αιωνιο ρισπεκτ και απο μενα για το dreaming.ειναι απλα ενα τεραστιο κομματι
+1 …
Τους άκουγα μέχρι που καθώς έκανα ζάπινγκ (και το τονίζω το ζάπινγκ) πέτυχα ένα κλιπ τους στο mad. Ήταν το BYOB νομίζω. Από τότε τους άκουγα όλο και λιγότερο.
Μέχρι που μια μέρα, πάω για κάτι δουλειές (για κάτι δουλειές, το τονίζω) στην πλατεία της Κηφισιάς και είδα ότι όλα τα 14χρονα φορούσαν μπλούζες συστεμ και είχαν αφίσει μακριά μαλλιά. Ασταδιαλα κωλοπαίδια, καταστρέψατε ένα ωραίο συγκρότημα. Ε φυσικά τους έκοψα μαχαίρι τους σύστεμ. Δε γίνεται να με βάζουν εμένα στο ίδιο τσουβάλι με τα 14χρονα και όλους τους wannabe μεταλλάδες. Νιώθω άσχημα πως το λένε.
Τα σιντιά τα’καψες μάνο?
φορμάτ στο σκληρό με τα μπ3?
Πάλι καλά να λες που δεν τα ειχα αγοράσει. Σε κάτι σιντι αρ τα ειχα και τα χάρισα στην ξαδέρφη μου που πάει τρίτη δημοτικού.
:lol::lol::lol:
point taken.
Γύρω στα 15, ε;
@Night*sky: Τα έχουμε ξαναπεί…δεν μπαίνουμε σε thread που δεν γουσταρουμε απλά για να κράξουμε…αυτό δείχνει κόμπλεξ…σαν να μπω εγώ στο thread των gamma ray και να τους σκυλοβρίσω…αφού δεν μου αρέσουν δεν ασχολούμε…άκου εκεί το power σου και άσε τους καραγκιόζηδες σε μας…
Τεράστιο respect στους Soad…Δίσκοι ύμνοι, διαφορετικοί, πωρωτικοί…όπως όλοι σας προσεύχομαι για επανασύνδεση, νέο άλμπουμ, live μπλα μπλα μπλα…
[QUOTE=Scourge Of God;558189]Το ομώνυμο και το Steal είναι τα πιο αδύναμα αλλά δεν παύουν να είναι αξιολογότατα.
Toxicity, Mesmerize, Hypnotize έχουν διαγαλαξιακή έμπνευση μέσα σε λίγα σχετικά λεπτά.
Αγαπημένο μου και μένα το Mezmerize και μετά (αναμενόμενο) το Toxicity.
Αξίζουν και τα b’ sides!
Αυτό το Temper είναι μεγάλη κομματάρα!
Και το άλλο που άνοιγαν κάποτε τις συναυλίες τους…We are drouags…We are drouags…(drugs:p)
Συγκρότημα που δεν το βαριέσαι ΠΟΤΕ.
Αιώνιο respect.[/QUOTE]
Παίζει να είσαι ο πρώτος που το λέει αυτό (για το ομώνυμο μιλώ). Προσωπικά το θεωρώ ισάξιο του Toxicity, με τα υπόλοιπα άλμπουμ τους να ακολουθούν. Με τα Mezmerize/Hypnotize είχα φάει απίστευτα μεγάλο κόλλημα όταν βγήκαν, αλλά εν τέλει ξεφούσκωσαν αρκετά. Τα 2 πρώτα τους έχουν σταθεί περισσότερο στο χρόνο. Γενικά τεράστιο ρησπέκτ αν και έχω άπειρο καιρό να ακούσω. Κάποια στιγμή θα τους ξεθάψω και αυτούς =)
Τι λες ρε;
μάλλον μικρό δείγμα έχεις!
η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που ακούν SOAD θεωρεί την 3αδα Toxicity-Mezmerize/Hypnotize ότι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει με κανένα να μην έχει πιο πειστικό επιχείρημα γιατί το Toxicity είναι καλύτερο παρά μόνο του ότι κυκλοφόρησε πρώτο.
το s/t σαφώς υστερεί, όχι ότι είναι κακό!
τώρα παίδες για το πότε σταματάς να ακούς μια μπάντα θα συμφωνήσω μαζί σας.
είναι καθαρά μουσικά τα κριτήρια
και εγώ είχα σκεφτεί να σταματήσω να ακούω μια αγαπημένη μου μπάντα όταν ο τραγουδιστής που υποτίθεται είναι χορτοφάγος, εθεάθη να μασουλάει κοντοσούβλι!
Ποιο ειναι αυτο το κτηνος;:eek:Δωστον στεγνα!
Βλεπω οτι αρκετοι εδω μεσα δεν συμπαθειτε τους HammerFall, και μαλλον δεν ξερετε ουτε οι ιδιοι για ποιον λογο…
Μαλλον γιατι για αυτους χρησιμοποιηθηκε μετα απο χρονια ο ορος ‘‘Τrue Μetal’’, που τοσο ενοχλει μερικους…
???
Και που είναι το κακό; Και εμείς στα 14 φορούσαμε μπλουζάκια fear of the dark και τα σχετικά και αφήναμε και μαλλιά. Και αυτά τα παιδιά μετά από 5-10 χρόνια μπορεί να φοράνε μπλουζάκια Dream Theater ή Led Zeppelin ή Ulver ξέρω γω.
Εγώ δε κατέστρεψα τους ΙΜ στα 14 μου ρε μοντ!
Μπορεί να μην μας αρέσουν ή να μας είναι αδιάφοροι αλλά το προκλητικό σχόλιο εσύ το προκάλεσες…με τους Hammerfall δεν έχουμε προσωπικά…
Όπως τα λέει ο αποπάνως φίλος πάνω-κάτω. Μη σου πω ότι το ντεμπούτο τους μου ψιλοάρεσε κι όλας. Αλλά έλεος, φτάνει πια, ας ακουστεί και τίποτα καινούριο, σιχαθήκαμε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια κλπ
Κάπως έτσι ;Ρ
He is being ironic που λέει και ο Homer Simpson
Μ αρεσουν γιατι ειναι ΤΡΟΥ ΜΑΙΤΣΑΛ.
Kai pou einai ta spathia kai oi panoplies? :-k False! :!:
Δε χρειαζονται τετοια…ο ανεμος ανεμιζει τα μαλλια τους,ενω κραδαινουν τη κιθαρα και το μπασο σαν σπαθια και δορατα,παιανιζοντας ωδες σε εκπτωτους Θεους και μεθωντας με το λυρισμο των στιχων που λιωνουν ακομα και ατσαλι και διαπερνανε τις πανοπλιες οπως το νυχι του δρακου τραυματιζει θανασιμα τα κορμια των θρασυτατων υπερασπιστων των παρθενων.
Tora pou ebales drako kai parthenes to katalaba :lol: