Υπάρχει ποτέ περίπτωση να δούμε τους system live?
Δεν θα ηταν καλυτερα να εβαζεσ ενα τετοιο τοπικ σατα διαφορα?
Αντε και χαρηκα…
Έχω νευριάσει επειδή συνέχεια λένε και τελικά δεν γίνεται τίποτα!Απ’τον χειμώνα ετοιμάζομαι και κάνω χαρές και τελικά μου βγαίνει συνέχεια ξυνό!
Εγω το ψαχνω ποσο καιρο το θεμα! Ακουγονται διαφορα αλλα τιποτα επισημο. Μακαρι να ρθουν!!
S O A D
RULEZ 8)
την τελευταία (και μοναδική) φορά που ήρθαν έφαγαν τρομερό κράξιμο…δεν νομίζω λοιπόν να έχουν την Ελλάδα στα άμεσα σχέδιά τους…κρίμα…
Σωστό κι αυτό!Τέτοιοι που έιμαστε καλά να πάθουμε!Εγώ πάντως λέω να τους στείλουμε κανά απολογητήριο γράμμα μπας και γίνει τίποτα!
ναι…δεν λέω καλή ιδέα αλλά μαζί με το απολογητήριο γράμμα να κάνουμε και 5-6 τάματα στην Παναγία της Τήνου γιατί δεν μας βλέπω καλά… :?
Εγώ τα γονατάκια μου δεν τα χαλάω!Άμα πια,αν θέλουν ας έρθουν άν δεν θέλουν ας κάτσουν σπίτια τους!Αυτοί θα χάσουν!!(Εμείς θα χάσουμε αλλά τέσπα πρέπει να κάνουμε κάτι να παρηγορηθούμε! :oops:
1on - live - mia fora pou tous eida sabbath kai mia solo - htan xalia kai asta na pane.
den einai oti den m aresei i mousikh - tous thewrw -trogoumenous, alla oxi theous -
einai oti paizane LIWMA kai sto gamo tou karagkiozh epioikws. kai den eimai opadiskos gia na exw paropides. kai i priest me halfrod px ellada - pou tous agapw - htan psiloxali - bebaiws glaskwbh meta apo 4 mhnes - skisane !
Δεν παιζει παντως να τους δουμε συντομα Live.Απ’οτι δηλωσε ο Malakian θα σταματησουν τα live και τις ηχογραφησεις για ενα (μεγαλο μαλλον) διαστημα και θα ασχοληθουν με τους εαυτους τους.Λεει παντως οτι δεν διαλυονται.Οριστε και το link για περισσοτερες πληροφοριες
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=51791
Ε, εντάξει βάλανε τα παλικάρια 10 φράγκα στην άκρη και σου λέει: θα κάθομαι γω να χαλάω φαιά ουσία να γράφω τραγούδια? Θα πω στους μαλάκες ότι θέλω ν’ασχοληθώ με τον εαυτό μου αλλά δε διαλύω τη μπάντα (μη φανούμε κιόλας!). Μόνο πείτε τους κάποιος ότι τα ρημάδια τα λεφτά, άμα πολυασχολείσαι με τον εαυτό σου, τελειώνουν γρήγορα και τους βλέπω στην Ελλάδα για αρπαχτή (κατά τη γνωστή συνταγή…)
Άντε γιατί συγχίστηκα τώρα…
ki ego etsi pistevo, ta matsosane gera kai mas grapsan olous sta @@ tous, oi kseftiles. tora afto gia thn arpaxth sthn Ellada ama ginei mallon tha argisei.
__Εγώ πάντως, όσο κι αν τους γουστάρω και τους παραδέχομαι, όσο κι αν γουστάρω τρελά πολλά τραγούδια τους και παρόλο που αναγνωρίζω την μικρή έστω αλλά υπάρχουσα προσφορά και επιρροή τους στη μουσική σκηνή (μέχρι και τους Toto επιρρέασαν! ακούστε το falling in between -φοβερό κομμάτι με επιρροές κι απο άλλα σύγχρονα σχήματα, μπράβο στους toto για την open-minted κίνησή τους, μου θυμίζει Rush και Police η όλη ιστορία), είδα live τους και ξενέρωσα απίστευτα!!
__Σα να έπαιζε μπάντα που διασκευάζει SOAD!! Αίσχος, πραγματικά λυπήθηκα, στεναχωρέθηκα… Αφήστε βέβαια που νιώθω ολίγον εξαπατημένος και πως “να 'ναι καλά το studio”… Βέβαια απο συνθέσεις, στοιχους, attitude και γενικότερα καμία σχέση, αλλά μου θυμησαν επικίνδυνα τους Linkin Park (πολύ φόλα μπαντα! παίζει μια χαρά, αλλά μόνο στο studio -σε live είναι χειρότεροι και απο garage band της Ανω Κοντής Ραχούλας!!
__Α ρε Dream Theater και Rush που σας χρειάζεται κακομοίριδες (σε ότι αφορά απόδωση ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΤΑΤΩΝ τραγουδιών στα live σε σχέση με τα studio album)… Κατά την γνώμη μου, εκεί ξεχωρίζουν οι πραγατικά μεγάλες μπάντες και οι πραγματικοί μουσικοί… στο live.
Αυτό δεν το ήξερα οφείλω να ομολογήσω!Πολύ μαλακία πάντως.Πού πάς κύριε,έχεις και κάποιους fans να ικανοποιήσεις.Είναι πολύ σπαστικό όταν μπάντες ψωνίζονται και γράφουν στα @@ τους τον κόσμο που τους γουστάρει και τους υποστηρίζει
negative - oso parekshghsimos kai na eimai - ta exw dei kai ta lew osa lew
den exw kati na kerdisw. an htan ok - tha elega paiksane game - alla den m aresoun. katalabes ?! an deis mexri kai kalh kritikh tous exw kanei - alla px to xwrisma se 2 diskous enos pragmatos pou xorage se 1 cd - kathws kai kapoia alla pragmata me ksenerwsane trela
Καλά αυτό είναι αλήθεια και ήταν όντως ψιλοπουστιά αυτό που συνέβη με Mesmerize/Hypnotize όμως και πάλι θα ήθελα πολύ να τους δω live,το’χω απωθημένο βρε παιδί μου!