιρου ολη την χρονια και να μην παει ουτε μια φορα φετος γηπεδο. Μεγαλυτερο κερδος θα εχει, καλυτερα θα περασει και τα ιδια χρηματα θα χαλασει.

*[B]karvou[/B] έχεις… the power of inner sight…??:stuck_out_tongue: (δηλαδη βλέπεις τα αρχικα ποστ και μετά τα edit τους?)

έχεις δίκιο σε αυτό που λες για την κυβέρνηση και το κράτος και για το λάθος που κάνουν όλοι …αλλά δεν το κάνουν απο μόνοι τους.!! το ίδιο το κράτος πετάχτηκε απο το πουθενά και μίλησε για μαχαίρια και κόκαλα, για κάθαρση και για οτι άλλο…

για τον πηλαδακη…
ο πηλαδακης έχει άλλο πάτημα(στοιχεία, και οχι απλά γιατί σώθηκε ο βολος και η καβαλα) απο το οποίο, μια φορά τα έδωσε στον εισαγγελέα και εκεί έμεινε το θέμα…(από τα ονόματα στα στοιχεία που έχει, 2 αγνοούνται πλέον.!αν λέει κάτι αυτό…)
ο φόβος πλέον δεν τον αφήνει να κάνει τίποτα…ούτε να πάρει σωστές αποφάσεις…
και αν δεν είχε το γήπεδο που ειναι στην δικιά του καμπουρα, θα είχε φύγει τρέχοντας