Ε ειναι και της εποχης σου αυτα…τα προλαβες!χοχοχο
τωρα για να βρεις παρθενα ειναι τοσο πιθανο οσο και να βρεις και δρακο…
Σορρι προεδρε ξερεις οτι σ αγαπαω,αλλα βγηκε αυθορμητα η"κακια"
Ε ειναι και της εποχης σου αυτα…τα προλαβες!χοχοχο
τωρα για να βρεις παρθενα ειναι τοσο πιθανο οσο και να βρεις και δρακο…
Σορρι προεδρε ξερεις οτι σ αγαπαω,αλλα βγηκε αυθορμητα η"κακια"
Ego prolaba kai ta Eleysinia mystiria re! Oute tote eixame parthenes…
E γι αυτο ηταν και “μυστηρια”…μυστηριο πραγμα το να βρεις παρθενα!
εκτός από το γεγονός ότι είστε εντελώς εκτός θέματος, η ειρωνεία μετά από λίγο καταντάει αηδία.Μπορεί για σας που την κάνετε, όχι, αλλά για μας που διαβάζουμε και τα χουμε ξαναδεί ένα φανταστικομμύριο φορές, ναι!Έλεος!
Εγώ πρώτα είχα ακούσει εκείνο το τραγούδι d-devils από αυτούς που το μισούσα ελάχιστα.Μετά είδα σε video-clip το toxicity και (χωρίς να ξέρω ότι πρόκειται για την ίδια μπάντα…νόμιζα ότι το d-devils ήταν το συγκρότημα και το τραγούδι το χα απορρίψει με 2 ακροάσεις με αποτέλεσμα να ξεχάσω τα φωνητικά του Tankian) τους μισούσα ακόμα περισσότερο. Μετά όμως έπεσε το μάτι μου στο Chop Suey και άρχισα να τρέφω μεγάλο σεβασμό για αυτούς.Το πρώτο μου cd ήταν το Steal This Album που μετά έβριζα Χριστούς και Παναγίες που έδωσα 16,9 ευρώ για ένα cd χωρίς βιβλιαράκι. Μετά από πολλαπλές ακροάσεις το αγάπησα και συμπάθησα ΚΑΙ το Toxicity. Τον πρώτο δίσκο και τους 2 τελευταίους ακόμα τους βρίσκω κατώτερους των Toxicity & Steal This Album .
εγώ δεν έχω απαντήσει σε αυτό το θρεδ. Η πρώτη επαφή με την μπάντα ήταν το 98 στην συναυλία τους εδώ στο γήπεδο Περιστεριου. Σίγουρα όσοι τους παρατηρησαν να παιζουν χωρίς να τους γιουχάρουν περιμένοντας τους Σφαγείς, μείναμε έκπληκτοι με την ενέργειά τους. Μετά ζήτησα από έναν φίλο μου τον δίσκο τους (το πρώτο είχε κυκλοφορήσει τοτε) και αν και αρκετά διαφορετικός (εκ πρώτης οψης) από αυτά που άκουγα, δεν με χαλασε. Ε μετά από λίγο καιρό που κάνανε το μπαμ με το Toxicity, όταν το άκουσα τους παραδεχτηκα για άλλη μια φορά, σίγουρα μου αρεσε πολύ περισσότερο του προκάτοχού του. Από εκεί και μετά γουστάρω τα δυο τελευταία τους αρκετά. Δεν ανακάλυψαν τον τροχό, δανείστηκαν στοιχεία από αρκετές μπάντες των early - mid nineties, αλλά είχαν το ταλέντο να τα φιλτράρουν, δίνοντας ένα αποτέλεσμα έτοιμο για να το δεχτεί το ευρύ κοινό. Και όντως σε αυτό τον τομέα τους βγάζουμε το καπέλο.
Ειρωνικα το λεει ρε συ,για οσους ακουγαν SOAD αλλα σταματησαν επειδη εγιναν ευρεως γνωστοι και πρεπει να ξεχωριζουν αυτοι απο την πλεμπα:p
“On Monday, March 16, 2009 at the Auckland Town Hall I will be collaborating with Auckland’s most loved orchestra. I will be playing songs from Elect The Dead and some unreleased extras. All the songs will be reinterpreted to fit with the orchestra, as the F.C.C. will not be playing this show with me. It’s just the orchestra and I; the arrangements for the orchestra were made by respected New Zealand composer John Psathas.
I’m elated to have the opportunity to arrange my songs from Elect the Dead for a full orchestra with the APO. The arrangements will be quite different than those on the record including bonus tracks never played live, and John Psathas will be helping me outfit my string arrangements for the full orchestra. We’ll also be taping the performance for a worldwide DVD release later in the year.”
Πάλι κάποιος έλληνας είναι χωμένος ε? :lol:
Νέα για SOAD δεν βλέπω όμως…
Πολύ καλή μπάντα… ήταν απο τα πρώτα μου κολληματα
έχουν πολυ καλα κομματια… πχ.toxicity (φυσικά!) , hypnotize, aerials, forest, soldier side, science, chop suey κ.α αυτα ειναι απο τα αγαπημαενα μου
δεν μπορω να μην τους ακουω εγω προσωπικα.ο,τι και να βλεπω στο δρομο.αμα ηταν ετσι 8α επρεπε να κοψω και τους μεταλλικα μαχαιρι…
τελευταια εχω κολλησει ασχημα με το aerials :roll:
Πριν καιρό… άκουσα ότι υπάρχουν πιθανότητες να πάνε eurovision με την Αρμενία. ξέρει κανείς αν ισχυεί?
και αν ισχυεί…πώς σας φαίνεται η φάση?
Kι εγω εχω ακουσει κατι τετοιο… Μαλιστα ειχε ειπωθει οτι θα μιλουσαν για την γενοκτονια των Αρμενιων… Αν και δε νομιζω να ισχυει γενικα…
(Ευτυχως δηλαδη…)
μακαρι να μην ισχυει… αλλα αν πανε, καλο θα ειναι το τραγουδι τους να μιλα για τη γενεκτονια.
Το δβδ παντως που αναφερεται σε καποιες γενοκτονιες των ημερων μας (αρμενια, νταρφουρ κλπ) βγαινει σε λιγες μερες, με τη συμμετοχη των συστεμ.
Μαλιστα ο ιδιος ο Σερτζ θα κανει την παρουσιαση στην Οξφορδη
Μορ ινφο στο www.screamersmovie.com
θα πανε δλδ? ωραια! δεν ειναι τοσο η συμμετοχη αλλα το τι θελουν να δειξουν με αυτην (συν οτι θα μφανιστουν ολοι μαζι αρα ισως να υπαρχουν και ελπιδες για συντομη επανενωση :D)
Θα πανε αλλα θα συμμετεχει και ο Ρουβας στο τραγουδι τους.
Και την χορογραφια τους θα την κανει ο φωκας ο ευαγγελινος.
Απο που συμπερανε πως θα πανε γιουροβυζιον?
Αρχικά καταχωρημένο από wikipedia
In May 2006, the band announced they were going on hiatus. Malakian has confirmed the break will probably last a few years, which Odadjian specified as a minimum of three years in an interview with Guitar magazine. He told MTV, “We’re not breaking up. If that was the case, we wouldn’t be doing this Ozzfest. We’re going to take a very long break after Ozzfest and do our own things. We’ve done System for over ten years, and I think it’s healthy to take a rest.”[10]During their performance in Houston, Texas, Malakian also took a moment to say, “There’s been a lot of rumors about us breaking up. Well, don’t listen to them. Us four right here, we will always be System of a Down!”[citation needed] However, Malakian announced he was forming a band called Scars on Broadway, which was joined by Dolmayan, their debut album (Self-Titled) was released on July 29, 2008. Odadjian will be working on a project with RZA of Wu-Tang Clan named Achozen as well as his UrSession website/record label. Tankian plans to keep recording as a solo artist/producer with his first single being “Empty Walls” off his first album Elect the Dead, was released on October 23, 2007. Dolmayan, as well working with Scars on Broadway, planned to open a comic book store online by November 2007.[11]
System of a Down’s final performance before their hiatus took place on August 13, 2006 in West Palm Beach, Florida. “Tonight will be the last show we play for a long time together,” Malakian told the crowd during Sunday’s last performance. “We’ll be back. We just don’t know when.”[12]
Shavo Odadjian recently told Launch Radio Networks that System of a Down is “alive and well”, but just aren’t working together [13]
In an April 2008 interview with Kerrang magazine, guitarist Daron Malakian and drummer John Dolmayan gave their takes on the band’s future. When told that many people are going to wonder what the future of the band is, Malakian responded by stating that “We’ll all know when the time is right.” Dolmayan added, “It’ll just happen.” Malakian went on to say:
? Yeah. It’ll feel good and happen. I can respect this situation [System’s hiatus] more than I can respect the situation where two people are like, ‘The lead singer fucked my girlfriend!’ and that kind of bullshit. Nah, man. The lead singer is a special person to me and I am to him. And that’s how we ended off. Same with Shavo, same with John. And it will always be. It was a big part of my life. We were onstage together for a long time, man. We went through shit as a band and friends – we slept in RV’s together! ?In an interview about Big Day Out 2009, a show involving playing his Elect the Dead album live with the Auckland Philharmonic Orchestra, and his upcoming second studio album, Serj mentioned that System of a Down was on “permanent hiatus” and nothing had happened to change that. “Every few months I am honoured to hear interesting rumours about whether the band is going to tour or break up permanently. I find them all to be very entertaining.” .
δεν νομιζω να ξαναπαιξουν μαζι…