ο νταρον ειναι αναντικαταστατος
και μην πει κανεις
…
ουδεις ανα ντικαταστατος/
ο νταρον ειναι αναντικαταστατος
και μην πει κανεις
…
ουδεις ανα ντικαταστατος/
οσον αφορα στο λαιβ στην ελλαδα ισως να εχουν φαει και αλλου μπυρες.οπως και να το κανουμε τοτε δεν ηταν και το τρομερο συγκροτημα και μην ξεχναμε το ονομα που εβγαινε μετα.πιστευω οτι και οι ιδιοι θα τα χουν σκεφτει αυτα.και αφου ξερουν οτι τωρα ειναι φτασμενη μπαντα θα ξερουν οτι και στο ελλαδισταν θα χουν αλλαξει οι αποψεις για αυτη την μπαντα και ισως ερ8ουν…
1.Toxicity
2.Steal this album
3.System of a down/Mesmerize
4.Hypnotize
Ψήφισα Mezmerize. Δεύτερο μάλλον το Steal this Album
Toxicity - Δίσκος των 00’s όπως ειπώθηκε…απίστευτες ριφάρες, παραγωγή γ%$#@^η και μερικά απο τα πιο πορωτικά κομμάτια ever
Εγώ απο το πόνημα που λέγεται Mesmerise / Hypnotize ψηφίζω πολύ άνετα Hypnotize…μου φάνηκε ανώτερο απο τον προκάτοχο του κ έκει ήταν που τρελάθηκα…δεν πίστευα ότι μπορει να είναι καλύτερο απο mesmerise…το αδελφάκι 3ο λοιπόν και το ομώνυμο μετα αν κε πίσης γαμάτο άλμπουμ…Στο Steal this album δεν έχω εντρυφήσει φοβερα…
Δεν μπορώ να απαντήσω είναι όλα απίστευτα.Συμφωνώ οτί λιγότερο θετικό ειναι το steal this album.
Ψηφισε τοτε ντεμπουτο η Hypnotize γιατι αδικουνται οταν εχουν απο 3 ψηφους.
Έχεις δίκιο αδικούνται.Το ντεμπούτο δεν είναι και πολύ γνωστό και το hypnotize το πιο αδικημένο.Ψήφισα ντεμπούτο βέβαια επειδή μου κάνει κλικ.
Mε τιμάει που έχω τα Mesmerize και Hypnotize σε ένα cd, και μάλιστα ανακατεμμένα?
…και ενώ έχω λιώσει το δισκάκι, δεν έχω ιδέα ποιο τραγούδι ανήκει σε ποιο άλμπουμ?
είναι γνωστό ότι είσαι θεουλίνος μάνο
οντοπικ, τοξίσιτυ με ελάχιστη διαφορά απ το προκάτοχο του!
βασικα μ αρεσει πιο πολυ το mesmerize διοτι το lonely day kai to question ειναι τα αγαπημενα μου απο system…βεβαια και το toxicity εχει κομματαρες…μαλλον το 1ο ψηφιζω αλλα για λιγο!!!
όλοι ακούσαμε τον Serj λογικά . εξαιρετική η προσωπική του δουλειά.
28 Ιουλίου βγαίνει και το album των Daron & John.
το συγκρότημά τους λέγεται Scars On Broadway.
και οι σελίδες τους
www.officialscarsonbroadway.blogspot.com
πολύ καλό το κομμάτι μάρεσε.
ήταν το support στους Metallica χθες.
Δηλαδή για να καταλάβω, διαλύθηκαν για να κάνουν SOAD sound-alike projects?
Απλά διαλύθηκαν για να κάνουν την επανένωση όπως τόσοι και τόσοι
Και να χεστουν στο ταληρο…
:papas: :papas: :papas: :please:
Βασική λεπτομέρεια:
Δεν είπαν ποτέ ότι διαλύονται.
Συνεχιστε
Ακόμα καλύτερο τρικ
Πιο πολύς ντόρος γίνεται
Ε ναι, ουσιαστικά διαλυμένοι είναι. Ακόμα και αν το διάλειμμα είναι για ένα χρόνο.
Όσον αφορά τα project τους , είναι τόσο χαρακτηριστικές οι φωνές των Serj & Daron που μοιραία ακούγονται σαν System.
όσο για την μουσική, ο Darron είχε πει ότι αυτό που θα κάνει δεν θα έχει καμία σχέση με System…μέχρι στιγμής δεν το κατάλαβα , αν κρίνω από το κομμάτι που άκουσα.
μου φτάνει που μου αρέσουν…
έπειτα μετά από τόσες περιοδείες, και κούραση στο studio δικαιούνται ένα διάλειμμα…