TΖΟΥΛΙΑ.... A star is born

αντρας ειναι#-o

ωχ, μετά το ποστ του ελλανορ προβλέπω νεό φεμινιστικό κύμα να σκάει στους μώλους του ροκιν.

Τι ήθελες να λένε δηλαδή? Πλάκα είχαν, εσύ είσαι ξενέρωτος…:stuck_out_tongue:

Πρεπει να βρεθηκε ο παρτενερ.

Ο Ιan Scott (πραγματικό όνομά του είναι Yannick Dambrinne) είναι Γάλλος ηθοποιός πορνογραφικών ταινιών. Γεννήθηκε στις 6 Φλεβάρη του 1973. Χρησιμοποιούσε επίσης τα ψευδώνυμα ή Yann Scott Yann Nickeur. Ξεκίνησε την καριέρα στην πορνογραφία στο 1998, όταν ήταν…

25 ετών, σε μια ταινία του Πατρίς Cabanel. Μάλιστα στην πρώτην του ταινία, έπαιζε με την γυναίκα του. Στην τελευταία, με την Τζούλια

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_5277.html

Εντάξ σοζ, είδα ellanor και είπα ατάκα:lol::lol: πάντως τα μάτια του έλληνα έτσι θα ανοίξουν φίλτατε zuglau, τα ταμπού κάπως έτσι σπάνε, εσύ μπορεί να μήν έχεις αλλά έχει η υπόλοιπη ελλάδα.

μπραβο στο παλληκαρι.
ΑΞΙΟΣ!!!

οχι, παιδια σοβαρα τωρα και μεταξυ μας ε…

ΔΕΝ ηταν αστεια.

(αυτο ομως ηταν)

μετα απο belladonna και scott ian…ναι ρε ανθραξ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα κλαιω με χαλισεκοχαχαχαχαχα

ταινιαρα ε! τωρα κατεβηκε

ετσι γαμανε οι anthrax! :metal: :lol:

κριμα εχουμε και το ιδιο ονομα…:(/:stuck_out_tongue:

παντως αφου βρεθηκε ο πρωταγωνιστης παν οι ισχυρισμοι της τζουλιας πως ειναι ειναι ενα βιντεο με τον συντροφο της…
οχι πως το πιστεψε κανεις…

και σταματηστε να μου την λετε…
ειμαι ενα ευαισθητο αγορι…(27 χρονων γομαρι αλλα το κρυβουμε…)
θα κανω τιποτα ακραιο…
μεχρι που μπορω αντι να βαλω το dvd της τζουλιας να βαλω κανενα cd Της και να μου πεσουν τα αυτια…:stuck_out_tongue:

χαχα,το θρεντ δεν εχει κλεισει 24 ωρες και εχει 200 ποστ…καλα μιλαμε εχει γινει χαμος με το βιντεο,στο σχολειο προτου πουμε το γεια,λεγαμε αν ειδε ο αλλος το βιντεο της τζουλια…χαμος λεμε.

χαχαχα…ναι το βιντεο ηταν γυρισμενο για προσωπικη χρηση…μια προσφορα της Sirina Entertainments

ρε crimson χαλαρωσε, δεν στην λεει κανενας. σιγα μην το παιρνεις κατακαρδα. το 80% του ροκιν χαλια χιουμορ εχει.

:lol::lol::lol::stuck_out_tongue:

οχι ρε οκ ειμαι…
εγω εχω το προβλημα…
εδω και 8 μηνες ειμαι πεσμενος…
που θα παει…

crimson μανάκο όντως, δεν αντιλήφθηκα οτι προσβλήθηκες, συγχώρα με αν συνέβη κάτι τέτοιο.

κριμα…τωρα που βγηκε και η τζουλια… :confused:

άμα δε σε βοήθησε το βίντεο της Τζούλιας, ψάξου για Tera Patrick.
Αν και μετά από αυτό τζίφος, ε δώρησέ τον στην επιστήμη.

Ειδα και κατεβασα και εγω την ‘‘ταινια’’.Γεια σου ρε τζουλια με τα ωραια σου…:lol: