Πάρα πόλυ ωραίο το report rasp!!!Μας έβαλες για τα καλά στο κλίμα!!! :thumbup::thumbup:
Αμά έβαζες και καμιά φωτο από καμιά Σουηδεζούλα…τεσπα… :lol: :lol:
Κάτι τέτοια report από εδώ μέσα από όλους όσους έχετε πάει εξωτερικό για συναυλίες μου έβαλε κι εμένα το μικρόβιο και πήγα φέτος κι εγώ έξω και δυστυχώς έπαθα ζημιά!!!
Η αρχή του κειμένου σου είναι η απόλυτη αλήθεια…
"Θεωρώ πως είναι μεγάλη τύχη να έχεις την ευκαιρία, έστω μία φορά το χρόνο, να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, τη ρουτίνα και πολλές φορές τη μιζέρια της Ελλάδας σε συναυλιακό και μη επίπεδο. "
@Metal_Laws: Ευχαριστω αρχοντα…Θα προσεχω τις γκαντεμιες…
@Non_serviam & Bleedin: Εχω κατι φωτογραφιουλες με Σουηδηζες και οχι μονο (Νορβηγεζες, Δανεζες) αλλα λογω του οτι προηγουνται οι μουσικες φωτογραφιες αμα αρχιζα να βαλω και απο τις καλες θα εβγαινε το ριπορτ 40 σελιδες…
Deathstars οποως ειπα μου αρεσαν, περιεργως αλλα ναι…Οσο για Blackfoot εχουν σταματησει δυστυχως να το παιζουν το εφηβικο ειδωλο απο τοτε που εφυγε ο Medlocke…
In Flames γαματοι εννοειται…
Non_serviam σε ευχαριστω και σενα και χαιρομαι που κολλανε κι αλλοι αυτο το μικροβιο…Ειναι καλοηθες…:p:p
Ωραίο ραπόρτο, τώρα αξιώθηκα να το διαβάσω και γω. Μια μικρή επισήμανση όμως.
Τους In Flames πλέον δεν τους λες “ανερχόμενους”. Όσο ψηλά μπορούσαν να φτάσουν έφτασαν και είναι και πολύ ψηλά από άποψη εμπορικότητας. Άλλωστε μπάντα που παίζει headliner στο Sweden Rock μόνο ανερχόμενη δεν είναι.
Άντε και του χρόνου πάλι εκεί να κάνεις τον ανταποκριτή.
Αν τα εχει κανει και πει αυτος που νομιζω ολα αυτα μην δινετε σημασια…Προκειται για επικο μαλακα και μαιντανο…
Οπως και να εχει μεγιστη γυφτια…Ε τι να κανεις, κανεις δεν ειναι τελειος…
Αλλα μην ψαχνουμε αφορμες και τετοια να λεμε οτι και αυτοι ειναι για τον πουτσο σαν εμας και αλλα τετοια γραφικα…Το φεστιβαλ ηταν κορυφαιο και καμια μετα-γυφτια δεν μπορει να το αλλαξει αυτο…