Toxicity που τους εκανε διασημους. και μονο το Chop Suey που εχει μεσα αρκει!
Αγαπημένο μου με μικρή διαφορά από το Toxicity είναι το Hypnotize. Πάντως δεν θεωρώ ότι έχουν κακό, ούτε καν μέτριο άλμπουμ. Όλα είναι επικά!
Toxicity μακράν και χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι το αριστούργημα τους και θεωρώ οτι μαζί με το πρώτο των Slipnknot, το Leviathan των Mastodon και 2-3 ακόμα είναι ό,τι καλύτερο και πρωτοποριακό έχει να επιδείξει η σκληρή μουσική την τελευταία δεκαετία. Κλασικό!!!
Ψηφισα mezmerize (αν το κυκλοφορουσαν μαζι με το hypnotize ακομα καλυτερα) γιατι ειναι το αγαπημενο μου με πολυ μικρη διαφορα απο το toxicity αλλα και ολα τα υπολοιπα ειναι πολυ καλα
‘‘Toxicity’’. Μαζί με το ‘‘Be’’ είναι ό,τι ποιοτικότερο είδαμε στο metal στη νέα χιλιετία.
Θα πω Toxicity γιατι οταν βγηκε ηταν ο,τι πιο φρεσκο ειχε κυκλοφορησει γενικοτερα στο rock και γενικα παθαμε ολοι ενα ψιλοσοκ. Παρεπιμπτοντως αντιστοιχο σοκ επαθα οταν ακουσα το Gypsy Punks των GB. Τα Mezemerize/Hypnotize ειναι τεραστιοι δισκοι και πιθανον ανωτεροι συνθετικα του Toxicity Με τη διαφορα οτι πλεον το περιμεναμε. Το ντεμπουτο επισης φοβερος δισκος αλλα βγηκε σε μια εποχη που λιγοι εδω το πηραν χαμπαρι. Οσο για το Steal ειναι αδικο να το συγκρινουμε με τα υπολοιπα γιατι δεν ηταν ακριβως κανονικη κυκλοφρια αλλα περισσοτερο leftovers απ οσο ξερω.
Edit: Επισης να πω οτι μεταξυ Mezmerize και Hypnotize προτιμω λιγο παραπανω το δευτερο.
Επισης πολυ σωστος ο παραλληλισμος του Outshined με GNR.
Δύσκολη επιλογή,είναι από τα συγκροτήματα που ότι album τους και να βάλεις στο cd player,ακούγεται άνετα ολόκληρο.Θα πω Toxicity γιατί τους καθιέρωσε.
δεν γινεται να επιλεξω γιατι ολα τα αλμπουμ ειναι ΔΙΣΚΑΡΕΣ με ολη την εννοια της λεξης…λιγοτερο θεικο ειναι το steal this album…
παρολο που ειχα λιωσει το toxicity θα συμφωνησω μαζι σου.το σπαιντερς ειναι απο τα καλυτερα τραγουδια τους μακραν…
8α κανουμε καιρο να τους ακουσουμε…
νταξει τι να πουμε για τους συστεμ?απλα γαμανε τα ατομα!
κατι ακουσα για επανασυνδεση αληθευει?
δεν νομιζω να τους δουμε ποτε στην ελλαδα μετα την γνωστη ελληνικη φιλοξενια το 97 δεν πιστευωνα θελουν να ξαναρθουν
εγω ξερω οτι καναν διαλλειμμα οχι οτι δυαληθηκαν
εχμ ναι αλλα εγω ακουσα οτι ξαναμπηκαν στο στουντιο κ ετοιμαζουν κατι σαν γκρουπ. αληθεια η το αρβηλα radio λειτουργησε παααααααααααλι???
το βλεπω δυσκολο να ηχογραφησουν κι αλλο δισκο τωρα
παντως εως τωρα θεωρω εξαιρετικες ολες τις δουλειες τους
θα απογοητευμουν να βγαλουν κατι μονο και μονο για ν α το βγαλουν
κανενα τουρ στην ευρωπη να κανουν να παμε ,…
Σε περιπτωση που κανουν περιοδεια:
Τι σημασια εχει ρε παιδια τι εγινε το '97?
Αμα τους δωσουν οσα ζητανε και βολευουν οι ημερομηνιες θα ερθουν.
λαθος
ειναι αναλογα το συγκροτημα
δεν πιστευω οτι εχουν τοση αναγκη τα λεφτα μιας συναυλιας στην ελλλαδα
εγω σκεφτομαι οτι το πιο πιθανο ειναι να λενε σιγα μην παμε στους μαλακες τους ελληνες που μας πεταγαν μπουκαλια η κατι τετοιο παντως ειδατε πως αλλαζουν τα πραγματα το 9 βρισιδι τωρα ολοι θελουν συστεμ
δεν ειναι τετοιο οι σοαδ…ελλαδα δεν παιζει να ρθουν
οσο για επανασυνδεση μαλλον ραδιο αρβυλα…
Παίζει και να το έχουν ξεχάσει το σκηνικό του Περιστερίου. Τόσα χρόνια/συναυλίες έχουν περάσει/δώσει.
Και να μην το χουν ξεχασει δεν εχει σημασια.
Τεσπα, ας κανουν (αν κανουν) επανασυνδεση και βλεπουμε.
Και γαμω τα γκρουπς. Εχω ολα τα σιδι και το Steal this Album το ειχα βρει μετα απο αμετρητο ψαξιμο χωμενο σε ενα μερος στα μετροπολις. Σε καθε σιδι ειναι διαφορετικοι, συνδυαζουν ολα αυτα τα στοιχεια που βγαζουν απιστευτο συναισθημα…
οχι ακριβως. Ο Νταρον με τον Τζον και εναν αλλον για κιθαρα και φωνητικα(Franky Perez)κανανε αλλο γκρουπ Scars on Broadway το ονομα αυτου… Κατι επαιζε και με τον Shavo, των μπασιστα των συστεμ, αλλα δεν ξερει κανεις ποια ιεναι η τωρινη του σχεση με το γκρουπ του νταρον και του τζον.
Μαλιστα εχουνε βγαλει και ομωνυμο αλμπουμ,με τα παρακατω σονγκς
* “I Like Suicide”
* “Stoner Hate”
* “World Long Gone”
* “Enemy”
* “Whore Street”
* “Drugs”
* “Kill Each Other”
* “Chemicals”
* “Universe”
* “Cute Machnies”
* “They Say”
* “3005”
Τωρα τρεχα γυρευε. Δεν θα ηθελα με τιποτα να δω ριγιουνιον. Ας κανουν οι υπολοιποι να αφησουν τον Νταρον στην απ’εξω, κατι δηλωσεις του το 2005 ειναι να σε τσατιζουν σε απιστευτο σημειο…