System Of A Down

ναι περιμενε…

κατι ειχα ακουσει για νεο αλμπουμ αλλα προφανως ηταν παραπληροφορηση =/

Ξεθαψα το System of a down το αλμπουμ , πωω τι δισκαρα πουναι ! το αγαπημενο μ, ειχα να το ακουσω απο το σχολειο

Δεν μπαίνει και κάνα poll με τα άλμπουμ τους να δούμε ποιο είναι το αγαπημένο του λαού. Αν και το Toxicity μάλλον θα βγει περπατώντας…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2484&highlight=system+steal+album+toxicity

περπατωντνας δε λες τιποτα!

δεν εχω να πω κατι για soad γιατι ειναι το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μου,με διαφορα,συγκροτημα,οποτε…

Conversion,software version 7.0
looking at life through the eyes of a tire hub
eating seeds as a pastime activity
the TOXICITY OF OUR CITY,of our city…

DISORDER,DISORDER,DISOOOOOOORDER

οι soad ειναι το 2ο συγκροτημα που ξερω ολα τα τραγουδια τους απεξω μετα τους savatage…ξενερωσα ομως οταν αρχισαν να ακουν οι παντες και να το παιζουν τρελομεταλαδες…τωρα ακουω αραια…

Λογικοτατη σταση μπορω να πω…

ναι, όντως :?

Και εγώ συμφωνώ

και γω! Και γω συμφωνώ!

Απλα καραγκιοζακια τους θεωρω.

Μεγάλη μπάντα έδωσε πνοή στον σκληρό ήχο, συνδυάζοντας πολλές επιρροές και φτιάχνοντας κάτι μοναδικό! Ο Τankian έχει φωνάρα, καλά θα κάνουν να κάτσουν κάτω να τα βρουν και να βγάλουν καινούριο δισκίο. Το πρώτο τους είναι μεγάλη δισκάρα !!!

έχεις τα δίκια σου.
από τους ανθρώπους που δεν ξέρουν να εκτιμούν το ατόφιο ατσάλι!

ε δεν είναι και χάμμερφολς, έχεις δίκιο

:ban:

εγω δεν συμφωνω.το οτι τους εμαθε ολος ο ντουνιας δεν σημαινει οτι πρεπει να σταματησω να ακουω εγω

γαματο συγκροτημα…θυμαμε,πρωτο ετος,ειχα παρει το steal this album και με τον κολλητο μου,κλασσικομεταλλαδες τοτε, κυριως το ακουγαμε γιατι γελαγαμε…το βαζαμε σε γνωστους μας και λυωναμε στο γελιο με τα φωνητικα,τους στιχους(peperoni κτλ)…τωρα βεβαια το προσκιναω,οπως και ολα τους τα αλμπουμ…toxicity επος,αν και προσωπικη αδυναμια το Mezmerize,καθως το εχω συνδεσει με πολλα σκηνικα εκεινη τη χρονια που βγηκε και εχει μεσα και το radio/video,που το ειχα λιωσει στη κυριολεξια…

Το ομώνυμο και το Steal είναι τα πιο αδύναμα αλλά δεν παύουν να είναι αξιολογότατα.
Toxicity, Mesmerize, Hypnotize έχουν διαγαλαξιακή έμπνευση μέσα σε λίγα σχετικά λεπτά.

Αγαπημένο μου και μένα το Mezmerize και μετά (αναμενόμενο) το Toxicity.

Αξίζουν και τα b’ sides!
Αυτό το Temper είναι μεγάλη κομματάρα!

Και το άλλο που άνοιγαν κάποτε τις συναυλίες τους…We are drouags…We are drouags…(drugs:p)

Συγκρότημα που δεν το βαριέσαι ΠΟΤΕ.

Αιώνιο respect.