Sweden : Old School Death Metal vs. N.W.O.S.D.M

:lol::lol::lol:

Οχι μωρε,σταθηκα απλα στους συγκεκριμενους ορους που χρησιμοποιησες,τιποτα αλλο.Απλα νταξει πρωτον δεν ειναι πια και τοσο…τεχνικοι,για να τους πεις “τεχνικο μεταλ”(ελπιζω να γινομαι κατανοητος ε?:-s) και οσο για το prog…δε ξερω,εχοντας στο μυαλο το projector το γραψες αυτο?Γενικα εχουν σημεια που προγκιζουν αλλα οι DT ετσι πως τους εχω εγω στο μυαλο μου ειναι “παρτα”.Το προγκ θα το βαζα σε αυτο που λες εσυ “και αλλα στοιχεια”.Το ατμοσφαιρικοι ναι,το δεχομαι…

Όντως έχουν περάσει από φάσεις και στους τελευταίους δίσκους έχουν αποκρυσταλλώσει το ύφος τους. Πλέον παίζουν το tranquillity στυλ

Ναι απλά όταν ακούω tranquillity μου έρχετε στο μυαλό το Gallery πρώτo. Τέλος πάντων καλές μουσικές παίζουν τα παλικάρια οπότε…

Deathster, θα σε στενοχωρήσω όσον αφορά σε αυτό που είπες στο πρώτο ποστ σου, περί ανάλυσης του γιατί προτιμάμε το ένα είδος από το άλλο… δεν έχω επιχειρήματα για να πω γιατί προτιμώ κάτι που ροκάρει, από κάτι που δεν ροκάρει :dunno::dunno:

και πέρα από αυτό, έχετε ειδοποιήσει αυτούς τους 11 για τα infractions που επιφέρει η επιλογή τους;΄:p

φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους!:stuck_out_tongue:

Aυτοανακυρήσσομαι επάξια άμπαλος. Νόμιζα ότι ο Anders ξεκίνησε φωνητικά στο Colony και πως στο Jester Race η συμμετοχή του περιοριζόταν σε στιχουργία. Το wiki του μου έσκασε το FAIL στη μάπα.

Πάντως, αυτό δείχνει πως ο Anders μπορεί να βγάλει όση καφρίλα θέλει. Eδώ δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτός :stuck_out_tongue:

Μαθήματα μπαλίτσας με ένα κλικ εδώ

ακομα περιμενω τις απόψεις σας…:!: by the way στο poll ψηφισα nwosdm…αν με ρωτουσαν το 1998 θα απανταγα χαλαρά old school αλλα τα γουστα αλλαζουν με τους καιρούς και τα χρόνια…

Οι Edge Of Sanity στα πρωτα τους μπορουν να μπουνε στο old school ξερω γω αν
και ποτε δεν ‘ανηκαν’ καπου.

Oι Hypocrisy απο την αλλη ποτε δεν επαιξαν μουσικη παρομοια με τις αλλες σουηδικες
μπαντες.Τα παλια θυμιζουν αμερικη και τα μετεπειτα ειναι κατι εντελως δικο τους.