System Of A Down

Aν όντως συμβεί αυτό που εικάζεις, το credit είναι ακόμα μεγαλύτερο για μια μπαντάρα, που έδωσε πολλά στο σύγχρονο σκληρό ήχο, έβγαλε μερικούς πολύ καλούς δίσκους, και άλλαξε μερικά από τα standards αυτής της μουσικής, και ήξερε πότε να σταματήσει χωρίς να το κουράσει. Αυτή είναι και η γνώμη μου για τους System λίγο πολύ.

Αν και δε θας μας λείψει τίποτα αν συνεχίσουν να βγάζουν δίσκους τέτοιους δίσκους ξεχωριστά:wink:

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι…
ξαναπαιχτε μαζι…:cry::cry::cry:

σωστος…αν και εγω τους εδινα ευκολα αλλη μια 5ετια…
συμφωνω στο τι εχουν προσφεροι οι σοαντ στην συγκεκριμενη μουσικη.:wink:

παντως (ευτυχως) eurovision δεν θα πανε… ακυρο…
μακαρι να ξαναπαιξουν μαζι, εχουν ακομα πολλα να προσφερουν νομιζω, να παιξουν ομως γιατι το θελουν και οχι για αλλους λογους… :roll:

ήταν να πάνε γιουροβίζιον; τί λέμε; #-oπολύ καλό το γκρουπ ένιγουέι!!

εχω ακουσει καποια τραγουδια κυριως απο το τοξισιτυ και μου αρεσουν πολυ.ποιο δισκο πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερα να κατεβασω για αρχη?κριμα αν διαλυθηκαν οριστικα.

Mezmerize

… ή φοβόταν να κρατηθεί στην κορυφή, γιατί εκεί είχαν φτάσει, κακά τα ψέματα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι από τα δύο ισχύει.

Toxicity για αρχή, χωρίς 2η κουβέντα.
Μετά το ομώνυμο και μετά τα Mezmerize/Hypnotize.

Έτσι γιατί το πρώτο τους είναι ΔΙΣΚΑΡΑ!

ναι ρε το toxicity να ακουσεις σταθεραα

Η μπαντα που με μυησε στον σκληρο ηχο.

Τα Toxicity/Mezmerize/Hypnotize ειναι απιαστα.

Αιωνια,παντοτινη αγαπη για μενα.

:roll:

οχι μονο για σενα!

ακουσα χθες το τοξισιτυ παρα πολυ καλο αλμπουμ.θα ψαξω και περαιτερω.

ολα ρε, ολα. και με τη σειρα που κυκλοφορησαν κιολας, σαν ενα πραγματικα σπουδαιο βιβλιο.και στο τελος τα δυο πρωσοπικα απο daron και serj!

του Daron δεν ειναι προσωπιικο…ειναι με μπαντα…Scars On Broadway λεγονται…http://www.youtube.com/watch?v=HBAni_sPo0E …ειναι και ο John ο drummer απο τους SOAD μαζι του στο συγκροτιματακι!

Daron Malakian πριν:
Daron Malakian τωρα:

O,τι μαλλι κι αν εχει, ο Νταρον παντα μαλακιαν θα ειναι…

χαχα ελεος!!:p:lol:

ναι μωρε κεκτημένη ταχύτητα.το εχω τσιμπίσει το δισκάκι.

τελικα πηρα πακετο σημερα το ομωνυμο και το μεζμεραιζ.το τοξισιτυ δεν το βρηκα πουθενα

Ωραίο συγκρότημα και από τα πρώτα που άκουσα, αν και έχω καιρό να ακούσω, με τόση προβολή τους βαρέθηκα. Για εμένα το ομώνυμο είναι το καλύτερο cd τους, και μετά το toxicity. Tο kill rock’n roll αγαπημένο τραγούδι, για συναισθηματικούς λόγους. Μόνο το steal this album δεν μπορώ να ακούσω, το θεωρώ κάπως απαράδεκτο…