System Of A Down

Δηλαδή τι εννοείτε?

Ότι μετά από 3 νο 1. albums είχαν πρόβλημα να έμπνευσης να κάνουν κι άλλο και γι αυτό σκέφτηκαν το κόλπο της διάλυσης?

Είχε πει ο Tankian πως πλέον δεν υπάρχουν SOAD επειδή οι περισσότεροι ήθελαν να πειραματιστούν με διάφορα. Παρόλα αυτά βλέπω ένα καταπληκτικό μεν, systemατικό δε “Elect The Dead” του Tankian, και τους Scars On Broadway που κι αυτοί είναι μια απ’ τα ίδια.

Νομίζω ότι κάπου είχε βάλει κι ένα “αυτή την στιγμή…” αλλά μπορεί να κάνω κ λάθος.

Καλά ναι, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνυπάρξουν εκ νέου αλλά από τη στιγμή που κινούνται και πάλι στο ίδιο μήκος κύματος δε μπορώ να καταλάβω γιατί χωριστήκαν.

Περίπτωση Pink Floyd: Ο ένας δεν ήθελε να βλεπει τη φάτσα του άλλου στις περιοδείες.
Βέβαια εκεί το πράγμα έφτασε στα άκρα.

Εντιτ: Μια πιθανή εξήγηση δίνω, δεν ξέρω αν ήταν έτσι στους SOAD.

Όταν έχεις δει τόσα reunion που όλα καταλήγουν προς όφελος της μπάντας (οικονομικά πάντα) ε τότε το πρώτο πράγμα που θα σου 'ρθει στο μυαλό δε θα είναι το πιο αθώο και ανιδιοτελές.

Για έλλειψη έμπνευσης δε μίλησε κανείς. Για διαφημστικά τρικ ναι.

Oσοι πιστευουν οτι τα reunion γίνονται για ανιδιοτελείς η αγνούς σκοπούς καλυτερα να αναθεωρήσουν…

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η μπάντα ωφελημένη οικονομικά όσο δεν πήγαινε με απο τρεις συνεχείς πρωτιές στα τσαρτ. Και είναι σχεδόν βέβαιο ότι και δυο χρόνια μετά το M/H να έβγαζαν δίσκο, πάλι νο. 1 θα πήγαινε, πάλι θα τα τσέπωναν.

Daron Malakian wants to make something perfectly clear. Scars on Broadway is not some “side project” he’s doing until he and the rest of System of a Down get back together. The former SOAD guitarist is completely serious about his new band and all that goes along with it. Which includes a debut album, (which is released July 29th), and an upcoming tour, that will embark soon after the record’s release.

αυτα να ακουω, γιατι σπερνει η νεα μπαντα, θα ακουσω και το αλμπουμ ολοκληρωμενο σε λιγο καιρο 8)

ισως του αξιζει νεο thread

Ολη η συνεντευξη του Μαλακιαν εδώ

το scars on broadway είναι δισκάρα! μ’αρέσει περισσότερο από του tankian που ήταν κάπως γλυκανάλατο.

τα reunion γινονται γιατι λειπει ο ενας στον αλλον!!!σιγα μην γινονται για οικονομικους λογους:lol: :lol: !!!

ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ SYSTEM OF A DOWN. ασε που πεθαινω για τον φροντμαν. ειναι πανεξυπνος και η προσωποποιηση της γοητειας.

Όντως.

Μα τι ραδιοαρβύλα είναι αυτή! Παιδιά οι SOAD δεν διαλύθηκαν ποτέ.

Δε μας λες πότε θα αρχίσουν να ηχογραφούν νέο cd και να περιοδεύουν να γελάσει λίγο το πικραμένο μας χειλάκι? :stuck_out_tongue:

εισαι κακος. πολυ.

Kαι που να ξέρω εγώ; Μάνατζέρ τους είμαι;

Αφού λες ότι δεν έχουν διαλυθεί… :lol:

M αρεσουν παρα πολυ…
ειδικα το Toxicity, Lonely Day, Aerials, Holy Mountains, Chop Suey! και αλλα =)

Τωρα που ξεθαφτηκε,κανενα νεο απο αυτους;