Sweden Rock Festival 2008

α ναι!οκ :slight_smile:

παντως μπορει να μην εχει τα μεγαλα ονοματα, το διδυμο carcass-at the gates παιζει σχεδον παντου
αλλα αν σου περισσευον να πας, σιγουρα θα περασεις καλα με τους headliners
και επιπλεον θα δεις μικρες ή μεσαιες (και αλλωτε μεγαλες) μπαντες που δεν βλεπεις συνεχεια. (τουλαχιστον εγω)
οπως tesla,fastway,dare,testament κλπ κλπ

οχι maiden οι μερες ειναι τεσσερις… :wink:

4-5-6-7 ιουνιου… :slight_smile:

Τρείς είναι οι μέρες του SWEDEN ROCK βρε παιδιά…

όσοι σκέφτεστε να πάτε να έχετε υπόψιν σας, πως βολεύει απο Δανία, πτήση Κοπενγχάγη και μετά με αυτοκίνητο ή τραίνο προς το φεστιβαλ. Απέχει δυο ώρες μόνο. Μη πάτε απο Στοκχόλμη γιατί είναι περίπου 500 χλμ η απόσταση!! Ψάξτε πολύ καλά τα ξενοδοχεία και τα σπίτια που νοικιάζονται κοντά στο φεστιβάλ… μη πάτε μακριά γιατί …χαθήκατε! Μη μείνετε καθόλου Κοπενγχάγη… είναι ωραία, αλλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ…

Είναι σούπερ εμπειρία το sweden rock… μόνο τα μαγαζιά που έχει απ’ έξω με t-shirts, CDs κλπ είναι δύο φορές σαν το Μοναστηράκι σε όγκο, μέσα στον χώρο του φεστιβάλ είναι εκπληκτικά, έχει πολλές παράλληλες εκδηλώσεις… clinics, signing sessions κλπ… άριστη οργάνωση, πολύ λογικές εως και φτηνές τιμές σε ότι αγοράσεις… καταπληκτικό ήχο σε όποια σκηνή και αν πας και φυσικά …πολλές Σουηδέζες (γκουχ…) και όλο μεθυσμένους Σουηδούς… χώρια που εκεί βρίσκεις κάθε καρυδιάς καρύδι… από άλλους Έλληνες μέχρι και …Άραβες… Τούρκους, Βραζιλιάνους και είναι όλοι με τις σημαίες τους και τις ανεμίζουν…

Εμείς ήδη έχουμε …φύγει πάλι φέτος…
Α… και οι μόνες ημερομηνίες που έχουν αφήσει κενές οι BON JOVI είναι αυτές του SWEDEN ROCK… λέτε;;

Πάντως από την περυσινή σας κάλυψη του φεστιβάλ στο Rock Hard έχω παράπονο:
Δεν αναφέρατε καθόλου την εμφάνιση των Gov’t Mule, πόσο μάλλον να δημοσιεύσετε και φωτογραφία…

:wink:

Για αυτό δεν απάντησα εγώ τόσες μέρες!

Περίμενα αυτήν την απάντηση! :wink:

Η 4η Ιουνίου είναι απλά warm-up day! Την επόμενη ξεκινάει το festival!

Aυτήν την ανακοίνωση περιμένω για να αρχίσουν να καταστρώνονται τα πρώτα σχέδια… 8)

thanks for the info… :wink:

και κατι αλλο ακομα.
τι εστι warm up day, γιατι στο φεστιβαλ στο ελαντα ντεν εχει τετοιο…

τι κοστος περιπου βγαινει συνολικα ενα ταξιδακι στο φεστιβαλ αυτο;;;;
που μπορεις να μεινεις;; καμπινγκ παιζει;;

Και εδω καμια ανακοινωση…

Ρε παιδιά σας λέει τίποτα αυτό…??? ή έχω χάσει κάποια επεισόδια???

BREAKING NEWS ON FRIDAY!
On friday, january 18 at 3PM local time / 9AM Eastern US time, we will announce yet another band confirmed for Sweden Rock Festival 2008. This is not another “headline act” but it is a very exclusive show from a band that will unite at Sweden Rock Festival and play together for the first time in 20 years. This will also be the only show in Europe this summer. Keep your eyes open, you don’t want to miss the news that this band is back together again!

Χμ. Εχθες που τσεκαρα το site του Hellfest ανεφερε πανω κατω τα ιδια. Οτι θα γινουν καποιες ανακοινωσεις στις 18/01, και ελεγε οτι ‘‘θα παρουν ρισκα’’ και οτι ‘‘θελουν να ειναι κατι ξεχωριστο’’. Ισως προκειται για το ιδιο γκρουπ.

Αν ειναι πιο μικρο ονομα / underground και ειναι Αμερικανικη μπαντα… Fifth Angel;

ωχ το ειδα και γω στο newzletter μου…μα τι να ειναι τι να ειναι… ποια μπαντα σταμματησε το 87-88;;; μηπως ειναι τπτ ποζεραδες;;

Υποψιαζομαι Van Halen…

Μπα… αφού από την ανακοίνωση λέει πως θα παίξουν στο Sweden Rock για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.
Αν δεν πάρουμε το “20 χρόνια” τοις μετρητοίς, θα μπορούσαν (όνειρο) να είναι Rainbow με JLT. Αλλά λέει πως δεν είναι headliner οπότε δεν παίζει (γιατί αν έκαναν οι Rainbow reunion θα’ ταν πρώτο όνομα).
Τίποτα ξεχασμένοι θα’ναι και θα γελάσουμε :stuck_out_tongue:

Ekeini tin epoxi ginetai xamos sta limeria mou alla exo kairo gia get together me mia psixi opote tha to palepso oso den paei 8)

Βασικα Κοζυ για τους ιδιους ακριβως λογους σκεφτομαι τους Fifth Angel. Το line up του πρωτου δισκου εχει ακριβως 20 χρονια να ανεβει στη σκηνη, ως underground εχουν ενα αρκετα σεβαστο ονομα (κατι μεγαλο θα πηγαινε για headliner) και εξ αλλου (και σημαντικοτερο), πριν εναμιση (:wink: χρονο σκεφτοντουσαν να κανουν reunion κατι που τελικα δεν εκατσε. :-k

Αν τελικα προκειται για δαυτους (ελπιζω πως οχι, θελω να τους δω), θα ακουσεις το ντεμπουτο και μετα θα αναθεωρησεις. Πφ. [-X

Ώπα! Τι Fifth Angel πήρε το μάτι μου? Αν κάτσει reunion θα έχει περιοδεία μετά το exclusive show, έτσι?:-s

αιντε σημερα αυριο θα μαθουμε…κατι καλο θα ειναι ρε σεις…για να το διαφημιζουν ετσι…ξερω γω…

TRIUMPH To Reunite For SWEDEN ROCK FESTIVAL

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=88733

Καλη φαση…Απλα αυτο…!!!