System Of A Down

καταπληκτικοι δισκοι και οι 2 , προτιμω το Mesmerize προσωπικα
οταν βγηκε το ακουγα καθημερινα και το λατρεψα με την μια 9(δεν ειχα ασχοληθει πριν πολυ με SOAD ,θα λεγα αυτο με εκαψε και με εκανε φαν) . Question & Lost in Hollywood ειναι απο τα πολυ πολυ αγαπημενα μου κομματια τους

το Hypnotize στην αρχη δεν με τρελανε τοσο , ειχα ακουσει το (καταπληκτικο) ομωνυμο κομματι πρωτα απόλα
στην συνεχεια το λατρεψα και αυτο αν και βρισκω 2-3 κομματια πολυ βαρετα ( οπως το holy mountains ,sorry ChrisP…). Το Lonely Day δεν ειναι το χειροτερο τους , το βρισκω ενδιαφερον κομματι , στην αρχη δεν μαρεσε καθολου και μενα , πολυ κλαψα . Ειδικα το Soldier’s Side ειναι απλα συγκλονιστικο.

μαλιστα οταν βγηκε το 2ο , τα εκανα και τα 2 σε ενα σιντι να τα ακουω σερι μιας και χωρουσαν και τα 2:p :stuck_out_tongue:

από το hypnotize μ’ αρέσουν σχεδόν όλα,2-3 μόνο μου είναι σχετικά αδιάφορα.το lonely day μια χαρά είναι κατά τη γνώμη μου.

[-X
Ξανα ακου το!

:slight_smile:

δεν ειναι ασχημο κομματι απλα το θεωρω το αδυναμο του δισκου

Eμενα παλι ειναι το αγαπημενο μου απο SOAD γενικα…

χμμ , ενταξει γουστα
εμενα το αγαπημενο μου ειναι το ATWA
αξιζει παντως να κοιταξει και τα b’side τους , εχουν πολλα ακυκλοφορητα γαματα τραγουδια (Temper), διασκευες περιεργες (Snowblind) και απολαυστικα αποσπασματα απο live ( we are on drugs…we are on drugs…BABY…we aaaare oooon drugs…)

ρέγγε το ένα… ψιλοdisco το άλλο (old school hollywood, άλλο αγαπημένο μου)… slayer-ίζει το cigaro… απ’όλα… αν εξαιρέσουμε το revenga που είναι απλά καλό, όλα τ’αλλα κομμάτια είναι ένα και ένα…

όσο για το hypnotize, έχει αρκετές κομματάρες (soldier side-iσως το κορυφαίο τους-, holy mountains, tentative, dreaming)… αλλά δυστυχώς έχει και αρκετά μέτρια (she’s like heroin, kill rock n roll, hypnotize)

Οι System of a down ειναι ενα απο τα καλυτερα καινουρια συγκροτηματα με ωραιους στιχους.Εμενα μου αρεσουν σχεδον ολα τα τραγουδια τους και ορισμενα ακυκλοφορητα αξιζουν οπως η διασκευη του hit me baby one more time της britney spears.Το toxicity και τα hypnotize mesmerize ηταν εξαιρετικα και μακαρι να κυκλοφορησουν και τιποτα καινουριο ανταξιο των απαιτησεων μας.

Τους έμαθα πριν 4 χρόνια ακούγοντας το Toxicity εγώ, και δεν υπάρχει κάποιο άλμπουμ τους που να μη μου αρέσει. Δεν υστερούν ούτε στιχουργικά, ούτε γενικά σε ιδέες. Επίσης, μπορεί να θεωρώ το τοξίσιτυ το καλύτερο τους άλμπουμ, αλλά όσο άκουγα το πρώτο τους περισσότερο, είχα σοβαρές αμφιβολίες!

Μ’ αρεσουν ολα αυτα που εγραψες! Ειδικα το Kill Rock ‘N’ Roll! Γουστα…

εμενα μου αρεσουν παρα πολυ!!γουστα ναι…

εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ το τοξισιτι σαν δισκος και ολα σχεδον τα τραγουδια του…
το μεζμεραιζ το περιμενα καλυτερο,αλλα και παλι μου αρεσε.
α…και για το χυπνοταιζ,το θεωρω πολυ καλο κομματι και μου φαινεται περιεργο που το υποβιβαζεται τοσο

υ.γ. κριμα που το διαλυσαν το μαγαζακι και μαλλον δε το ξανανοιγουν απ οτι βλεπω…

ναι γούστα είναι αυτά… ειδικά το κομμάτι το hypnotize μπορώ να καταλάβω ότι το θεωρείτε πολύ καλό, αλλά εμένα δεν μου λέει κάτι… στο she’s like heroin θεωρώ ότι τα φωνητικά ειίναι τραγικά…

πάντως το mezmerize κάθε φορά που το βάζω να το ακούσω, το ακούω τουλάχιστον 4-5 φορές σερί … κολλάς απίστευτα…

εχω πολλους μηνες να ακουσω καποιο αλμπουμ τους παλι, μεχρι να με ξαναπιασει μουρλα και να τα ξεθαψω… αλλα γενικα γουσταρω τους System Of A Down παρα πολυ οπως εχω ξαναναφερει και παλιοτερα στο φορουμ. ξεχωριζω κι εγω το Soldier Side, καθοτι αυτο μου χει μεινει στο μυαλο περισσοτερο απο τα υπολοιπα και το κομματι με εκφραζει και συγκινει παρα πολυ!

Αυτο ειναι των Travis,οχι των System…Aπλα κυκλοφορησε στο limewire με “ετικετα” soad και εχει μεταφερθει ετσι σχεδον παντου…

Απο διασκευες SOAD, πολυ καλη ειναι αυτη στο Snowblind…

Μπα,

LEGEND OF ZELDA

θεικο κομματι ρε φιλε…ΘΕΙΚΟ !:smiley:

πο πο πορωσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ακουω το σπαιντερς και ειμαι αλλου…συστεμ ζουμε για να σας ακουμε

αν και το αγαπημενο μου ειναι το Mesmerize , το Toxicity ειναι το καλυτερο τους , ειναι ισως το album της χιλιετιας .αξεπεραστο

δεν θα πω την λεξη χειροτερο γιατι δεν του αρμοζει , αλλα το Steal This Album ειναι αυτο που παιζει λιγοτερο στο
στερεοφωνικο μου