Aν όντως συμβεί αυτό που εικάζεις, το credit είναι ακόμα μεγαλύτερο για μια μπαντάρα, που έδωσε πολλά στο σύγχρονο σκληρό ήχο, έβγαλε μερικούς πολύ καλούς δίσκους, και άλλαξε μερικά από τα standards αυτής της μουσικής, και ήξερε πότε να σταματήσει χωρίς να το κουράσει. Αυτή είναι και η γνώμη μου για τους System λίγο πολύ.
Αν και δε θας μας λείψει τίποτα αν συνεχίσουν να βγάζουν δίσκους τέτοιους δίσκους ξεχωριστά:wink:
παντως (ευτυχως) eurovision δεν θα πανε… ακυρο…
μακαρι να ξαναπαιξουν μαζι, εχουν ακομα πολλα να προσφερουν νομιζω, να παιξουν ομως γιατι το θελουν και οχι για αλλους λογους… :roll:
εχω ακουσει καποια τραγουδια κυριως απο το τοξισιτυ και μου αρεσουν πολυ.ποιο δισκο πιστευετε οτι θα ηταν καλυτερα να κατεβασω για αρχη?κριμα αν διαλυθηκαν οριστικα.
του Daron δεν ειναι προσωπιικο…ειναι με μπαντα…Scars On Broadway λεγονται…http://www.youtube.com/watch?v=HBAni_sPo0E …ειναι και ο John ο drummer απο τους SOAD μαζι του στο συγκροτιματακι!
Ωραίο συγκρότημα και από τα πρώτα που άκουσα, αν και έχω καιρό να ακούσω, με τόση προβολή τους βαρέθηκα. Για εμένα το ομώνυμο είναι το καλύτερο cd τους, και μετά το toxicity. Tο kill rock’n roll αγαπημένο τραγούδι, για συναισθηματικούς λόγους. Μόνο το steal this album δεν μπορώ να ακούσω, το θεωρώ κάπως απαράδεκτο…