Εκει δε θα ακολουθησω, γιατι το Somewhere In Time το λατρευω. Αναλογα ποτε εγινε η κριτικη στο Toxicity.
παρόν! ήμουν γυμνάσιο όταν βγήκαν
Ερχομουν να βαλω το Behind The Scenes! Καλη φαση.
Πολύ ωραίο το protect the land, επικό κομμάτι
Μπράβο τους που συγκεντρώνουν χρήματα για καλό σκοπό. Οποιος μπορεί ας κάνει μια δωρεά μέσω youtube.
Πριν 3 χρόνια αλλά αφού δεν είχε ποσταριστεί…
Μιας και τα διάβασα όλα τα μνμτα, αναρωτιέμαι αν υπάρχει ακόμα στο ελληνικό κοινό τους, μεγάλο ή μικρό, η διαμάχη Τανκιαν ή Μαλακιαν… που είναι όλα εκείνα τα ημο/νουμεταλ/αλτερνατιβ οπαδάκια να ανάψουν τα αίματα… Άντε να βγάλουν έναν ακόμα δίσκο ν’ ανοίξει νέος κύκλος αψιμαχιών.
Τα οπαδάκιαν.
Προσπάθειες για νέο “sympetherion” ε;
Ας μας επισκεφθούν λοιπόν! Μετά από από τόσα χρόνια κανείς δεν θα τους κατηγορήσει ότι έκαναν… αρμένικη βίζιτα!
Νταξει μωρέ μόνο 31 τραγούδια έπαιξαν (!!!)
Πω ρε μακάρι να μπορούσα να έχω πάει.
Τι σετλισταρα είναι αυτή.
Ναι αλλα στα αρχιδια μας εμεις ειδαμε μπρουτους που παιξανε 70 λεπτα.
Ξεθαματάκι, μέρα που είναι
(Περνούσε και στις ειδήσεις από τον κόσμο)
Εντελώς άσχετο: διάβαζα μία συνέντευξη των Zeal & Ardor (τους οποίους δεν έχω ακούσει) στο πρόσφατο ελληνικό Metal Hammer, και πριν το κυρίως κείμενο το μάτι μου έπεσε σε μία φράση από αυτές που επιλέγονται να φαίνονται με πιο έντονα γράμματα σαν υπέρ-τιτλοι η οποία έλεγε: “ο τρόπος που κάνω μουσική είναι ο ίδιος με το να λέω ένα ανέκδοτο. Πρώτα θέτω μία αναγνωρίσιμη συνθήκη και μετά την ανατρέπω”. Και λέω, μαλάκα μου, δεν έχω διαβάσει πιο γαμάτη/ταιριαστή περιγραφή για τη λογική των τραγουδιών των System of a Down! Πραγματικά έτσι ένιωθα όταν ειδικά πρωτο-ανακάλυπτα τη μουσική τους.
Και η πλάκα είναι ότι όταν έφτασα μετά στο συγκεκριμένο σημείο της συνέντευξης, όντως ο τύπος συνέχιζε αναφέροντας τους System of a Down ως κύρια επιρροή για τη συγκεκριμένη λογική.
Και μόλις κατάλαβα γιατί οι ZaA είναι popular στο μεταλλικό κοινό…