Sweden Rock Festival 2008

Απο Sweden για την ωρα δε μ αφορουν καθολου οι Priest ως headliners.Βαριεμαι κιολας ειναι η αληθεια.Απιστευτα.Ειμαι “αιρετικος”,το ξερω,αλλα περι ορεξεως…:stuck_out_tongue:

Για την ωρα τα ισχυρα κινητρα για κει ειναι οι BOC,Volbeat,Dare,Hensley/Lawton,Ministry,Carcass,Coheed&Cambria,Elo,Derringer Band με τον ΘΕΟ Αaronson…
Αντε να δουμε τι αλλο θα δουμε…:smiley:

Α,εντιτ.

Βγηκαν ηδη τα λεγομενα December Tickets για ολο το 4ημερο.Οσοι ενδιαφερεστε για παραπανω πληροφοριες ειτε τσεκαρετε το σαιτ,ειτε γραφτειτε στο newsletter αν βαριεστε να τσεκαρετε καθε 3 και λιγο.

Γιεα. Κριμα δηλαδης. Πιθανους παντως θεωρω για ευρωπαικα φεστιβαλς φετος τους Guns και Metallica. ΑΝ όμως ειναι να ανακοινωσουν κατι τετοιο, θα γινει στις αρχες του ετους (και βαλε…).

Αναμενουμε. Τα εως τωρα ανακοινωμένα line up του Wacken και Sweden Rock μ’ αρεσουν μεν, αλλα δε με πειθουν ακομα.

χριστε μου δια μου βουδα μου σατανα μου και ετσι!!!

αχ δεν παιζει…και γαμω!!!δεν παιζει…θα κανατο τα αδυνατα δυνατα να παω…δεν γινεται…θα παιξουν στανταρ βαν αλλεν ζεππελιν και μποντζοβι…οου γκαντ!!!

Στις ανακοινώσεις που περιμένουμε βάλτε και των Queen…
Θα κάνουν Ευρωπαϊκή περιοδεία από άνοιξη και μετά (σχεδόν σίγουρα) και αυτή τη φορά δεν τους χάνω που να γίνει πυρηνικό ολοκαύτωμα (αν έρθουν εδώ ακόμα καλύτερα βέβαια :stuck_out_tongue: ).

Σωστος. Προσωπικα δε θα πηγαινα ειδικα για Queen εξωτερικο, αλλα δε θα με χαλούσε καθόλου αν ήταν στο όλο πακετο. 8)

βαλτε στο billing και DEF LEPPARD… WHITESNAKE… SATRIANI… κλπ…κλπ…

:smiley:

8O 8O 8O

μόλις τα ανακοίνωσαν…

είναι και άλλες μπάντες ακόμα πιο μικρές που ανακοινώθηκαν σήμερα…

Δειτε λιγο και την φιγουρα του κυριου στην αρχικη… Ποιον σας θυμιζει???:roll:
http://www.swedenrock.com

Μπα, νομίζω και παλιότερα τον είχαν :stuck_out_tongue:

δεν είναι ο Page και χρόνια τώρα τον έχει ως σήμα το Sweden rock… αλλά δε θυμάμαι ποιος στα κομμάται είναι…

και μια που το έφερε ο λόγος…

οι ZEPPELIN μάλλον δεν θα κάνουν περιοδία… παρά τη μια αυτή εμφάνιση…

γκαντ ντεμ ιτ…:frowning:

Γιατι? Γιατιιιι??? ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???:razz: :lightsabre: [-X

To μέχρι στιγμής billing δεν είναι τόσο ισχυρό για να με κάνει να εγκαταλείψω τα πάτρια…Αν κ μόνο με τις υποψίες που είχα ήμουν με το ένα πόδι εκεί…Πότε θα υπάρχει τίποτα πιο στανταρ(και συνταρακτικό ελπίζω)?

είπα ΜΑΛΛΟΝ ε; δεν είναι ακόμα δεδομένο…

το γιατί είναι πως οι Plant και Page δυσκολεύονται, μέχρι τώρα, να αποδώσουν όπως πρέπει τα τραγούδια επί σκηνής και αν μάλιστα προστεθεί και η κούραση μιας επερχόμενης περιοδείας τότε θα δυσκολευτούν ακόμα πιο πολύ…

πο πο def leppard… :slight_smile:

γιατι δεν τους φερνει κανενας και στην ελλαδα… ή δεν θα μαζευαν κοσμο…? :-k

πως παει το πραγμα εκει?
ειναι 1 μερα?2 μερες?
1 σκηνη?2 σκηνες?

Όπως το κάθε μεγάλο ευρωπαϊκό festival που σέβεται τον εαυτό του και τους θεατές του, είναι φυσικά τριήμερο και διαθέτει 4 σκηνές… 8)

Δεν έχω πάει εκεί (ακόμα!), αλλά από ότι ξέρω έτσι είναι! :-k
Ας πει και ο Sirjim για σίγουρα! :wink:

Όσον αφορά τις νέες προσθήκες στο billing, προσωπικά ξενέρωσα λίγο… :frowning:

Καλοί οι Def Leppard, αλλά όχι τόσο, όσο να με τραβήξουν εκεί πάνω! [-X

Και τους Whitesnake, Testament, Joe Satriani κ.τ.λ. τους έχω δει πολλάκις…

Ελπίζω ο τρίτος headliner να με κάνει να αλλάξω γνώμη… :papas:

οκ maiden1979

οι μερες ειναι οπως φαινονται στην αφισα?
δηλαδη…

1η μερα priest,saxon
2η μερα boc
3η μερα def leppard,whitesnake
4η μερα tba

Όχι, δεν νομίζω… :-k

Τυχαία είναι η σειρά από αριστερά στα δεξιά.
Αυτό που παίζει ρόλο είναι η σειρά από πάνω προς τα κάτω.
Δηλώνει πόσο “μεγάλα” είναι τα groups για την εκάστοτε χώρα και συνεπώς την σειρά εμφάνισης…

Και δεν είναι 4 μέρες, είναι 3! :wink:
Οι σκηνές είναι 4! :stuck_out_tongue: