[U]Και[/U] επεσε αγωνιστικα αλλα [U]και[/U] δωροδοκουσε τους αντιπαλους και κερδιζε στημενα παιχνιδια μπας και μαζεψει βαθμους να σωθει, αλλα δεν τα καταφερε και παλι επεσε.
Μπορει αλλά κανονικά πρέπει να γίνει η προσφυγή αελ/σερρων…αλλιώς τζάμπα περίμεναν τόσο καιρό οι πάντες…
μόνο που πάλι έχει αναβολή…5η 6η 7η,δεν θυμάμαι…(και λίγες λεω)
?? που είναι το νεο??
αυτή η είδηση παίζει εδώ και 7 εβδομάδες…όσο είδες απόφαση, άλλο τόσο την είδαμε και εμείς…
ολοι θέλουν, όλες οι τυπικότητες έχουν γίνει, αλλά τίποτα δεν επικυρώνεται…έχει φάει και το κόλλημα ο χοντρούλης
το κακο είναι οτι δεν μας στηρίζει μια συγκεκριμένη…να μην πω τίποτα άλλο και αρχίσουμε τις φωνές πάλι…
επίσης αυτός ο παοκ την εχει γυρίσει πολύ την ιστορία…τι σκατά γινεται σε αυτο το ποδόσφαιρο ρε πούστη μου…
ειναι γεγονός.δεν ξέρω αν θέλω…αν ανεβει τωρα ειναι σαν να πέφτει αυτόματα(το πιο πιθανό…με ααραμπ,καλι,ταλ,χασομερη,φωτια,σαιτιωτη δεν παίρνεις και πρωτάθλημα)…
ενω αν χτίσει ήσυχα και ωραία την ομάδα απο την β, θα εμφανιστούμε πιο σοβαροί σαν συλλογος/ομαδα αργότερα…ηδη ο coleman εχει δείξει έργο σε πολλούς τομείς που εμείς ούτε τους ξέραμε…
η μαλάκια ομως είναι οτι δεν αρχίζει το πρωτάθλημα της β.!! και δεν πρόκειται να αρχίσει και ποτε … 10 απο αυτές εχουν κατηγορηθεί και ειναι ακόμη στις εφεσεις/απαλλαγες…τι να λεμε…
???
ποιοι είναι αυτοί που την έχουν χεσμένη? και πως επηρεάζει την ψηφοφορία??
προχθές στο …φιλικό(ο θεος να το κάνει…και οι 2 ομάδες θα έπρεπε να τιμωρηθούν με …υποβιβασμό) με την δραμα, οι παίχτες της δραμας έλεγαν οι έχουν πάρει διαβεβαιώσεις οτι θα είναι αυτοί στις σουπερ λιγκ…απο τις κουβέντες τους έβγαινε οτι έχουν πάρει διαβεβαιώσεις οτι συγκεκριμένες ομάδες θα την ψηφίσουν.τώρα απο που και ποιες, δεν ξέρω.
αντίστοιχα την κυριακη ακούστηκε οτι αελ/σερρες έχουν περισσότερες ψήφους πλέον…
πως έχουν διαβεβαιώσεις ολες αυτές ενας θεός το ξέρει…ή μάλλον οι πρόεδροι τους…(κλαίω με ομάδες που ίσως είπαν και στις 2 ναι.!)
και ξανά λεω, οτι ο παοκ εχει εδώ και κανένα 6μηνο που έχει αλλάξει πορεία
η φάση ειναι οτι κάνουμε [B]τρίτη φορά ψηφοφορία για το ίδιο θέμα[/B]…μέχρι να πέσει η αελ…:lol:
πρώτη ψηφοφορία με λεβαδειακο μέσα βγήκε 15-0 να παραμένουν ομάδες απο την κατηγορία σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις…(ποινές, άδειες, στημένα, χρεη, τιμωρία απο ουεφα)
δεύτερη ψηφοφορία με βολο/καλαβα μεσα πάλι 15-0 , πάλι για οποιαδήποτε περίπτωση…
οπότε τώρα αν βγει διαφορετικό αποτέλεσμα, ίσως το εφαρμόσουν…
*ακόμη και αν ψηφιστεί να μείνουν αελ/σερρες δεν σημαίνει οτι έμειναν αυτόματα…υπάρχει διαδικασία…και ελπιζω να την τηρήσουν γιατί στο τέλος θα βγούμε και μαλάκες…