H αλήθεια ειναι κάπου στην μεση…:lol: Απο την μια το μονολιθικό και αρχετυπο death metal των Εntombed,Dismember,Grave και απο την άλλη το ανανεωτικό και πιο μελωδικό-(πειτε το και γλυκαναλατο) με μπροσταρηδες τους At the Gates,Dark Tranquillity και In Flames (τα πρωτα album τους)… οι Hypocrisy και Edge of Sanity σε ποια κατηγορια μπαίνουν αλήθεια?:-k
Βγάλε τους At The Gates από την άλλη όμως, μπορεί αυτοί να ήταν που έβαλαν τα maiden-ικά leads στο σουηδικό death, αλλά μια χαρά κάφροι παρέμεναν. Επίσης το πρώτο DT είναι έπος, τα επόμενα είναι επίσης καλά αλλά παίζουν μπάλα σε άλλο χώρο. Οι In Flames για μένα μετά το Clayman (όπου και πάλι δεν έχει σχέση με death) είναι για τα πανηγύρια.
NWOSDM
Οπως η ζαχαρη στο γλυκο
Ετσι και η μελωδια στο Death metal
Κλεινοντας εκφραζω δημοσια τον αποτροπιασμο μου για το προπαγανδιστικο πρωτο ποστ[-X
make the votes public and we’ll burn them houses down!
HAAARRRR…:lol:
Σόρι αλλά αμα είναι να ακούσω κάτι PURE old school χίλιες φορές προτιμώ το αμερικάνικο death. Το σουηδικό old school death δε μου λέει και πολλά για αυτό θα πάω με N.W.O.S.D.M. με έμφαση στα πρώτα δισκάκια των θεών που όλοι ξέρουμε κ γουστάρουμε… αν και ντρέπονται μερικοί να το ομολογήσουν δημόσια
Προτιμάς το αμερικάνικο death, αλλά σε χαλάει το σουηδικό και γι αυτό γουστάρεις περισσότερο N.W.O.S.D.M… Το ακούσαμε και αυτό…
οτι ετοιμαζομουν να ρωτησω το ιδιο…:-k
ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ?
[-X
To αμερικάνικο PURE old-school death ποιο είναι ακριβώς?
Ας προπαγανδίσουμε λίγο υπέρ του “Αδερφάτου του Gothenburg” (τι το κλείσατε το άλλο thread, είχε πολύ γέλιο) με μερικά homosexual και για τα πανηγύρια κομμάτια:
ειναι παντως γεγονος οτι χωρις τετοιες μπαντες δεν θα πηζαμε στη μαλακισμενη καρμποναρα απο ολα τα επομενα συγκροτηματα.:lol:
ευτυχως που εχουν αλλαξει και το στυλ στα τυμπανα πλεον και δεν τους συνδεει τιποτε με το παρελθον!
http://www.youtube.com/watch?v=rPdMvjodofM&feature=related
Ας βγάλουν όλοι αυτοί οι κακόμοιροι από το Γκευτεμποργκ τραγούδι σαν και αυτό και μετά τα ξαναλέμε.
Aυτό είναι το Σουηδικό DEATH metal.
Comment από κάτω:
[I]What the FUCK happened to the singer’s voice?! Now he sounds like a crying wuss.
In Flames we used to trust! [/I]
Κάποιος να πεί στον άμπαλο που έκανε το comment ότι τότε φωνητικά δεν έκανε ο Anders. Και πως ακόμη κι όταν έκανε ο Anders, στην αρχή έκανε brutal, αναγκάστηκε να τα σταματήσει όμως μετά το Colony, γιατί κινδύνεψε να πάθει μεγάλη ζημιά στις φωνητικές χορδές. Όπως και να έχει, ο Anders έχει μεγαλύτερο εύρος στα φωνητικά του, από φοβερά καθαρά μέχρι υπερβάρβαρα growls. Δεν τους πολυδίνω βάση πάντως.
Τώρα για το φίλο που θέτει την πανάκυρη σύγκριση (λες κι έχουμε να κάνουμε με απόλυτα μεγέθη) με το τραγούδι αυτό των Entombed, ok, πάσο. Και για την απόπειρα ποσοτικής σύγκρισης ενός ποιοτικού μεγέθους, αλλά και για το γούστο του. Πρωτογονίλα τελείως λέμε :Ρ …
Πρωτογονίλα λέει ο θεούλης! :lol2: :lol2: :lol2:
Παντως το δημοψηφισμα μου φαινεται σικε…Δηλαδη ποιος πιστευει οτι περισσοτεροι γουσταρουν entombed απο dark tranquillity και ειδικα in flames?
Επισης εκτος απο βαμενους ντεθαδες ποσοι ακουνε το left hand path και λενε α αυτο ειναι δισκαρα ας το ξαναβαλω τωρα…:-s
Ψηφιζετε κατα συνειδηση ρε οχι με βαση τους προπαγανδιστες!!
καλα τα λεει ο κιρατζος.14-6 αντε να το γυρισουμε!
Το N.W.O.S.D.M έχει τόσα μπάζα που οι σκουπιδιάρηδες του Γκέτεμποργκ απεργούν συχνότερα και από τους Αθηναίους.
Το Left Hand Path δεν είναι δισκάρα…
…είναι η Βίβλος.
Θα απογοητέυσω αρκετούς αλλά κι εγώ φλορουμπάκι. Απ’ τη στίγμη που το δεύτερο μέτωπο περιλαμβάνει at the gates ρίχνω εκεί τη ψήφο μου (βέβαια και oι dark tranquility μ΄αρέσουν και οι in flames μέχρι το Clayman)… Γενικά πάντως το προτιμώ γιατί ηχεί πιο καλά στο αυτί μου. Ούτως ή άλλως πότε δεν έχω χαρακτιριστεί ως deathας, ούτε άκουγα φανατικά Death (το αγνό κυρίως)
Ωστόσο δεν μπορώ να διαφωνίσω στο ότι δεν περιλαμβάνει μπάζα, ούτε προσβάλλομαι άμα μου πουν ότι δεν είναι death
Μιας κι όμως έχω ακούσει και τα 2 μέτωπα, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι αυτά που αντιπαρατίθενται στο πολ είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Από κει και πέρα τα συμπεράσματα δίκα σας για το κατα πόσο το N.W.O.S.D.M. είναι death ή όχι
Eπίσης ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ όποιος ακούει μόνο N.W.O.S.D.M. δεν μπορει να υποστηρίζει ότι είναι deathas!
N.W.O.S.D.M. ψηφισα και το στηριζω με παθος και αλαζονεια 8)