Sweden Rock Festival 2009

Πάρα πόλυ ωραίο το report rasp!!!Μας έβαλες για τα καλά στο κλίμα!!! :thumbup::thumbup:
Αμά έβαζες και καμιά φωτο από καμιά Σουηδεζούλα…τεσπα… :lol: :lol:

Κάτι τέτοια report από εδώ μέσα από όλους όσους έχετε πάει εξωτερικό για συναυλίες μου έβαλε κι εμένα το μικρόβιο και πήγα φέτος κι εγώ έξω και δυστυχώς έπαθα ζημιά!!! :stuck_out_tongue:
Η αρχή του κειμένου σου είναι η απόλυτη αλήθεια…
"Θεωρώ πως είναι μεγάλη τύχη να έχεις την ευκαιρία, έστω μία φορά το χρόνο, να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, τη ρουτίνα και πολλές φορές τη μιζέρια της Ελλάδας σε συναυλιακό και μη επίπεδο. "

Πάντα τέτοια σου εύχομαι!!!Και ακόμα καλύτερα!!! :smiley: :smiley:

edit: ΘΕΛΩ IN FLAMES!!!ΤΩΡΑ ΓΑΜΩΤΟ!!!

καλά όλα αυτά, αλλά ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΗΓΕΣ ΡΕ ΑΜΠΑΛΕ! Βάλε καμιά φωτό απ’τις σωστές! Εγώ από Τσεχία έκανα κοτζάμ φωτορεπορτάζ! 8):stuck_out_tongue:

Ωραίο το ριπόρτο, ΚΑΒΛΑ οι Σαμπαθ (και οι φωτό) αλλά ό,τι κι αν λες, οι Ντεθσταρς είναι γτπ μπάντα.:stuck_out_tongue:
Καλά, γίνεται μπλακφουτ χωρίς τινέητζ άιντολ???

@Metal_Laws: Ευχαριστω αρχοντα…Θα προσεχω τις γκαντεμιες… :stuck_out_tongue:

@Non_serviam & Bleedin: Εχω κατι φωτογραφιουλες με Σουηδηζες και οχι μονο (Νορβηγεζες, Δανεζες) αλλα λογω του οτι προηγουνται οι μουσικες φωτογραφιες αμα αρχιζα να βαλω και απο τις καλες θα εβγαινε το ριπορτ 40 σελιδες…:stuck_out_tongue:

Deathstars οποως ειπα μου αρεσαν, περιεργως αλλα ναι…Οσο για Blackfoot εχουν σταματησει δυστυχως να το παιζουν το εφηβικο ειδωλο απο τοτε που εφυγε ο Medlocke…

In Flames γαματοι εννοειται…

Non_serviam σε ευχαριστω και σενα και χαιρομαι που κολλανε κι αλλοι αυτο το μικροβιο…Ειναι καλοηθες…:p:p

Ωραίο ραπόρτο, τώρα αξιώθηκα να το διαβάσω και γω. Μια μικρή επισήμανση όμως.
Τους In Flames πλέον δεν τους λες “ανερχόμενους”. Όσο ψηλά μπορούσαν να φτάσουν έφτασαν και είναι και πολύ ψηλά από άποψη εμπορικότητας. Άλλωστε μπάντα που παίζει headliner στο Sweden Rock μόνο ανερχόμενη δεν είναι.
Άντε και του χρόνου πάλι εκεί να κάνεις τον ανταποκριτή. :smiley:

Λες ε…??..Ψεματα θα ειναι αν σου πω οτι δεν θελω να παω και το 2010… :stuck_out_tongue:

Perfection το report!Και του χρόνου με την γνωστή αγαπημένη σκατόφατσα και την παρέα του…!I go craaaazyyyyy!:wink::smiley:

Θεείκό το report…Μπράβο…Μου θύμησαν πολλά ωραία πράγματα…

Λείπουν βέβαια ο johhny winter και o sardinas που ήταν καταπληκτικοι αλλά πέφταν μαζί με άλλους οπότε λογικό…

Σε ευχαριστω πολυ…Αυτος ηταν ο στοχος μου…

Winter ηθελα να δω αλλα ηταν ιδια ωρα με Motorhead οποτε δεν υπηρχε καν διλλημα…

Sardinas δεν μου αρεσει τοσο αλλα καπου πανω επεφτε και αυτος…

http://www.rocking.gr/article6277.php

Χρήστο, τραγικοί οι δικοί σου πάνω :lol:

Καλά, αστεία η υπόθεση με το πρόστιμο…

Οι Σουηδοί έχουν καλό μουσικό αυτί εν τέλει…!:stuck_out_tongue:

Δεν ειμαστε μονο εδω για το πουτσο τελικα…

όπως και να το κάνεις, είμαστε ακόμα περισσότερο…κανείς ποτέ δε θα φτάσει ή μάλλον δε θα κατέβει στο μεγαλείο μας!:slight_smile:

Now playing: Amorphis - Drifting Memories
via FoxyTunes

Αν τα εχει κανει και πει αυτος που νομιζω ολα αυτα μην δινετε σημασια…Προκειται για επικο μαλακα και μαιντανο…

Οπως και να εχει μεγιστη γυφτια…Ε τι να κανεις, κανεις δεν ειναι τελειος…

Αλλα μην ψαχνουμε αφορμες και τετοια να λεμε οτι και αυτοι ειναι για τον πουτσο σαν εμας και αλλα τετοια γραφικα…Το φεστιβαλ ηταν κορυφαιο και καμια μετα-γυφτια δεν μπορει να το αλλαξει αυτο…