Επιστροφή των System Of A Down στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά φεστιβάλ;

ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ 8O

Με βάση τα όσα αναφέρει στο επίσημο blog του ο Francis Zégut, παρουσιαστής της εκπομπής Pop Rock Station στο γαλλικό σταθμό RTL2, οι System Of A Down θα εμφανιστούν στο Παρίσι, στις 6 Ιουνίου του 2011.

Αυτή υποστηρίζεται πως θα είναι μια από τις πολλές εμφανίσεις των «επανενωμένων» Αμερικανό-Αρμένιων superstars στα ευρωπαϊκά φεστιβάλ του ερχόμενου καλοκαιριού.

Αναμένεται μάλιστα επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, με περισσότερες πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια του συγκροτήματος, πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Εμείς στηριζόμαστε στην αξιοπιστία του εν λόγω blog και περιμένουμε με ανυπομονησία.

Φέρτε τους στο Sonisphere!!! :dizzy::papas::bow2:

pe8ainw

[B]ΑΥΤΟ!![/B]

ασααγησξκσωφσφγαδγσαδηκξσδγηφηξαδσηαγηδσκηφσ 8O

8O:!::!::!::!:

ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕΕΕΕ!!! 8O8O8O8O

φερτε τους στο πρινσιπαλ

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; 8O:!:

[B][SIZE=“4”]ΝΑΙ ΡΕ…[/SIZE][/B] Αν και αν δεν βγει επισημη ανακοινωση, ας μην το δενουμε κιολας… Αν ομως γινει αυτο που τοσο καιρο ευχομαστε, [B][SIZE=“4”]ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ[/SIZE][/B] οπωσδηποτε… Τρελα, [B]ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ[/B]…:vibrate:

Όμορφα…και live, αλλά και δίσκο νά’χαμε απ’τους SOAD, θα’ταν ομορφότερα:):!:

8O8O8O8O

τέλεια!!! μακάρι να έρθουν και από τα μέρη μας…:D:D

[U]μερικές ακόμη πληροφορίες[/U]

[B][SIZE=“6”]ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ!!![/SIZE][/B]

το λεει και στο wikipedia… οτι ειναι ενεργοι πλεον…:D:yahoo::yahoo::yahoo:

Μάλιστα. Καλά νέα χωρίς καμία αμφιβολία. 15 πόστ έως τώρα σε αυτό το θρεντ και κανένα από αυτά δεν ανέφερε κάτι για ξεπούλημα η αρπαχτή όπως συνηθίζεται. Εξεπλάγην. Μακάρι να έρθουν και στην χώρα μας και να μπορέσουμε να τιμήσουμε όπως της πρέπει την πρέπει την μπάντα που ανακαλύψαμε και πρωτοακούσαμε οι περισσότεροι από εμάς στο γυμνάσιο/λύκειο.
Περιμένουμε. :smiley:

Υ.γ. Ελπίζω να μην μας κρατάνε μουτράκια για το φιάσκο του '98 :stuck_out_tongue:

ο serj είχε πει φέτος σε συνέντευξη ότι ούτε καν θυμάται τα άσχημα περιστατικά από εκείνο το live… έχει καλές αναμνήσεις λέει!! άσε που φέτος μετά το live τον συνάντησα και μουπε ότι ήταν κατενθουσιασμένος από το ελληνικό κοινό :wink:

τα άρθρα στο wikipedia Μπορείς να τα αλλάξεις και να γράφουν οτι ειναι κλαρίνο-band των 70’ς και έχουν πεθάνει σε δυστύχημα με γαϊδούρι…δεν λέει κάτι…

σε λίγες μέρες θα μάθουμε λογικά.

Κάποτε είχα διαβάσει σ΄ενα περιοδικό ότι οι SoaD σκόπευαν να βγάλουν 5 album και να σταματήσουν “γιατί σε 5 album θα έλεγαν αυτά που είχαν να πουν”. Δεν ήταν σε συνέντευξη οπότε πάντα το είχα σαν 50/50 αλήθεια/ψέμα αυτό.

Oταν, μετά τα Mezmerize/Hypnotize που καρφώθηκαν στο νούμερο 1, ανακοίνωσαν το hiatus άρχισα να το πιστεύω περισσότερο και να τους λατρεύω ακόμα ποιο πολύ. Δεν είναι σύνηθες (ειδικά στους καιρούς μας) να είσαι στο νούμερο 1, με εκατομμύρια να εισρέουν και να σταματάς.

Να πω την αλήθεια μου είμαι σε μια μεσαία κατάσταση. Απο την μια θέλω σαν τρελός να επιστρέψουν. Να τους δω ζωντανά και γιατί όχι να βγάλουν άλλο ένα album. Απο την άλλη νοιώθω περίεργα γιατί έχω την υποψία πως θα έρθουν και θα μου χαλάσουν την ψευθαίσθηση που έχω για την μπάντα που εμφανίστηκε, γάμησε το σύμπαν και σταμάτησε πριν κορεστεί!

Συμφωνω με τον crimson_Idol, στο wikipedia γραφει ο καθενας ο,τι θελει. Οποτε περιμενουμε επισημη ανακοινωση για να ουρλιαξουμε απο πωρωση με σιγουρια… :wink:

Δεν νομιζω να υπαρχει φοβος κορεσμου αν επανενωθουν. Απο την στιγμη που οταν ενιωσαν οτι μπορει να γινει αυτο, εκαναν διαλειμμα, τωρα αν επιστρεψουν καποια πραγματα θα εχουν ξεκαθαριστει και θα συνεχισουν απο εκει που σταματησαν, να βγαζουν [B][SIZE=“3”]ΔΙΣΚΑΡΕΣ [/SIZE][/B]και να σπερνουν στα live…