Superleague 2010/2011

1. Ναι, ομολογώ πως μπορώ να βλέπω τα edits σας :stuck_out_tongue: Και μετά έψαξα και τα ποστς μου για εκείνο το ματς και βρήκα να κράζω τον διαιτητή που είχε καταστρέψει ένα πολύ όμορφο ματς, αποβάλλοντας τον Κουμορτζί απλά για να παίξει έδρα. Ο Κραμπσόντι έλεγε πως κερδίσαμε με τη διαιτησία, αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος έλεγε πως νικήσαμε δίκαια, άρα μάλλον δίκαια νικήσαμε. Το ματς ήταν 3 μέρες μετά την 5άρα που είχαμε ρίξει στη Μπενφίκα.

2. Οι αθλητικοί δημοσιογράφοι στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί και το καλοκαίρι που δεν υπάρχουν ειδήσεις απλά μας πρήζουν, εφευρίσκοντας (κενά στο ρόστερ ενώ ακόμη δεν έχουμε δει ούτε τον Φέισα, προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, Σαουδάραβες σωτήρες, κλπ). Διαβάζω για κουκουλώματα και “νίκες”/“ήττες” της κυβέρνησης και φρικάρω. Για την πιο απλή δίκη πρέπει να περιμένεις 6 μήνες και για ένα τόσο σοβαρό ποινικό αδίκημα, επειδή πρέπει να γράψουν την παπαριά τους, δυσφημούν το κράτος λέγοντας πως κέρδισε η λαμογιά. Οι ποινικές υποθέσεις έχουν ακόμη δρόμο για να καταλήξουν κάπου και καλό θα είναι όλοι να έχουμε υπομονή να δούμε που θα καταλήξουν πρωτού κατηγορήσουμε το κράτος. Για την ώρα, έχουν συλληφθεί κάποιοι που κατηγορούνται για βαριά αδικήματα.

Εγώ περιμένω με αγωνία τις καταθέσεις Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη για αυτές τις υποθέσεις. Αν δεν κληθούν ποτέ, τότε είναι που η υπόθεση για μένα θα πηγαίνει για κουκούλωμα. Για την ώρα, προέχει να ανακριθούν 150 άλλοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες.

1. Όπως έγραψα και πριν, ο Πηλαδάκης ας τα βρει με τη Superleague και την ΕΠΟ. Δεν είναι δουλειά του κράτους να τον κρατήσει κατηγορία. Είναι δουλειά της ΟΥΕΦΑ>ΕΠΟ>Σούπερλιγκ να αποφασίσουν. Δουλειά του κράτους είναι να πιάσει αυτούς που παρανομούν (φοροδιαφυγή, διακίνηση μαύρου χρήματος, εγκληματική συμμορία, απατεωνιά κατά του κράτους, κλπ). Τα υπόλοιπα δε το αφορούν. Αν πιστεύει ο Πηλαδάκης πως η ΕΠΟ κινείται παράτυπα -μη τιμωρώντας τις ομάδες του Βόλου και της Καβάλας, όπως κι εγώ θα θεωρούσα δίκαιο να λένε οι κανόνες- και έτσι χάνει τα λεφτά του, ας κάνει αγωγή στην ΕΠΟ και στην ΟΥΕΦΑ, διεκδικώντας τη ζημιά και ας σταματήσει από το ποδόσφαιρο. Δικιά τους η διαχείριση του προϊόντος, δικά τους τα προβλήματα.

Εξάλλου, και 1000 στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα, πως η ΕΠΟ στηρίζει Μπέο και εμπλεκόμενες ομάδες, δεν είναι δουλειά του κράτους να τον κρατήσει στην Α Εθνική, άρα δεν βλέπω πως αυτό είναι πάτημα. Είναι σαν να λέμε στο κράτος, να τιμωρήσει τον διευθυντή της Κόκα Κόλα, γιατί σε άλλα περίπτερα δίνει ψυγείο και σε άλλα όχι και να αναγκάσει την κοκα κόλα να δώσει τζάμπα ψυγείο σε όλους. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ανήκει στην ΟΥΕΦΑ και είναι δικιά της απόφαση το πώς το λειτουργεί. Αν η ΕΠΟ αγαπάει άλλα μαγαζιά (Ολυμπιακό Βόλου) περισσότερο από άλλα (ΑΕΛ) είναι πρόβλημα της ΕΠΟ. Όχι του κράτους :wink:

Βασικα εγώ δεν ήμουν ξεκάθαρος…εγω δεν εχω ψάχνω πάτημα να δω πως μπορεί να μείνει η αελ στην α’…δεν είναι εκεί το θέμα…
πες οτι εγώ είμαι πρόεδρος της αελ, και εχω στοιχεία(οχι απλά ψιθύρους και φιλοσοφίες για γνωστές σχέσεις), και πάω σε αθλητικό εισαγγελέα και τα παρουσιάζω…και δεν γινεται τίποτα…
τι κάνω με τα όταν βλέπω οτι ο ένας εισαγγελέας είναι αυτός που αμέλησε να τιμωρήσει τον μπεο με την αυτόματη ποινή(6 μήνες πριν) λόγο μη ανάκλησης δηλώσεων που ισχύει, για να μπορεί να γίνει αντιπρόσωπος της σουπερ λιγκα(αν είσαι τιμωρημένος δεν γινεται), και απο την άλλη μεριά η αρμόδιοι της επο(που γνωμοδοτούν και βγάζουν αποφάσεις για το πως θα τιμωρηθούν οι 2 ομάδες), τυχαίνει να έχουν στην εκδίκαση αδερφικό φίλο του αντιπρόεδρου της μιας ομάδας με δικαίωμα ψήφου??
το αύριο πως μπορώ να το διασφαλίσω?? ο μπεος(πριν την φυλακη) είχε πει αν δεν κάτσει καλά η λαρισα δεν θα ανεβεί…
αυτό εγώ πως μπορώ να το σταματήσω…??
αν προσέξει κανείς τις τοποθετήσεις του πηλαδακη θα δει κάνεις οτι υπάρχει μια σταθερά…“δεν θέλω να μπει κάποιος φυλακή…απλά θα ήθελα να φύγουν απο το ποδόσφαιρο”…δεν δείχνει φόβο? δεν δείχνει το γιατί δεν συνεχίζει την προσπάθεια του…?? πως μπορείς να πας αντίθετος σε ανθρώπους που ρίχνουν “σκαμπίλια” και σε άλλους που μόνο και μόνο για τον σαματά(δεν λεω καν για εμπλοκή τους) που θα κάνεις, θα τους πας τα πάντα πίσω?

και ξαναλέω…δεν είναι το θέμα πως θα σωνόταν τώρα η αελ…αυτό πάει πέρασε…το αύριο όμως??

*έχεις δίκιο …έχουμε μπερδέψει τις αθλητικές τιμωρίες και τις τιμωρίες των δικαστηρίων…

Απορώ που δεν έχουμε καμιά αντίδραση απ’τον Πανσεραικό, εφόσον έχει έννομ συμφέρον, αν και εμένα δεν μάρεσε να μείνει στην Σούπερ-Λιγκ με αυτό τον τρόπο:):!:

Stef θα υπαρξει αντιδραση σιγουρα και απο της Σερρες και απο την Λαρισα.

Απ’τη Λάρισσα το βλέπω ο περουκάκιας όμως στις Σέρρες ούτε φωνή ούτε ακρόαση:):!: