Sylvester stallone vs arnold schwarzenegger

Aν θυμαμαι καλα,σε μια συνεντευξη του ειχα διαβασει οτι ειχε γινει επιπλοκη στη γεννα…
Αλλα δεν ειναι μονο στραβοστομης,ειναι στραβοφρυδης,στραβομυτης,στραβοσαγονης και αλληθωρος! :razz:

Παρολαυτα ειναι ο σταλονε και ειμαστε μαζι του.:p:lol:

+1, χωρις τα ιμοσιον

+1, χωρις τα ιμοσιον

και οι 2 ειναι τουμπανα και δινουν ξυλο…αλλα ψηφιζω σταλονε…το 1 ροκυ και το 1 ραμπο ειναι ταινιαρες πιστευω!!!αν και πιστευω οτι σε ξυλο ο μπρους λι τους εχει και τους 2…οπως και τον τσακ νορις…:lol::lol::lol:

εε λιγα για τον νορρις μην σουρθει απο το υπερπεραν η γυριστη του κλωτσια.

αν και τον σπαει στο ξυλο ο λι

Πω ρε παιδιά, είμαι ο μόνος δηλαδή που δεν έχει δει κανέναν Εξολοθρευτή, Ράμπο,τον Ρόκυ το Κόναν?:-s
:oops:
Μόνο το Βαρομετρικό Χαμηλό έχω δει με τον Σταλόνε.:stuck_out_tongue:

Θα δω τα Terminator, Conan για την φάση σίγουρα πάντως.

:eek::eek::eek:

ΒΑΝ, πλζ:-k
(:p)
περα απο την πλακα, επιβαλλονται…

:lol::lol:Δεν θα μπω ΜΠΑΝ επιτοπου,μιας και θελει πολλα κιλα @@ για να γινει τετοια παραδοχη:lol::lol::lol:.αξιεπαινος λοιπον…αλλα δες παντως κατι απο τα παραπανω,βσκ Κοναν(το πρωτο,το καλο,το καλυτερο ταινιονι fantasy ever,με καλυτερο soundtrack στην ιστορια του κοσμου και ανθρωποτητας) και Τερμινατορες 1-2 ειναι σουπερ ταινιες…ραμπο μετα,χαβαλες κτλ αποκλειστικα(πλην του 1ου,που εχει και κατι να πει και δεν ειναι η απιστευτη αμερικανια που ειναι τα αλλα 2…)…

ουτε γω τα εχω εχω δει.

Ποιο ειναι αυτο με το Σταλλονε που ειναι ορειβατης και στη πρωτη σκηνη ριχνει μια τυπιισα απτο γκρεμο? Αυτο εχω δει
(παιζει ναναι το βαρομετρικο χαμηλο δηλαδη)

εδιτ: A και αυτο που ειναι μπατσος και ειναι η μανα του εχω δει

Eσυ Μπαν…:p…ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕΤΕ!!!

τωρα σοβαρα πρεπει να διαλεξω???
:lol::lol:
θα πω σταλονε μου ειναι περισσοτερο συμπαθης…

Παρ’οτι οι περισσοτεροι απαντατε Σταλονε,βλεπω οτι τα δημοψηφισματα δειχνουν ισοπαλια.Εγω προτιμω Σταλονε παντως γιατι ο Σβατζος μου φαινεται ολιγον τι αντιπαθητικος και καραγκιοζης.:stuck_out_tongue:

:bow:

Χάλια και οι δύο σαν ηθοποιοί. Ψήφισα Σβαρτσενεγκερ γιατί έχει παίξει σε περισσότερες καλές ταινίες σε αντίθεση με τον άλλο που έχει παίξει σε μετρημένες αξιόλογες ταινιες.

Get to the Choppa !! ( με γερμανική προφορά)

Παιδιά ένας είναι ο Ήρωας δράσης
Tι σταλόνε και Σβατσενέγκερ μου λέτε

Steven Segal Rules

#-o

#-o ελατε ρε παιδια τωρα. Ενας ειναι ο θεος:

εισαι κ ολυμπιακος και φαν του νορρις.κατευθειαν αντ!

Τι φλεβες ειναι αυτες!?!? 8O :? :lol:

*64 χρονων