System Of A Down

Ποτέ μη λες ποτέ.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…
Προσευχηθείτε όλοι!..για το καλό της μουσικής και του ψαγμένου στίχου!!

το ειπαμε…εχουν να δωσουν πααααρα πολλα ακομη και πιστευω θα ξαναενωθουν ασχετα με τις φημες που βγαινουν
αν διαλυθουν οριστικα τοτε τους αξιζουν συγχαρητηρια γιατι σταματησαν στην κορυφη της κορυφης
δεν πιστευω οτι θα ταν μια σωστη αποφαση αυτη για τον παραπανω λογο

Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ, αλλα δεν θελω να ενωθουν. Προτιμω να κλεισουν σαν μπαντα με το φοβερο διπλο χτυπημα που κανανε παρα να βγαλουν την πατατουλα τους και να σβησουν με το περασμα του χρονου…

μη μας πεις οτι ξερεις και γι αυτο τιποτα…?:stuck_out_tongue:

bacillus αν ποτε βγαλουν κατι καινουργιο στο μελλον δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα ναι και πατατα…

Εσύ τι λες??? :-- :-- :-- :–

απ’ό,τι ξέρω,πιο πολύ σαν “διάλειμμα” ανακοίνωσαν τη “διάλυσή” τους οι system…

Ναι ετσι ειχαν πει κι οι Antique.:roll: :frowning:

Τίποτα μονιμότερο του προσωρινού.

εγώ ελπίζω να επιστρέψουν και καλά από το “διάλειμμα” και όταν γίνει αυτό να αρχίσουν να δουλεύουν πάνω σε κάτι καινούργιο.όπως ειπώθηκε έχουν ακόμη παααααρα πολλά να δώσουν.

σωστος! οι συστεμ ειναι πολυ μεγαλοι

oi system ειναι μεγαλη μπαντα και πιστευω πως εκτος απ το toxicity που τους εκανε γνωστους επειδη ηταν δισκαρα υπαρχει και το hypnotize που ειναι εξισου δισκαρα…soad uber alles8)

βασικά όλα τα cd τους είναι καλά,εμένα προσωπικά μ’ αρέσουν όλα ακόμα και τα hypnotize/mesmerize που σε αρκετούς δεν αρέσανε.

Mην ξεχνάμε και τα παλιά…System of a down kai Steal this album είναι κ αυτά φοβερά…
Πεθαίνω για το Spiders απο το 1ο !!!

Και μένα μ’αρέσουν
ΑΛΛΑ το Lonely Day είναι τραγικά άσχημο τραγούδι και από τα χειρότερα τους (για μένα).

Για μενα ειναι το χειροτερο τους…

Πολλή κλάψα εκείνο το τραγούδι…[-X

το mezmerize είναι απίστευτη διασκάρα με πολύ μεγάλη ποκιλία στον ήχο… radio/video φοβερό κομμάτι…

το mezmerize για μενα εχει πιο ωραια κομματια. δεν ξερω αλλα απο το hypnotize δεν εχω κολλησει με κανενα ενω απο το mezmerize με αρκετα

Ετσι!
Ρεγγε κοψιμο οι θεοι!!

Holy Mountains!!!