System Of A Down

Εγώ που είμαι ο μόνος που το Steal this album το θεωρώ δισκάρα είμαι ανώμαλος;

δεν ξερω για σενα αλλα εγω ειμαι σιγουρα… ειναι το μονο που ακουγεται καπως καλα στα αυτια μου.

Λολ.
Έχει δηλαδή τόσο μεγάλη διαφορά από τ’ άλλα?

Το Steal έχει καλά κομμάτια μέσα αλλά είναι εμφανής η έλλειψη συνοχής του.

τους συστεμ γενικα τους βρισκω λιγο… πως να το πω? βαρετουληδες, clean type ψυχακηδες, αποστειρωμενους πρωην σχιζοφρενεις που τωρα πουλανε τρελλα κονσερβοκουτι…παρτο οπως θες. το steal ειναι το πιο απομακρο αλμπουμ απο ολα τα παραπανω…
ολα αυτα στο δικο μου κεφαλι ετσι! περι ορεξεως…

Για να ειμαι ειλικρινης, τα δυο τελευταια μου φανηκαν κι εμενα λιγο safe.

Αν και γενικα τους θεωρω υπερεκτιμημενο συγκροτημα. Οχι πως δεν ειναι καλοι, αλλα υπαρχουν κι αλλες μπαντες αντιστοιχου επιπεδου (στ αυτια μου).

βαρετοι
βαβουριαρηδες
προβλεψιμοι

και

[SIZE=“5”]υπερεκτιμενοι οσο λιγοι[/SIZE]

ευτυχως μοδα ηταν και περασε στο καλο μαγκες κ να μας γραφετε

θυμαμαι κατι βλακακους που μου συνεκριναν το 2001 το τοξισιτυ με το λατεραλους #-o #-o

οτι ναναι λεμε.οτι ναναι.

ε ναι αφου δεν εχουν και καμια σχεση μουσικα.

Ότι και να λέτε για τους SOAD η ιστορία σας έχει ξεπεράσει προ πολλού. :slight_smile:

Προσωπικά δε ξέρω άλλη μπάντα στην εποχή της που τους έμοιαζε. Είχαν κατορθώσει να γίνουν ξεχωριστοί, και η επιτυχία τους γι’ αυτό μόνο τυχαία δεν ήταν.

Όντως, κοτσάνα η σύγκριση με Tool. Σα να συγκρίνουμε Floyd με Maiden ένα πράγμα. Καμία σχέση.

ε καλύτεροι είναι οι maiden.

έχουν.
είναι και τα 2 δισκάρες. :slight_smile:

και για μενα παντος ειναι υπερεκτιμημενο συγκροτημα.Το toxicity κατι λεει αλλα απο κει και περα…

ολα τα αλμπουμ τους ειναι ΔΙΣΚΑΡΕΣ!!!

Την “τρελα” του Mike Patton δεν τη φτανουν με τιποτα…και ουτε κατα διανοια βεβαια τις συνθεσεις του.:slight_smile:

Εισαι πολυ ακυρος φιλε μου…που κολλανε οι φειθ νο μορ?

σορρυ ξεχασα να υπογραμμισω

ψυχακηδες, αποστειρωμενους πρωην σχιζοφρενεις που τωρα πουλανε τρελλα κονσερβοκουτι…

εδω κολλανε…:wink:

:lol::lol::lol::lol:

respect!

και οι δύο αλτερνατιβ μέταλ δεν υποτίθεται ότι πάιζουν??

το υποτίθεται το λέω γιατί μουσικά όντως δεν μοιάζουν…σορυ για διπλοποστ

καλα ακουσα σημερα το πρωτο τους.ποσο δισκαρα ειναι?και μου εκανε εντυπωση γιατι λιγες φορες αναφερεται κανεις σε αυτο