Τωρα θα λεγα για ακυρότητα αλλα τελος παντων,ξεκατίνιασμα τα δυο μας:lol:
Αγαπες,αγαπες.
Στον δισκο τωρα
Τωρα θα λεγα για ακυρότητα αλλα τελος παντων,ξεκατίνιασμα τα δυο μας:lol:
Αγαπες,αγαπες.
Στον δισκο τωρα
Τι να προλάβεις να αφομοιώσεις και τι να ριμάξεις… Άμα βάλεις έστω και ένα τραγούδι τους τέρμα σε dolby surround σου φεύγουν τα κλαπέτα με το καλημέρα… όταν έβαλα το “the seer” γέμισε το δωμάτιο απόκοσμους ήχους…
δεν είχα ξανακουμπήσει swans…
Αφού το λέει και ο SW… 8)
πάνω σαυτό που λέει ο keyser το βυνίλιο έχει τελείως διαφορετικό tracklist.
[SPOILER]
Disk One
- “Lunacy” (featuring Alan Sparhawk and Mimi Parker) 6:07
- “The Apostate Pt. 1” 13:18
- “The Apostate Pt. 2” 9:36
- “A Piece of the Sky Pt. 1” (featuring Jarboe and Akron/Family) 9:36
Disk Two
- “A Piece of the Sky Pt. 2” (featuring Jarboe and Akron/Family) 9:30
- “93 Ave. B Blues” 5:22
- “The Daughter Brings the Water” 2:33
- “Song for a Warrior” (featuring Karen O) 3:58
- “Mother of the World” 9:59
- “Avatar” 8:49
Disk Three
- “The Wolf” 1:35
- “The Seer Pt 1” 18:56
- “The Seer Pt 2” 13:17
- “The Seer Returns” (featuring Jarboe) 6:15
[/SPOILER]
κατατάλλα δε ξέρω τι λέτε αλλά εγώ τον δίσκο τον έχω ερωτευτεί.
Δυστυχώς στο βινύλιο ήταν αναγκασμένοι να σπάσουν τα κομμάτια που δεν χωρούσαν σε μια μεριά
Δεν υπάρχει λογική… στο αλμπουμ…
Οσο το ακους τοσο χάνεσαι…
Έσκασε το βινύλιο σήμερα 8).
να του έλεγες να μην τρώει τόσο.
κατα τα άλλα μετα απο κάμποσες ακροάσεις έκατσε μεσα μου και μου μοιάζει πιο όμορφος(?) απο πριν.
Ομορφο σιγουρα δεν μπορεις να τον πεις
προφανώς.για αυτο έβαλα το ερωτηματικό. δεν βρίσκω λέξη.
ειναι κατι που μου αρέσει στην τελική(και τελικά)
Δεν έχω δει ακόμη όλο το βιντεάκι που πόσταρε ο rip_noob…δεν θα σταματήσουμε όμως να λέμε ότι το Seer είναι το αδιαφιλονίκητο αριστούργημα της χρονιάς. Πολύ σώψυχο ο δίσκος ομολογώ…ώρες ώρες με φέρνει σε αμηχανία το πόση ψυχή, υποσυνείδητο κτλ μπορεί να βάλει κάποιος σε ένα κομμάτι μουσικής και να σου δίνει πρόσβαση σε όλο αυτό.
Σταμάτησα ό,τι έκανα και είδα το βίντεο παραπάνω και από χθες δεν μπορώ πάλι να σταματήσω να τον ακούω το δίσκο.
Τι αριστούργημα, ω θεοί.
Αφού έλιωσα πριν λίγο καιρό το “The Great Annihilator”, τώρα προχωρώ και στην υπόλοιπη δισκογραφία. Μεγάλο κοκομπλόκο οι τύποι.
Τι να πεις για τον δίσκο, μαζεύεις κομμάτια μετά από κάθε ακρόαση, τρομερό κάψιμο.
Η μόνη μου επαφή με τους Swans ήταν πριν 2 χρόνια όταν άκουσα το πρώτο και ομώνυμο. Δεν τους εκτίμησα τόσο πολύ τότε, μετά το ''Seer" είναι η ώρα να συνεχίσω στην υπόλοιπη δισκογραφία.
Σε 30 χρόνια πάλι τέτοιος δίσκος.
Μακάρι να είναι νωρίτερα… απο 30 χρονια…
Παιξε μπάλα με τα “Swans Are Dead” 1998, “My Father Will Guide Me Up a Rope to the Sky” 2010, “White Light From the Mouth of Infinity” 1991 και “Children Of God” 1987,
και θα καταλαβεις πως γίνεται να τους αναφέρουν σαν επιρροή τους και oi Nirvana και οι Neurosis αλλα και οι Sonic Youth…!!!
και ο κρασοπαραγωγός από το Οχάιο
δεν εχω ακουσει ποτε μου swans αλλα βλεπω αποθεωση και λεω να επιχειρησω.
βεβαια ειδα τη διαρκεια και σκιαχτηκα λιγο:-s
Το άκουσα.
Ο δίσκος θέλει αρκετές ακροάσεις.Υπάρχουν πράγματα που μου βγάζει, αλλά μου τα λέει μπερδεμένα ακόμα.
Για την ώρα, έχω να πω τα εξής. Έχουμε κάτι καινούριο που ακούγεται σα μπόλιασμα post punk μέσα σε post rock. Γενικά η φάση είναι πολύ post ρε παιδάκι μου.
Urban φάση κι έτσι.
Περίεργη…
Εύχομαι η μουσική στο μέλλον να μην είναι έτσι, γιατί αυτό σημαίνει πως, τελικά, το μέλλον θα είναι σκατά. Αυτά.
Ξεκίνα με το “My Father Will Guide Me Up A Rope To The Sky” που είναι το μισό αν η διάρκεια σε τρομάζει τόσο πολύ.
Το ομωνυμο τραγουδι ειναι ηχοι απο το τελος του κοσμου αναμειγμενοι με ψαλμωδιες μαστουρωμενων ανιμιστων δρυιδων και γιογκι, ολα παιγμενα απο εναν τρελο σε μια καλυβα στην ακρη ενος γκρεμου λιγο πριν πεθανει και αυτη η μουσικη ειναι οι τελευταιες του λεξεις προς τον κοσμο.
Γενικα καπως ετσι το νιωθω. Και 32 ωρες να ηταν, οχι 32 λεπτα, παρατραβηγμενο δε θα το λεγα ποτε. Αυτο το αλμπουμ ειναι απλα εξωγηινο.ΕΞΩΓΗΙΝΟ.