ΚΑΙ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Μπράβο ρε, omg!
Εσυ την έπιασες ρε???Παράγκα rocking
χαχχαααχχαχααχαχχα…με ειδα στο video wall…:lol: (αυτος με το καπέλο με την γαλαζια φωτογραφική…)…ειναι μικρος τελικά ο κοσμος του sweden rock…
xaxaxa…αυτα είναι…Λοιπόν μερικές ακόμα…
Marillion
Lita Ford
Kamelot (για να είμαι ειλικρινης απλά πήρα την Φωτο και έφυγα)
UFO
pws itan oi zz top???
Πολυ καλοι…για μένα η καλύτερη στιγμή του φεστιβαλ…
Ηταν παρα πολυ καλοι θα ελεγα…Ιστορικη στιγμη μπροστα στα ματια μας…Γενικα μιαμιση ωρα μας εκαναν να γουσταρουμε southernια στο φουλ…
Αν και για εμενα η εμφανιση του φεστιβαλ ηταν οι Europe…
Το report εστάλη στους εδίτορες και κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα ανέβει…
Αφορμη για να ποσταρω σταθηκε η αναγνωση της κριτικης του φεστιβαλ στο rockhard.Μου προξενησε τρομερη εντυπωση οτι ο απεσταλμενος του περιοδικου μιλουσε για καταρρακτωδη βροχη που επεφτε σχεδον καθολη την διαρκεια του φεστιβαλ και οτι καποιες στιγμες δεν εβλεπες και μπροστα σου:!::!::!::!:Και ρωταω εγω τωρα χωρις απαραιτητα να περιμενω απαντηση εδω γιατι ακυρωθηκαν 2 μερες του μεγαλυτερου φεστιβαλ μας???Δηλαδη εδω δεν ειχαν προβλεψει οτι μπορει να κανει κακοκαιρια?Μεγαλο φεστιβαλ διοργανωνουν αυτα δεν προβλεπονται?Και στο swedon rock ειχε λεει 5 σκηνες8O8O:!::!::!:και δεν ακυρωθηκε καμια μπαντα!!!Αληθεια τοσο πισω ειμαστε???
Καλησπέρα κ από μένα!! Χθες ήμουν στο Sonisphere festival που έγινε στο Hultsfred της Σουηδίας. Headliners ήταν οι Metallica, συνολικά έπαιξαν 11 συγκροτήματα, ο λόγος που γράφω εδώ είναι ότι η βροχή που έπεσε δεν περιγράφεται, πραγματικά ανοίξαν οι ουρανοί, ειδικά κατά τη διάρκεια του σετ των Meshuggah και των Mastodon η βροχή ήταν καταρρακτώδης και συνεχής χωρίς να σταματήσει να βρέχει δευτερόλεπτο, δεν υπερβάλλω, και το νερό που έπεσε άπειρο, μάλιστα τράβηξα φωτογραφίες τις οποίες θα ανεβάσω σύντομα για να δείτε πώς ήταν ο χώρος του φεστιβάλ…παρ’όλα αυτά το πρόγραμμα τηρήθηκε με ακρίβεια λεπτού, μάλιστα οι διοργανωτές μοιράζανε αδιάβροχα στους θεατές…αυτά προς γνώση των φυλάκων…θα επανέλθω με ντοκουμέντα…
Χαιρετισμούς από Σουηδία
Με quote το παραπανω αλλα και το ποστ του ghost of freedom να αδραξω την ευκαιρια και να πω το εξης…
Γιατι νομιζετε χτυπιεμαι τοσο καιρο και τα λεω…??..Επειδη μισω τα φεστιβαλ στην Ελλαδα…??
Οχι…Επειδη καπου στο βαθος ελπιζω καποια στιγμη να διορθωθουμε…
Τα λεει στο report του στο rockhard ο Δημητρης (Σειρηνακης), τα λεω και εγω στο report που θα ανεβει εδω συντομα…
Εριχνε τα κερατα του απο βροχη και χαλαζι και ολα εγιναν τελεια και με απολυτη τηρηση των ωραριων…
Δεν ξερω τι συμβαινει εδω και δεν μπορουμε να κανουμε ενα φεστιβαλ της προκοπης…Μιλαγαμε πολυ ωρα με τα παιδια στην 4η μερα του Rockwave για το θεμα αλλα ουσιαστικα δεν καταληξαμε καπου…
Anyway θα διαβασετε και θα δειτε και μονοι σας οταν ανεβουν τα εν λογω report και οι φωτογραφιες του ghost…
Παυει να ειναι αστειο οταν μιλαμε για ανθρωπινες ζωες. http://www.crackhitler.com/?page=rumors&id=1381
Τωρα τι σχολιο να κανω οταν δεν πιανετε το νοημα…??
Δεν ξερω.Σκεψου.
Λογω περασμενης ωρας δεν θα κατσω να γραψω αλλο τεραστιο ποστ…γιατι εχουμε και κρεβατια…
Ομως θα πω οτι αναφερομαστε σε συνθηκες που μπορουν να φροντιστουν ωστε να διεξαχθει ενα φεστιβαλ…Δεν μιλαμε για τυφωνες Κατρινα, μουσωνες και τσουναμι…
Απλα η υπερβολη ειναι στο αιμα ολων…
Anyway θα διαβασετε, θα δειτε φωτογραφιες και θα κρινετε μονοι σας…
Οριστε και το report απο το festival…Ανεβηκε…
Διαβαστε και πειτε και καμια γνωμη…πρωτη φορα κανω report ολοκληρου festival…
Εγω παντως θα προτεινα να μην ξαναγραψεις κανα παρομοιο report…
Γιατι υπαρχει κοσμος φθονερος και θα 'ταν κριμα να σε γκαντεμεψει…!!!
Παντα να εχετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!