Εντάξει το πήραμε το μήνυμα.
Επιστροφή Καλόπουλου, επιστροφή Θεοδωρίδη, αποπομπή αθλητικών εισαγγελέων, τιμωρία του διαιτητή του προηγούμενου αγώνα του ΟΣΦΠ (όλα σε μία εβδομάδα) και …2-0.
κλιμα αλλαγης που λεμε
Άντε μπράβο, γιατί μερικοί πολλή γλώσσα βγάλανε.
οι αντιδράσεις για την επιστροφή του καλοπουλου φαίνεται οτι ειναι επικοινωνιακή παπαρια της παε παναθηναικος…εφόσον ξέρουν πως γύρισε και οτι θα φύγει(?) αμέσως, δεν εχει νόημα η γκρίνια…
στην επιστροφή θεοδωριδη και στην αλλαγή των εισαγγελέων συμφωνώ.
πως το φαγανε το δολωμα οι παναθηναικοι, ασχοληθηκανε ολες τις μερες με το σαββα και το καλοπουλο και τσουπ το ξεχασανε το ματς. παρτη διαφορα στους 2. αν συνεχιστει δε η γκρινια την αλλη βδομαδα ειμαστε και πρωτοι…
ΑΕΚ γερά για τίτλο:p
έφυγε ο χιμενεθ και μέχρι μουντιάλ θα πάρει η αεκ.! :lol:
Εγώ ξέρω ότι αφού ο ΠΑΟ έπεσε από την κορυφή, η παράγκα επέστρεψε και το πρωτάθλημα ξανάγινε στημένο.
ΝΤΡΟΠΗ :!:
πες τους και για την κόκκινη που πήρε ο ριερα ενω ειχε τελειώσει το ματς του πανιώνιου…και παίζει πανιωνιος-παναθηναικος…πες τα…να λέγονται οι αλήθειες.
Ε, για να πήρε κόκκινη κάτι θα έκανε, δεν είναι και το καλύτερο παιδί.
μα τι λες :!: ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ.! θες να μου πεις οτι δεν ειχε σχέση…
[SPOILER] play along…δεν εχει πλάκα αλλιώς[/SPOILER]
κ εσεις μια χαρα τον σφαξατε τον παναιτωλικο,αστο
[B]Απειλείται και σφυρίζει τέλος ο Κύρκος![/B]
Έτοιμος να παρατήσει τη διαιτησία φέρεται ο Δημήτρης Κύρκος καθώς, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον δέχεται έντονες πιέσεις και απειλές!
Το παιχνίδι Αστέρα Τρίπολης-Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να είναι το τελευταίο στην καριέρα του Ηπειρώτη διαιτητή. Σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορούν από το στενό του περιβάλλον, ο διαιτητής δέχεται απειλές και δεν φαίνεται διατεθειμένος να σηκώσει το ψυχολογικό βάρος προκειμένου να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα του διαιτητή.
Όσα ακολούθησαν από τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα μέχρι και τις τελευταίες ημέρες τον οδηγούν στην απόφαση να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του. Η επίσκεψη στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά τον αγώνα και η τιμωρία που του επέβαλλε η ΚΕΔ υποβιβάζοντάς τον για 1-2 αγώνες στη Football League αντιμετωπίστηκαν με έντονο σκεπτικισμό από τον Κύρκο, όμως η απόφαση ελήφθη όταν ακολούθησαν απειλές κατά της ζωής του.
Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, ο Κύρκος προτίθεται να ανακοινώσει την τελική απόφασή του στο προσεχές σεμινάριο της Super League, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.
«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί, με απόλυτο αίσθημα κατανόησης, την απόφαση του Τουμέρ Μετίν, του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού «ονόματος», που πέρασε απ? το νησί, να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Για την ομάδα η παρουσία του υπήρξε τιμή και παρακαταθήκη. Το ίδιο και η ιστορική σημείωση πως ο Μετίν κλείνει την καριέρα του με τα δικά της χρώματα. Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, ευχαριστεί τον Τουμέρ Μετίν για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη σε ό,τι αποφασίσει να κάνει από δω και πέρα. Αισθανόμενη ότι δεν χαιρετά έναν ποδοσφαιριστή. Αλλά έναν πολύ καλό της φίλο».
θα το έβαζα στο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής που πέρασε απο ελλαδα, αλλά δεν μου αρέσουν οι ντοματες:p
πέρα απο την πλάκα, λίγοι ισως έχουν αντιληφθεί για πόσο καλό και μεγάλο ποδοσφαιριστή μιλάμε.
*φάση που θα μείνει για παντα, το 2-2 με τον πανιωνιο…στο 0-2 που χάναμε, πήρε την μπάλα στην σέντρα και είπε στους εμβρόντητους παίχτες του πανιωνιου οτι τελείωσε,νίκη δεν παίρνετε.! και ετσι έγινε…έβαλε 2 γκολ .:!:
Καλός παίκτης αλλά καλύτερος ξένος παίκτης…definitely όχι
ε καλα , ναι…πάντως οτι λίγος κόσμος πηρε πρέφα τι παίχτης είναι, ισχύει
Σιγουρα απο τις μεγαλυτερες ψυχαρες.
Ακομη το βλεπω μπροστα μου αυτο που λες crimson.
Πηρε πολλες φορες την ομαδα απο το χερακι και την οδηγησε.